Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da yardımcı olun Allah rızası içnyaptr
merhaba lazerle göz rengi değiştirme işlemini yaptırdınızmı ? ben başka 1 dr a çok uygun fiata yaptırdım ve çok memnun kaldım
YollarmsnArkadaşlar lazerle göz değiştirme teknolojisi İstanbul'da uygulanmaya başladı,ilgilenenler benimle irtibata geçebilir,mail atın doktorun iletişim adreslerini verebilirim
Doktorun adresini bana da verirmisindoktorla ben de konuştum kafama yatıyor gibi. ama keşke biraz daha uygun olsa fiyatı . verilmesi çok zor bir karar yine de :26:
Merhaba Dr için iletişim bilgisi verebilir misinizMerhaba bana bilgi verebilir misiniz lütfen
İnstagram adresinizi de yazarmısınız özelden rica etsem
Dr un iletişim bilgisini atabilir misin?Yollarmsn
Merhaba hangi doktoru arasam yapmıyoruz yanıtı aldım yanitlarsaniz çok sevinirim.Dr un telefon nu verebilir misiniz kime yaptırabilecegimi öğrenebilir miyim?Yollarmsn
Merhabalar doktorun telefon numarasını verebilir misiniz?Yollarmsn
Labella pixie green almayi düşünüyorum bu rengi hiç kullandınız mı acaba bi arkadaş kalıp gibi duruyor vs demiş ama resimlerde güzel görünüyor siz hiç kullandınız mıÇok kaliteli lensler varken buna para dökmeye değmez. Tatmin edici bir mavilik için bile minimum 6 seans gerekiyormuş. 6*4000=24k TL asla girilmemesi gereken bie risk Labella pixie serisi tavsiyem.