• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfeb yardim edin, Baban ile ilgili:(

Merhab arkadaslar yardimiza ihtiyacim var!Konu Babam :(

Iki senelik evliyim,evlendigimden beri babamla bir suru problem yasadik halada yasiyoruzda.... Babam cok diktator bir insandir, eve karsi serr,disariya karsi iyi görünür.Evlenmeden evvel haksiz olan durumlarda maalesef ki hic söz etmeden kabullenirdim!Cok dövdügü icin bir kelime edemezdim,süs bebegi gibi susatdim icime atardim.... Ama evledikten sonra hakksiz durumlarda babama söylemeye basladim,baba haksizsin vs. Diye.....

En son olayda( bayramda oluyo bu olay) haksizligini ispat ettim ve benimle kustu ustelik hamileyim dogmamis bebegime beddua etti:(

Bnde cok kirildim bedduasina,simdi dun ameliyat oldu kucuk bir ameliyat evde suanda ve bn gecmis olsun diye bit zelefon acmak icib tereddut ediyorum

Sizce aramalimiyim????

Babanızın yaptiği yanliş ama o sizin babanız Allah gecinden versin babanıza birşey olsa vicdan azabı çekersiniz. Babasını kaybetmiş ve çok seven biri olarak yazıyorum. Ben bile babamla hiç sorun yaşamadığım halde arada düşünürüm bir yanlışım olmuşmuydu, üzmüşmüydüm babamı diye.

Canim bence babani ara hatta git yanina.
Ne kadar kotu de olsa baba
Okuyoruz burada insanlar elin oglunun ne hatalarini affediyorn sen babani mi affetmeyeceksin

babanizin yaptigi cok buyuk yanlis ama baba yaaa bu baska biseye benzemez ki...
bence aramayin bi buyukluk yapin gidin elini opun bu size hic bisey kaybettirmez size kotuluk yapani iyilikle cezalandirin
hem Allah korusun babaniza bisey olsa hayatini kaybetse cok vicdan azabi cekerdjniz heralde....
benim babamda surekli annemle kawga eden ewde cok kotu ama disarda cok iyi bi adamdi... yillar once hayatini kaybetti...
ben babamin bana karsi bi kotuluguni gormedim ama anneme cok kotuluk yapti...
babam oleli on sene oldu o kadar cok aglamisimdir ki dunyanin en kotu insani bile olsa babam hayatta yanimda olsadiye
cok aglamisimdir... anne wazgecilmez bisey ama baba cok baska yaaa.... birine baba diyebilmek bile bence cok farkli bi duygu...
bence babaniza karsi gurur yapmayin... belki o da bedduasindan wazgecer sizden de ozur diler buyukluk sizde kalsin derim...
ama tabi secim sizin....

Kaybedecek hic birseyim yok allaha cok sükür,ama bende ne bileyim belki hatasini anlar diye bekliyorum yada aramak istemiyorum...Belki anlar hatalarini :(

Bebeğinin yüzü suyu hürmetine gitmelisin bence :) Onu bu huzursuzlukla karnında taşıması daha zor ...

Allah hepinizden razi olsun,tek tek cevaplayan arkaslarima...

Babami aradim icim rahat etmedi,gecmis olsun vs. Diye konustum!Sanirim bekliyormus,cünkü cok sakin davrandi!Maalesef yanina yani hasta ziyaretine gidemiyorum,uzakta kaldiklari icin:(

Icim rahatladi sanki,ins bidaga ayni durumla karsi karsiya gelmem!Dilerim cünlemiz böyle bir durumla karsilasmaz!Rabbim hepinizi korusun,cok tesekkur ederimm sizlere

Back
X