- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
lucky komşu topiklere gidip beni şikayet mi ediyorsun bakayımArtik unuttum diyeti. Gucsuz dustum biraz. Okul olmasa tinlamam devam ederim de.Carsamba ya 62 cikarim ya da 61. Sahiden koruma yarismasi oldu benim icin.
Subatta hala latte iciyorsam lucky latte yapicam dl.
Ha bu arada lattemi iciyorum suan. Originali daha bi baska oluyor. Vanilyali da neymis.
lucky komşu topiklere gidip beni şikayet mi ediyorsun bakayımay çok pis vurdum sana ben bunu kendime armağan ediyorum ama bakınca bir hoş oluyorum neyse hadi vazgeçtim güçsüz düşmüşsün madem
evet ben aynı anda 4 topikte bulunabliyorum isinlanma diye birşey var bak yer yere yetisiyorum
Bence bir taneden fazla cunku her topikte yakaliyorum onu. Paralel evrenden buraya gecis yapiyor.
Sus bana cevap verme. Kafama vurdugunu gordum.
Ha sen o tariflerden zayiflayamiyorsun.
önce vurdum sonra opmusüm ama bakCok pis vurmussun hakkaten .
Diyeti biraktim ben dun , derslerle birlikte cekilmiyor suan.Subata kadar diyet lafi duymak istemiyorum. Lahmacun ismarliycam bugun.
... ama 62 yi de gecmemeye calisicam. 5 sene onceki kilom 61.5 tu. Diyete baslamistim sonra bir gun 65 oldum oyle gitti.
evet ben aynı anda 4 topikte bulunabliyorum isinlanma diye birşey var bak yer yere yetisiyorumkonuyu buraya taşıdım benimde bir kapasitem var sana her yerden cevap veremiyorum
önce vurdum sonra opmusüm ama bakevet diyeti bırak ama bir cubura saldırma yeter canım lahmacun karataya göre yasak değil hem gunaydin bu arada senin orda sabah ya daha o bizde öğlen oldu
ay hiç uyumadin mi nasıl duruyorsun senKapasitem yok degil de usengecim desene sen suna.
Abur cubur zaten hayatimda yok. Gerci dun pretzel (Alman cubuk krakeri) in onunden gectim. Canim cekmedi degil.
Burda saat 10 a geliyor daha ve ben dun uyuyamadim yine.
Latte iciyorum ki uykum acilsin. Cok isim var bugun.
Ha birde haftaya Turk cayina gecis yapicam. Bunlar son lattelerim.
Seni de subatta gorecegim. Cok dikkatli bu aralar cok tehlikeli kilo konusunda.
Subati atlattin mi tamamdir.
ay hiç uyumadin mi nasıl duruyorsun sensen gelene kadar sana anca yetisirim ben tatlım zaten hmm belki geçerim seni ay evet şubatı atlatsak tamam canım kek istiyor yağsız yapsam mi dedim vazgeçtim bende dünkü yarım paket kahvemi icicem bu arada bugün ki kilomu gordunmu profilde spor falan yapinca daha iyi oldu
gerçekten mi bana kek hep masum gelmiştir sucluyu bulduk luckyGormem mi . Super gidiyorsun.
Nasil duruyorum bir de bana sor. Simdi uykum geliyor gece aciliyor. Ne kadar uykusuz olsam da.
Keki onermem onun yerine sicak cikolatayi tercih et. Afiyet olsun.
gerçekten mi bana kek hep masum gelmiştir sucluyu bulduk luckyazicik uyu gelince uykunun olmasa da yat belki uyursun birde rahatlatıcı bitki çayları iç belki etki eder adaçayı papatya cayi ihlamur falan denedin mi bayadir uyumuyorsun sen ya doğru dürüst
ay caliskan öğrencim bende severdim bi zamanlar sıkıldım simdi bir saat oturamiyorum benYok ya uyuyamam da isim var . Ufaktan kacayim ben.
Papatya cayi filan ise yaramiyor. Dun icmedim ama arada iciyorum etkilemiyor beni.
Simdi gece 2-3 e kadar ders calisinca beyin aktif oluyor. Hep diyorum bugun 12 de yatacagim ama uzuyor iste.
Ders calismayi cok seviyorum ondan.
saatlerimizi ayarlayalım lucky o zaman düello isteğin kabul ediyorumBaktim ki yoklugumdadeadline arkadasim kilo vermis beni gecmis. Onu burdan duelloya davet ediyorum. Tarihler belli. Hodri meydan.
saatlerimizi ayarlayalım lucky o zaman düello isteğin kabul ediyorumsilahları çek düelloya hazır ol 11 inde buluşalım
adil düello istiyorum ama öyle nutella falan bak olmadıTamam sana nutellamla gelicem.
adil düello istiyorum ama öyle nutella falan bak olmadıben latteyle gelcem ama görürsün senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?