- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
kız böyle tartılıp gelme bak haftaya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lucky sana bu tartıdan alcam bende istermisin gerçi senin tartı buna bin basartopik canlansın sen yokken azcık
![]()
hadi ya bende nescafeye düştüm normalde sevmem ama neyse sen bana yetişirsin zaten ben kağnı hızındayım yaBundan acil lazim bana.Nutellaya yenik dustum bu hafta.
Cok umutlu degilim ama tam iyilestikten sonra arayi kapaticam deadline.
![]()
hadi ya bende nescafeye düştüm normalde sevmem ama neyse sen bana yetişirsin zaten ben kağnı hızındayım yakız albüme fotoğrafımı yükledim beni görmek istersen bu fırsatı kaçırma nasılsa seni takip ediyorum silmeden görürsen tanı beni yolda
![]()
nescafeyi mi dustun, sicaktir kiz o .
su an ki kilo motomuz kilo almamak olsun.
Ankara'ya yolum duserse bulurum seni .![]()
bende bende görücemhadi ya bende nescafeye düştüm normalde sevmem ama neyse sen bana yetişirsin zaten ben kağnı hızındayım yakız albüme fotoğrafımı yükledim beni görmek istersen bu fırsatı kaçırma nasılsa seni takip ediyorum silmeden görürsen tanı beni yolda
![]()
beni mi görmek istiyorsun hayranlarım arttı ünlü olcambende bende görücem
tmm cnm sölemem kimseye gördüm hanı kılon yokkıbeni mi görmek istiyorsun hayranlarım arttı ünlü olcamdaha silmedim gör bakalım ama kimseye söyleme
![]()
aslında var alt tarafta hepsitmm cnm sölemem kimseye gördüm hanı kılon yokkı![]()
üstün gayet ıyı cnm sorun alttaysa spora devamaslında var alt tarafta hepsiorantısız bir vucudum var bacaklarım falan çok kalın ya altta 42 beden giyiyorum o da kilo vermiş halimle üst şu an 38 oluyor ama
![]()
dostum hiç yoktan iyi amaBen de uc kere cektim. Bugun resimlerde bir bozukluk var.
Kilo 64.5 kg . Nutella yemeseydim 63.9 a dusmustum.![]()
sabahtan beri resim yüklemeye çalışıyorum sayfadan atıyor ya deli oldumtelefonun bilgisayara bağlantı kablosunuda bulamadım lucky bende telefonumdan makineyle fotoğraf çektim görüntü kalitesi düşük ama idare ederiz değil mi
off zaten sinir oldum ben bir haftada 200 gr vermişim aslında almışım cumaki kilom bundan daha düşüktü kaçamakta yapmadım deli oluyorum tam 3 haftadır aynı yerdeyim
osmanlının duraklam devrinden uzun duraklama devri yaşıycam bu gidişle çöküş devrine girmem umarım
![]()
dostum hiç yoktan iyi amaben kaçamakta yapmadım neden anlamadım ya
tartın güzelmiş yeni mi bu hangi numara
![]()
ya iyi yapmışsın hep beni sevdiğinden değil miBenim de nutella yemeden onceki kilom bundan dusuktu, 63. 9 a kesin duserim dedim. O yuzden hemen takviye yaptim.
Bu uc numara Almanya dan gelen. Simdilik memnunum. Bundan sonra bununla yarisicam.![]()
ya iyi yapmışsın hep beni sevdiğinden değil mibende beğendim baya hoş bişeye benziyor markası ne banada yolla ondan
yarısıcamı yaşıycam okudum ya sırtında alıp gezdiricen mi diyecektim yanlış okumuşum
![]()
aslında var alt tarafta hepsiorantısız bir vucudum var bacaklarım falan çok kalın ya altta 42 beden giyiyorum o da kilo vermiş halimle üst şu an 38 oluyor ama
![]()
benim tartıyı yakında sinirlenip parçalayınca haber veririrm sana az kaldı dayanma sınırımdayımEee yani evde yasiyoruz. Kira mi alsam.
Markasi AEG. Yollarim tabi ayip ettin. Adresi ver.![]()