Lütfen acil

kokonam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
43
0
86
Ağrı
Merabalar
Herkesin derdine derman olmuşsunuz benimde derdime derman olupta yüreğimin acısını dindirebilicek misiniz ?

Efenim ben lisede öğrenim gören bir genç kızım mallesef facebook kurbanı oldum.
Facebooktan kendi memleketlim sunucuyu ekledim ama hemşerim diye kötü bir niyet yoktu.
Daha sonrada msn ekledi beni ama bana sulanacağı ahlaksız teklifte buluncağını bilemezdim.

Sildim böyle yapınca facebooktan msndende engelledim.

Daha sonra bir gece mesaj geldi bana ondan facebooktan dedi ki beni ara acil bu numaradan .
Niye dedim önemli konu dedi tamam dedim 3 gün aramadım arkadaşlaımda engel oldular.
Ben yine bir gece facebooktayken geldi msj attı aramayacaksın galiba dedi bende msne gelmesini söledim neyse orda söylemesini istedim.
Oda msne geldi ve bana okulunda benim adımı sapığa çıkartmışssın ben ünlüyüm ama seni kendimden daha ünlü edicem ailenin yüzüne bakmyıcaksın dedi.
Korktum demediğimi söledim ama ikna edemedim.

Ve korkmaya başladım bende uyuyamadım tansiyon hastasıyım tansiyonum yükseldi ve halada öle.
Adam ya açık açık benimle ilişkiye girceksin ya da adını çıkarcam diyor.

Aileme gidipte böyle durum var diyemem çünkü cahil bir aile yapısında büyüdüm okuldan alınırım
Bende bugün bir büyüğüme söledim hocama söledim içim rahat etsin diye ..

Nolur bna yardı edin onunla beraber olamam

ama ondan korkuyorum napmaya çalışıyorsenağlama

korkuyorum çok hemdesenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!:mymeka:
Pabuç bırakmayın böyle terbiyesizlere..
Ailenizle paylaşın,bakalım o zaman neler yapacak?aklinialirimsmile

ailemle paylaşırsam ailem benim hayatımı bitirir onun değil ki güzel kardeşim keşke sizin gibi ailelerimiz olsada paylaşssak

ailemle paylaşırsam ailem benim hayatımı bitirir onun değil ki güzel kardeşim keşke sizin gibi ailelerimiz olsada paylaşssak

Siz böyle çaresizmiş gibi davranırsanız daha çıkar tepenize..
Korkmayın bu kadar..
Ne diyecek hakkınızda,nasıl ispat edecekmiş?:uhm:

Yok birlite olmadım birşeyim yok onda

çaresiz davranıyorum çünkü insanın başına ilkkez bişey gelince korkuyor ben çok korkuyorum

hiç birşey yapamaz,polise gideceğini söyle.
onun bu tehtit ve şantaj mesajlarını polise göstereciğini anlat.
sakın korkma.
aileden erkek birileri vardır,kaç kere içeri girip çıktılar biliyor musun de,seninde acımadan bacaklarına sıktırırım namusuma dil uzattığını bir duyayım,seni bizim sülalede yaşatmazlar.
ben aşiret kızıyım diceksin
korkak olma.

yapamadım bunu işte

söledim seni şikayet etcem etmezsen namussuzn şerefsizsin dedi bana.

korkmuyorum lan sizden dedi bana

yapamadım bunu işte

İyi de ailenize anlatamadığınıza göre şimdi savcılığa da gidemem dersiniz şimdi burada bize..
Eeeee peki biz mi adamın kulağını çekelim?
Ne yapalım yani,bilemedim..

:gitme:inanın bilmiyorum aklım durmuş sadece iliklerime kadar korkuyorum çünkü iftira olmştan beter

yapamadım bunu işte

öyle dicek tabi ne dicek çok korktum mu dicek
he o senin korkunun kokusunu aldı ordan alıyor bu gücü.
eğer bir senin adını çıkartsın
bende senin adını her yerde gay e çıkartmazsam ve at kafadan abime bunları anlatıp senin ağzını burnunu kırdırmazsam diceksin
korkunu belli etme.
sende tehtit savur gör bakalım sonuçlar ne olucak.

Amannn cokta tirstim...:1closedeyes:.hadi lan ordan deseydin....alsanaalsanasmile

Adaminda niyeti bu zaten güzelim, seni korkutmak istemis, birsey yapamaz korkmaboshayallersmile

Ailene durumu gayet tabi aciklaya bilirsin, bir sapik tarafindan rahatsiz ediliyorum de...

hocam artık hesaplarını kapat görüşme dedi bişey yapamaz öle kolaydı dedi.

Ama insanım ve bir genç kızım namusuma laf gelmesi ölümdür buralarda.
Adam korktuğum farkında zaten bana kendinni benimle olursan affetirirsin dedi..
Bugün bana titreim gönderdi yazmadım ..

aileme anlatamam bura doğu burda böle sapık dersen ilk seni öldürürler

napıcan yani birlikte mi olucaksın korkudan
aman ha böyle bir hataya düşme
görüşme adını çıkartamaz merak etme.madem orası doğu oda yapamaz.
hem senin hakkında ne dicek ki...
görüşme onunla msnden falanda sil.hala titreşim gönderiyor diyorsun,nasıl görüşüyorsun hala onunla?
bu burda kalmayacak benim arkam yok mu sandın yaz son mesaj olarak,bir dahada görüşme.:umursamaz:

canim hocanin dedigi gibi yap. msn kullanma, facebook kullanma o zaman sana ulasamaz. kendine baska bir msn al, eger illa ki msn istiyorum diyorsan, ama sakin o msni artik kullanma! ne demek ''benimle birlikte olursan kendini affettirirsin'' demek yaa nerden buldun bu sapigi bilmiyorum. ayrica olur olmaz insanlari da msne eklemezsin bir daha, akillanmissindir sanirim. hemserine falan guvenme, insan akrabasina guvenemiyor ne hemserisi...hocanla irtibati kesme, o sana yardimci olur bence cunku yakininda canim. korkma sakin boyle pisliklerden, havlar havlar susarlar. bu arada, sakin onunla gorusme, telefonunu vermis ama sakin arama. tehdit etse bile ne gorus ne de ara. seni korkutup senden yararlanmaya calisiyor serefsiz

Son düzenleme:
evet ünlü biri

msnimi facebookumu kapattım akşam onun için prfilimi tzmlemek için girdiğimde titreşim yolladı görüşmek niyetinde değildim.
Korkuyorum ama onunla Bırlite olmam.

hocamlada irtibatı kesmem

ama adam okulumu adımı soyadımı sınıfıma kadar herşeyimi öğrenmiş senin peşini bırakmayacağım benim olucaksın diyor habire

Madem ünlü biri sende onu desifre edecegini söyle, tüm mesajlarin bende....beni rahat birakmazsan tüm medyaya senin isimini verecegim de...

Vallaha güzelim yine söylüyorum, bence ailenin haberi olmasi lazim, BAbana söyleyemezsen bile Annene veya Ablana yada bir yakinina anlat durumu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…