- 12 Aralık 2022
- 442
- 679
- 33
- 35
- Konu Sahibi tynkerbell
Herkese iyi aksamlar cok uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ben yurtdisinda tek basina yasayan bir kadinim burda dogup büyümedim, daha önce ögrenci olarak gelmistim okulumu bitirip is bulup burda kaldim, ailem Türkiyede. Soruna gireyim babannem yaklasik bir ay önce kalp krizi gecirdi Türkiyede, krizi atlatti eve cikti basta cok iyiydi daha sonra problemler birakmadi pesini; organlar su topluyor, nefes almakta zorlaniyordu üc haftadir hastanede yatiyordu. Iki gün önce ögrendimki yogun bakima kaldirilmis. Sorun su ki is yerinde iznim bitti ve burda babaanne birinci dereceden akrabaya girmiyor (beki Türkiyede de öyledir) Allah korusun sadece ölüm durumunda dahi iki gün izin alinabiliyor. Ben kendimde Influenzaya yakalandim üc gündür evde raporluyum, raporluyken yurtdisina cikmak yasakmis. Her sey üst üste geldi anlayacaginiz, ne yapacagimi sasirdim. Babaannem benim yari annemdir, beni o büyüttü, bu yasimda bile onda kaldigimda uyurken gelip yorganimi üstüme cekerdi, hastayken üstüme titrerdi bunlari düsündükce kahroluyorum. Önümdeki tek secenek sonucu ne olursa olsun ilaclarla biraz toparlanip isyerime Türkiyeye gitcegimi söylemek ama isten kovulursam kirayi falan nasil öderim hic bilmiyorum. Saatlerdir agliyorum burda destek olcak kimsem de yok. Siz olsaniz ne yapardiniz kizlar?