Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

Diyette altin kural. Odul olarak yemek yemek yok.

Belirledigimiz bir filme gidelim sen orada ben burada. Sonra burada kritik yapariz.

evet bu çok mantıklıymış beğendim bunu haber ver ordaki filmleri orta yol bulup gidelim

Buluruz guzel bir film. Gideriz misir yeriz. Nasil fikir. Misir yemekten sayilmaz.

Merhabalar bende aranıza katılabilir miyim ?

Merhaba ,

Kurallarimiz var uyabilecegini dusunuyor musun? Eften puften degil, ciddi kilolar veriyoruz biz.

Buluruz guzel bir film. Gideriz misir yeriz. Nasil fikir. Misir yemekten sayilmaz.

Merhaba ,

Kurallarimiz var uyabilecegini dusunuyor musun? Eften puften degil, ciddi kilolar veriyoruz biz.
mısır mı yiyoruz bak buna kesin varım ben evet kurallar önemli bir kere tartı resmi atmak zorunluluğu var önce onu sormamız lazım herkese uymuyor birde öğlen 12 ye kadar bildirim devamlılık şart buna da herkes uymuyor malesef

Aynen. Ne cektik be , sen biliyorsun.

Misiri cok seviyorum ama su ara verdigim arada bile yiyemedim. O gun zevkle yiyicem.

3 haftada 60 kilonun altina inermiyiz ineriz bence.
hadi bakalım inelim inşallah ben 64 teydim pazartesi bakalım çarşamba ne çıkacak o değilde benim tartı manyağa bağladı eğer garip rakamlara devam edese yenisini alcam cuma 63.1 çıktım pazartesi 64 lerde sorun nerde acaba neyse son demlerini mi yaşıyor ben pil değiştireyim bakayım yarın akıllı olsun

Olmadi kafasina vur biraz.

Kilo inis cikislari oluyor ama onemli olan uzerinde oturmadan devam etmek.

Ben de 64 - 65 gunu cikabilirim carsamba gunu . Tam duello olacak desene.

gittim pilini değiştirdim yarını beklemedim neyse artık çarşamba görücez kilomu bakalım 3 haftada 60 ın altı hedefleniyor çok havalı hazırım ben lucky şimdi çıkıyorum o halde ben bizim buralarda saat geç oldu bilir misin
Olmadi kafasina vur biraz.

Kilo inis cikislari oluyor ama onemli olan uzerinde oturmadan devam etmek.

Ben de 64 - 65 gunu cikabilirim carsamba gunu . Tam duello olacak desene.

edit yapayım düello bildiğin düello vay be fark neredeyse yok gibi bekle bizi 5o li rakamlar koşarak geliyoruz

Tamam sen cik ben de cikayim. Bekci gibiyim burda.

Artik 59 hakkimiz soke soke aliriz.
Yarin aksama ugrarim biraz ama carsamba gunu kesin gorusuruz.

Iyi geceler canim.

Merhaba ,

Kurallarınız nedir ki? Bende ciddi bi 10 kilo vermek istiyorum

ilk sayfadaki bildirim günlerimizde bildirim yapman gerekli öğlene kadar ayrıca tartı resimli bildirim zorunlu sabah resmini çekip atıyoruz zaten günlüğünde var galiba menü yazmaya oradan da devam edebilirsin burda da yazabilirsin istersen orda sıkıntı yok ama bildirimler geç kalırsa ve yapmazsan o zaman olmaz listeden çıkarsın daha önce lucky yarışma düzenlemişti bir iki hafta gelip üçüncü hafta haber vermeden gelmiyorladı falan bekleyip duruyorduk stres oluyrduk birde sayfaya hiç uğramıyorlardı olmuyor öyle yani çok dertliyiz bu konuda kurallarımız şimidlik bunlar gibi aklıma gelmedi şu an lucky gelince eksik varsa yazar sana

kalcam tabiii, kaçırır mıyımm

Kendine seyirci bile ayarlamissin ama yemezler. Tatli da yemezler tuzlu da.
ahaha seyirci ben oluyorum di mi? ama deadline benim rakibim, kazanmasını pek istemem, doğal olarak seni destekliyorum, yaşasın kötülük,

1- Bildirimler tarti resmi ile belirtilen tarihlerde saat oglen 12 ye kadar yapilmak zorunda.
2- Baska topiklerde olman bizi ilgilendirmez ama o topiklere zaman ayirip burayi sadece bildirim yapmak icin kullanamazsin.
3- Ciddi olarak kilo vermek istiyorsan bu topikte paylasim yapman bizim icin degil kendin icin bir zorunluluk olmali.
4- Yuzde olarak hesapliyoruz. Yani kilo vermen onemli degil, vucuduna gore verdigin kilo onemli.
5- Kurallar geneldir, kisiye ozel esneklik yapilamaz. Esneklik yaptigim zaman motive dusuklugune sebep oldu/oluyor.
6- Kurallara uymadigin takdirde diskalifiye olursun.

Uyarim diyorsan yarin 12 ye kadar tarti resminle bekliyoruz.

kalcam tabiii, kaçırır mıyımm

ahaha seyirci ben oluyorum di mi? ama deadline benim rakibim, kazanmasını pek istemem, doğal olarak seni destekliyorum, yaşasın kötülük,

Gel ben seni korurum.
vay be arkamdan vuran vurana birde bana diyorki A AklinYolu1 seyirci toplamışsın tüm seyirciler ona demek o zaman iyi olan kazansın

Arkadasi tanimam ama kimi tutacagini iyi biliyor.

Japonya dan ozel olarak ismarladigim tartimi bekliyorum. Korkma adil bir duello olacak.

1 sıfır yenik başlıyorum hıh banada yolla o tartıdan ya benm tartıya güvenim azalıyor birka hafta idare edeyim baktım olmadı bende biryerlerden sipariş vereyim japonyadaki güzelse haber ver

1 sıfır yenik başlıyorum hıh banada yolla o tartıdan ya benm tartıya güvenim azalıyor birka hafta idare edeyim baktım olmadı bende biryerlerden sipariş vereyim japonyadaki güzelse haber ver

Saka bir yana benim tartilarim ise yaramaz. O yuzden bu yarisma icin Almanyadan siparis ettim. Ciddiyetimi sen anla artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…