Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

kız böyle tartılıp gelme bak haftaya:KK48:
images

Bundan acil lazim bana.:KK70:Nutellaya yenik dustum bu hafta. :KK14:Cok umutlu degilim ama tam iyilestikten sonra arayi kapaticam deadline. :KK53:
hadi ya bende nescafeye düştüm normalde sevmem ama neyse sen bana yetişirsin zaten ben kağnı hızındayım ya:KK70: kız albüme fotoğrafımı yükledim beni görmek istersen bu fırsatı kaçırma nasılsa seni takip ediyorum silmeden görürsen tanı beni yolda:KK70::KK19:

hadi ya bende nescafeye düştüm normalde sevmem ama neyse sen bana yetişirsin zaten ben kağnı hızındayım ya:KK70: kız albüme fotoğrafımı yükledim beni görmek istersen bu fırsatı kaçırma nasılsa seni takip ediyorum silmeden görürsen tanı beni yolda:KK70::KK19:

nescafeyi mi dustun, sicaktir kiz o . :KK23:

su an ki kilo motomuz kilo almamak olsun. :KK70:

Ankara'ya yolum duserse bulurum seni . :cool:

nescafeyi mi dustun, sicaktir kiz o . :KK23:

su an ki kilo motomuz kilo almamak olsun. :KK70:

Ankara'ya yolum duserse bulurum seni . :cool:
:KK70: ben seni bulamıycam neysesen bul:KK19: evet yandım düşünce:KK70: mümkün olduğunca vermek olsun bence:KK15: görüşürüz yarın bakalım tartı bana ne diyecek:KK17: kendine iyi bak:KK60:

bende bende görücem

sabahtan beri resim yüklemeye çalışıyorum sayfadan atıyor ya deli oldum:KK57: telefonun bilgisayara bağlantı kablosunuda bulamadım lucky bende telefonumdan makineyle fotoğraf çektim görüntü kalitesi düşük ama idare ederiz değil mi:KK70: off zaten sinir oldum ben bir haftada 200 gr vermişim aslında almışım cumaki kilom bundan daha düşüktü kaçamakta yapmadım deli oluyorum tam 3 haftadır aynı yerdeyim:mad: osmanlının duraklam devrinden uzun duraklama devri yaşıycam bu gidişle çöküş devrine girmem umarım:KK70:

Ben de uc kere cektim. Bugun resimlerde bir bozukluk var.

Kilo 64.5 kg . Nutella yemeseydim 63.9 a dusmustum. :KK70:

Eklentiler

• Photo0076.webp
    Photo0076.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 65
sabahtan beri resim yüklemeye çalışıyorum sayfadan atıyor ya deli oldum:KK57: telefonun bilgisayara bağlantı kablosunuda bulamadım lucky bende telefonumdan makineyle fotoğraf çektim görüntü kalitesi düşük ama idare ederiz değil mi:KK70: off zaten sinir oldum ben bir haftada 200 gr vermişim aslında almışım cumaki kilom bundan daha düşüktü kaçamakta yapmadım deli oluyorum tam 3 haftadır aynı yerdeyim:mad: osmanlının duraklam devrinden uzun duraklama devri yaşıycam bu gidişle çöküş devrine girmem umarım:KK70:

Benim de nutella yemeden onceki kilom bundan dusuktu, 63. 9 a kesin duserim dedim. O yuzden hemen takviye yaptim.
:confused:
dostum hiç yoktan iyi ama:KK69: ben kaçamakta yapmadım neden anlamadım ya :KK67: tartın güzelmiş yeni mi bu hangi numara:cool:

Bu uc numara Almanya dan gelen. Simdilik memnunum. Bundan sonra bununla yarisicam. :21:

Benim de nutella yemeden onceki kilom bundan dusuktu, 63. 9 a kesin duserim dedim. O yuzden hemen takviye yaptim. :confused:

Bu uc numara Almanya dan gelen. Simdilik memnunum. Bundan sonra bununla yarisicam. :21:
ya iyi yapmışsın hep beni sevdiğinden değil mi:KK48: bende beğendim baya hoş bişeye benziyor markası ne banada yolla ondan:KK28: yarısıcamı yaşıycam okudum ya sırtında alıp gezdiricen mi diyecektim yanlış okumuşum:KK70:

ya iyi yapmışsın hep beni sevdiğinden değil mi:KK48: bende beğendim baya hoş bişeye benziyor markası ne banada yolla ondan:KK28: yarısıcamı yaşıycam okudum ya sırtında alıp gezdiricen mi diyecektim yanlış okumuşum:KK70:

Eee yani evde yasiyoruz. Kira mi alsam.:KK53:

Markasi AEG. Yollarim tabi ayip ettin. Adresi ver. :cool:

Back
X