Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

lucky komşu topiklere gidip beni şikayet mi ediyorsun bakayım ay çok pis vurdum sana ben bunu kendime armağan ediyorum ama bakınca bir hoş oluyorum neyse hadi vazgeçtim güçsüz düşmüşsün madem

lucky komşu topiklere gidip beni şikayet mi ediyorsun bakayım ay çok pis vurdum sana ben bunu kendime armağan ediyorum ama bakınca bir hoş oluyorum neyse hadi vazgeçtim güçsüz düşmüşsün madem

Cok pis vurmussun hakkaten .

Diyeti biraktim ben dun , derslerle birlikte cekilmiyor suan. Subata kadar diyet lafi duymak istemiyorum. Lahmacun ismarliycam bugun.

... ama 62 yi de gecmemeye calisicam. 5 sene onceki kilom 61.5 tu. Diyete baslamistim sonra bir gun 65 oldum oyle gitti.

Bence bir taneden fazla cunku her topikte yakaliyorum onu. Paralel evrenden buraya gecis yapiyor.

Sus bana cevap verme. Kafama vurdugunu gordum.

Ha sen o tariflerden zayiflayamiyorsun.
evet ben aynı anda 4 topikte bulunabliyorum isinlanma diye birşey var bak yer yere yetisiyorum konuyu buraya taşıdım benimde bir kapasitem var sana her yerden cevap veremiyorum

önce vurdum sonra opmusüm ama bak evet diyeti bırak ama bir cubura saldırma yeter canım lahmacun karataya göre yasak değil hem gunaydin bu arada senin orda sabah ya daha o bizde öğlen oldu

Kapasitem yok degil de usengecim desene sen suna.

Abur cubur zaten hayatimda yok. Gerci dun pretzel (Alman cubuk krakeri) in onunden gectim. Canim cekmedi degil.

Burda saat 10 a geliyor daha ve ben dun uyuyamadim yine.

Latte iciyorum ki uykum acilsin. Cok isim var bugun.

Ha birde haftaya Turk cayina gecis yapicam. Bunlar son lattelerim.

Seni de subatta gorecegim. Cok dikkatli bu aralar cok tehlikeli kilo konusunda.

Subati atlattin mi tamamdir.

ay hiç uyumadin mi nasıl duruyorsun sen sen gelene kadar sana anca yetisirim ben tatlım zaten hmm belki geçerim seni ay evet şubatı atlatsak tamam canım kek istiyor yağsız yapsam mi dedim vazgeçtim bende dünkü yarım paket kahvemi icicem bu arada bugün ki kilomu gordunmu profilde spor falan yapinca daha iyi oldu

Gormem mi . Super gidiyorsun.

Nasil duruyorum bir de bana sor. Simdi uykum geliyor gece aciliyor. Ne kadar uykusuz olsam da.

Keki onermem onun yerine sicak cikolatayi tercih et. Afiyet olsun.

Gormem mi . Super gidiyorsun.

Nasil duruyorum bir de bana sor. Simdi uykum geliyor gece aciliyor. Ne kadar uykusuz olsam da.

Keki onermem onun yerine sicak cikolatayi tercih et. Afiyet olsun.
gerçekten mi bana kek hep masum gelmiştir sucluyu bulduk lucky azicik uyu gelince uykunun olmasa da yat belki uyursun birde rahatlatıcı bitki çayları iç belki etki eder adaçayı papatya cayi ihlamur falan denedin mi bayadir uyumuyorsun sen ya doğru dürüst

Yok ya uyuyamam da isim var . Ufaktan kacayim ben.

Papatya cayi filan ise yaramiyor. Dun icmedim ama arada iciyorum etkilemiyor beni.

Simdi gece 2-3 e kadar ders calisinca beyin aktif oluyor. Hep diyorum bugun 12 de yatacagim ama uzuyor iste.

Ders calismayi cok seviyorum ondan.

ay caliskan öğrencim bende severdim bi zamanlar sıkıldım simdi bir saat oturamiyorum ben neyse hadi git işini yap kendine iyi bak cok yorma kendini ama öptüm cok

Sevgili gunluk , yilbasindan once 59 kiloyu goremedim ama olsun 61 kiloyu gordum sayilir.

Subatta gorusuruz. Donusum muhtesem olacak.

Bundan sonra sadece kendimle yarisicam. Bildirim yapti yapmadi , paylasim yapildi yapilmadi , bekleme derdi yok. Kafama gore takilirim.

24 Aralikta diyeti biraktim, 3 Ocak'ta tekrar basliyorum. Tartimi da aldim, artik disari gitmeme gerek yok.

Biraktigim kilom: 62.100 kg

Ilk hedef 58 kg .

Son hedef 55kg.

Bana kolay gelsin.

Son düzenleme:
Ara verdim , subata kadar da ara veriyorum, yalniz almamak icin yeni yontemler deniyorum. 14 Subat'a hedefime ulasmis olarak giricem.

24 Aralik biraktigim kilom: 62.100 kg

Subat'a kadar ara verdigim icin aradaki ilk hedefim kilo almamak.

31 Ocak hedef kilom: 62.0 kg

31 Ocak maraton tekrar basliyor.

Ilk hedef 58 kg - Son hedef 55kg.

Yeni yil bana +++ saglik +++ sans +++ mutluluk getirsin +++ kilolarimi verme azmi versin :)

Son düzenleme:
Aci badem , kola, kuru pasta derken biraz tozuttum.

Dunden beri biraz duzene girdim. Suan diyet yapiyorum diyemem, diyet yapmiyorum da diyemem. Diyet arasi bir sey.

31 Ocakta gorecegim kiloyu cok merak ediyorum.

Gunumu biraz daha erkene alip kendime bir hedef tablosu olusturdum.
28 ocak hedef kilo: 62 kg . : 11 Mart hedef kilo: 54.5 kg. 11 Mart 'ta son hedefime ulasacagim insallah.

Hayatimdan bazi seyleri cikartip, yeni bazi seyleri ekledim. Koruma donemindeyim ama tam gaz vermeye devam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…