lüften yardim edin güçlü bayanlar

almanyanin neresindesin? köln tarafi dünyaya acik orda iki dk bi yerde otur yüz tane konuscak insan bulursun

Mrblar. Her seyi asiri kafama takiyorum cok fazla düsünüyorum uyumakta zorluk cekiyorum. Esimden ayrildim sonraki yasamim cok kolay olmadi 31 yasindayim henüz calismiyorum üniversiteye gidiyorum derslerim iyi degil(almanyada) cünkü almancayi sonradan ögrendim. Bu yasa geldim bir düzenim yok hala diye düsünüyorum. Ayrildiktan sonra görüstügüm insanlar oldu onlar da hüsran. Asiri üzülüyorum midemde sorun oldu stresten. Nasil her seyi oluruna birakip güclü olabilirim kafaya daha az takabilirim hayatimi yoluna koyabilirim cok yalniz hissediyorum....

Sanırım Almanyada yaşıyorsunuz, benim psikologum ve yaşam koçum (inanılmaz yararını gördüm ) .... yazın. Online bile çok yardımcı olur eminim, acil şifalar

Son düzenleyen: Moderatör:
ne gibi bir far
Ev doktoruna git (Hausarzt) onunla bir görüş. Sana bir psikolog iyi gelecektir. Faydasını görürsün. Bazı büyük şehirlerde (mesela Essen de) hususi Türk bayanlara da psikolojik destek veriliyor. Bir araştır. Psychosomatischer Therapeut da ara. Almanyada Psychiater ve Psychosomatischer Therpeut arasında fatk var. Türkçe karşılığı var mi yok mu bilmediğim icin almanca olani yazıyorum. Bence okulu sakın bırakma, bitirmeye odaklan.[/QU
almanyanin neresindesin? köln tarafi dünyaya acik orda iki dk bi yerde otur yüz tane konuscak insan bulursun
Hannoverdeyim. Insanlar cok kapali okulda bile meraba ve güle güle demeden öteye gecmiyor arkadaslilar

Mail atarsanız skype üzerinden seans yapıyor kendisi, bu zamanda iyi psikolog bulmak zor.

Sanırım Almanyada yaşıyorsunuz, benim psikologum ve yaşam koçum (inanılmaz yararını gördüm ) .... yazın. Online bile çok yardımcı olur eminim, acil şifalar
Kendisi nerede yasiyor? Maille yazisarak mi terapi yapiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Almanyada yaşıyorsunuz, benim psikologum ve yaşam koçum (inanılmaz yararını gördüm

Reklam yapmanız yasak, bir öneriniz varsa özelden yazın. Psikolog nasıl kendine yaşam koçu dedirtiyor onu da anlamadım, muhtemelen o yaşam koçu sensin burada reklamını yapıyorsun. Kibledim.

Reklam yapmanız yasak, bir öneriniz varsa özelden yazın. Psikolog nasıl kendine yaşam koçu dedirtiyor onu da anlamadım, muhtemelen o yaşam koçu sensin burada reklamını yapıyorsun. Kibledim.

Değilim, yardımcı olmaya çalışıyorum sadece. Aa bu reklam mı oluyor bilmiyordum. Psikoloji eğitimi olan bir yaşam koçu kendisi bunda anlamayacak birşey yok.

Değilim, yardımcı olmaya çalışıyorum sadece. Aa bu reklam mı oluyor bilmiyordum. Psikoloji eğitimi olan bir yaşam koçu kendisi bunda anlamayacak birşey yok.

Kendine yaşam koçu dedirten bir psikoloğun psikoloji eğitiminden şüphe ederim. Neyse moderatörlere bildirdim, ne olduğunuz, reklam yapıp yapmadığınız çıkar zaten ortaya. İnsanları böyle çaresiz anlarından yararlanarak suistimal ediyorsanız da yaptığınız ayıptır.

Bu sizin kendi düşünceleriniz, istediğinizi yapın, demek ki siz böyle birisiniz, insan nasılsa karşındakini öyle görür hanfendi. Tanımadığınız bir insan hakkında yorumlara bak çünkü içiniz böyle yazık ne üzücü durum.

Ayrıca bilmiyorsanız öğrenin yaşam koçlarının çoğu psikoloji eğitimi alır veya almalılardır ki sağlıklı hizmet verebilsinler. Psikolojiyi bilmeyen kimse kimseye yardımcı olamaz gerçekte.

Ayrıca bilmiyorsanız öğrenin yaşam koçlarının çoğu psikoloji eğitimi alır veya almalılardır ki sağlıklı hizmet verebilsinler. Psikolojiyi bilmeyen kimse kimseye yardımcı olamaz gerçekte.

Ya hahaha valla hiç güleceğim yoktu, psikoloğunuz (!) St. Clement Üniversitesi'nden (!) falan mı almış eğitimini? Psikoloji mezunu bir insan zaten kendine yaşam koçu, zart koçu, zurt bilmem nesi dedirttirmez diyorum hala yaşam koçları psikoloji eğitimi almalı diyor. Sizler gibiler yüzünden bölüm leş bir halde zaten, bilmem ne kurumundan abuk bir sertifika alan psikoloğum, yaşam koçuyum bilmem ne diyor. Neyse, umarım burada kimse sizi ciddiye alıp da para falan bayılmaz sizin gibilere.

Saldırgan içindeki nefreti dışarı çıkartmaya çalışan insanlarla muhattap olmayın, bu sadece enerjinizi düşürür gülün geçin. Herkes herkesi kendi gibi görür. İçi dışına yansır. Hepinize çok mutlu neşeli günler

Saldırgan içindeki nefreti dışarı çıkartmaya çalışan insanlarla muhattap olmayın, bu sadece enerjinizi düşürür gülün geçin. Herkes herkesi kendi gibi görür. İçi dışına yansır. Hepinize çok mutlu neşeli günler

Aynen çok saldırganım, özellikle sizin gibi alanı meşgul eden kişilere çok saldırganım ve Türk Psikologlar Derneği'yle beraber sizlere savaş açmış durumdayız nihahaha. Böyle ezbere laflarla "Ben çok olumlu ve pozitif bir insanım, tam bir psikoloğum" falan diyerek de kendini haklı çıkaramazsın psikolog (!) abla. Diploman varsa (lisans/yüksek lisans) kapı gibi gösterirsin yoksa anca buralardan Skype üzerinden terapi yaptığını iddia ederek insanların paralarını sömürürsün. Türk Psikologlar Derneği'nden seni araştırmalarını isteyeceğim, o mail adresini aldım bakalım. Türkiye'deysen dava açılabilir sana, hazır ol. Sevgiler canım. :)

Sevgili Gülo, bir sorununu anlatmışsın, sayfayı ego savaşına döndü birilerinin. Okumuyorum bile, ego savaşı yapacak boşa harcayacak enerji yok bende.
Çok gençsin hiçbirşey için geç değil, ayağa kalk, bir psikologa git.
Yogaya başla, araştır oku, depresyon nedir? Nasıl baş edilir. Önce kendini sevmeye çalış.
Ben yoga eğitmeniyim ama sana online seans vereyim demedim , gerçekten yardımcı olunsun istedim çünkü. Yoga elbette işe yarar ama sana en önce iyi bir psikolog lazım.
Çok sevgiler

Back
X