Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

ben şimdi çıkıyorum lucky en geç çarşamba bu topikte ilk tur unutma bakalım başlangıçlar nasıl olacak hazırım ben görüşürüz

Tamam bende tam cikiyordum. Mukemmel zamanlama. Carsamba gunu en gec saat 12 ye kadar goruselim. Hain planlarim var sana karsi.

ahaha yakaladım seni deadline, nasıl gidiyor kilo verme, eminim ki geçmişsindir beni, 3 hafta tatil bana +3 kg olarak döndü maalesef :)
bende diyorum tanıdık kimse kalmamış buralarda herkes tatile çıkmış ben 1 hafta tatil yaptım 1 kilo aldım şimdi bir gidiyor bir geliyorum bakalım ama seni de geçtim o zaman hala kilomu çarşamba görücez net olarak bakalım takipte kal derim düellomuza

Kendine seyirci bile ayarlamissin ama yemezler. Tatli da yemezler tuzlu da.
seyirci ayarlamadım bir kere neyse düellomuza bir şahit oldu ama hadi bakalım bundan sonra bende ağzıma tatlı tuzlu cıslar koymam daha bana hodri meydan dedin bugünden itibaren çok pis gelyorum bak ona göre

seyirci ayarlamadım bir kere neyse düellomuza bir şahit oldu ama hadi bakalım bundan sonra bende ağzıma tatlı tuzlu cıslar koymam daha bana hodri meydan dedin bugünden itibaren çok pis gelyorum bak ona göre

Senden korkan sana benzesin. Son iki haftada hayatimin tatlisini yemisim baya bir hazirim yani. Evdeki tartiyi da ayarladim her iki dakikada bir 100 gram dusuyor.

Senden korkan sana benzesin. Son iki haftada hayatimin tatlisini yemisim baya bir hazirim yani. Evdeki tartiyi da ayarladim her iki dakikada bir 100 gram dusuyor.
naptın tartıya lucky gelip kontrol edecem tartını ben senin kadar yemedim tabi neyse ben hedefime ulaşayım ödül veririm kendime o zamana kadar kaçmayacaklar nasılsa bekliyorlar belli bir hedefm var şimdilik ona ulaşınca 1 ödül bana benim tartımda senin inadına her dkda 100 gr fazla gösteriyor benim tartımla da mı oynadın yoksa gizlice hesap ver

Ilk aldigim tartim kiloyu dogru gosteriyor ama yag hesabini yanlis gosteriyor diye yeni tarti aldim. Bu da baktim dakikada bir 100 gram eksik gosteriyor . Baska bir tarti da aldim o da gelecek bu hafta. Hangisi eksik gosterirse onun resmini koyacagim.

Hedef kilomuz hemen hemen ayni. Ben bu diyet isinden cok sıkıldım 7 hafta ara verdim, bir ay iyiydim ama son iki-uc hafta ipin ucu kacti. Beraber gaza gelelim ama simdiden kabul et ikincisin.

benim tartım da yağ hesabını yanlış gösteriyor bana 0000 diyor hep neyse işte yenisini almak istiyorm ama tartı değişikliği oalna birkaç kilo fazla gösterirse diye moralimi bozmak istemiyorum iileriki zamanlarda artık seninde iyiymiş hangisi azsa onu koycakmış birde bak adil olalım lütfen tek tartıda takılalım vay be hemen bana 2. liği yapıştırdı bu düello kurallarını belirleyelim önce yüzde hesabına göre mi yapıyoruz ne dersin öyle mi yapalım lucky aklında kurallar varmı benim henüz gelmedi

Yuzde hesabina gore yapiyoruz oteki turlu sana haksizlik olur. Ben fazlayim ya o bakimdan. Yuzdesiz hesap dogru gelmiyor bana. Baska carsamba gunu saat 12 ye kadar.

Baska cok sikmak taraftari degilim, ters teptigini gozlemliyorum. O yuzden sana nutella , fisko findik ezmesi serbest.
Oteki yarismadaki gibi gidersek 6 haftada hedef kilomuza ulasip buralari terkederiz.

hainnnnn bana niye serbestmiş hıh yok onlar bi kere tarihten silecem hepsini şimdilik tamam yüzde tamamdır 6 haftada hedefe ulaşmak umuduyla

hainnnnn bana niye serbestmiş hıh yok onlar bi kere tarihten silecem hepsini şimdilik tamam yüzde tamamdır 6 haftada hedefe ulaşmak umuduyla

Bu kez de hedefine ulasmazsan estetik ameliyat parani ben vericem.

Senin aklina gelen baska bir kural varsa soyle bu arada. Senin inadina canim cektigi halde tatli yemiyorum suan.
Bize her yer duello.

Bu kez de hedefine ulasmazsan estetik ameliyat parani ben vericem.

Senin aklina gelen baska bir kural varsa soyle bu arada. Senin inadina canim cektigi halde tatli yemiyorum suan.
Bize her yer duello.
estetik ameliyata gerek yok bir kere tamam mı bir kaç daha dayanırım yinede ulaşırım o hedefe ben istersen ye ya tatlı benim için sıkıntı olmaz tamam kural gelirse aklıma söylerim

estetik ameliyata gerek yok bir kere tamam mı bir kaç daha dayanırım yinede ulaşırım o hedefe ben istersen ye ya tatlı benim için sıkıntı olmaz tamam kural gelirse aklıma söylerim

istersen ye ya tatlı benim için sıkıntı olmaz mis mis.

Ben Turk cayini sekersiz icmis insanim. 25 Mart a kadar tatli yok. Sadece asureye izin var. Onu da yapan yok.

istersen ye ya tatlı benim için sıkıntı olmaz mis mis.

Ben Turk cayini sekersiz icmis insanim. 25 Mart a kadar tatli yok. Sadece asureye izin var. Onu da yapan yok.
aşure ayı da geçti zaten türk çayını şekersiz içiyorum ben niye öyle dedin ki bence türk kahvesini şekersiz içeni alnından öpmek lazım onu içiyor musuneğer 4 marta kadar iyi gidersek 4 mart ödül günü ilan edelim abartmamak koşuluyla tek öğünde istediğimiz bir şey mesela ne dersin iyi gidemeyene yok ödül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…