Lütfen acilen görüşlerinize ihtiyacım var

senin olay iice pembe diziye dönmüş barışıp ayrılık ardından başka biriyle çıkmak içindeki acını dindirmeden bilmiyorum belki çok duygusal düşünüyorum.ama dediğim gibi kim kimle nerde ne yapıyor belli değil

yok sıldı zaten benı bu olaylar olmadan kendısı ayrıldıgı zaman, ama ben ortak arkadaslarımız var onların hesaplarından gırıp baktım

Ben senin bu yaşadıklarının çok benzerini yaşadım arkadaşım. Eski erkek arkadaşım benden abuk sabuk bir konuya kızıp ayrılmak istedi ve ayrıldı. Telefonlar açtım mesajlar attım cevap vermedi. Ben de o öfkeyle o sıralar benden hoşlanan biriyle görüşmeye başladım. Sinemaya gittik, bowling oynadık, yemek yedik. Ama sadece elele tutuştuk. Kesinlikle fazlası ötesi olmadı. Sonra eski erkek arkadaşım bunu duydu bir şekilde ve yalvardı tekrar başlayalım diye. Buluştuk, çiçekler almış, birsürü jest yaptı o gün. Sonra beni eve bıraktı. Ne bir arama ne bir mesaj. Meğer benden intikam almak istemiş. Bir gün boyunca beni seviyor gibi yapıp gün sonunda beni terk etti. Hayatımda yaşadığım en kötü durumlardan biriydi. Bunu da şu yüzden anlattım. O adam yarın bir gün senle görüşmek istese tekrar başlama isteğine olumlu yanıt verse bile uzak dur. Asla güvenme.

Ben senin bu yaşadıklarının çok benzerini yaşadım arkadaşım. Eski erkek arkadaşım benden abuk sabuk bir konuya kızıp ayrılmak istedi ve ayrıldı. Telefonlar açtım mesajlar attım cevap vermedi. Ben de o öfkeyle o sıralar benden hoşlanan biriyle görüşmeye başladım. Sinemaya gittik, bowling oynadık, yemek yedik. Ama sadece elele tutuştuk. Kesinlikle fazlası ötesi olmadı. Sonra eski erkek arkadaşım bunu duydu bir şekilde ve yalvardı tekrar başlayalım diye. Buluştuk, çiçekler almış, birsürü jest yaptı o gün. Sonra beni eve bıraktı. Ne bir arama ne bir mesaj. Meğer benden intikam almak istemiş. Bir gün boyunca beni seviyor gibi yapıp gün sonunda beni terk etti. Hayatımda yaşadığım en kötü durumlardan biriydi. Bunu da şu yüzden anlattım. O adam yarın bir gün senle görüşmek istese tekrar başlama isteğine olumlu yanıt verse bile uzak dur. Asla güvenme.

onunda bunun gbı bısı yapıcagını beklıyorum zaten, eger bıgun gelırse kendımı donmemek ıcın nası tutarım bılmıyorum, ya ole yapmazsa ya gercekten donmusse dıye nası dusunmeden ederım. kendımı tamam dememek ıcın tutabılırmıyım bılmıorm kı:(:43:

bence biz "o senı Amerikadayken aldatmıs" diyemeyiz ya cnku sizn ilişkiniz hakkında hic birşey bilmiyoruz sadece senin anlttklrn kadarını biliyoruz.o kişinin karekterini bilmiyoruz.onun seni aldatıp aldatmayacağını sen bizdn iyi bilirsin.ama bu anlattıklrından yola çıkarak geri dönerse eğer döndüğünde sana oyun oynama ihtimali çok yüksek çnkü enbaşta sen onu yıkmışsın oda intikam almak isteyebilr.

Yaptıgın en büyük hata farklı davranısların inat üstüne baska biriyle cıkman falan olmus.
Ama oda aynısını yapmıs tekrar beraber olurmusunuz bilmem ama sen bundan sonra aynı hataları tekrarlama yeter.

bence biz "o senı Amerikadayken aldatmıs" diyemeyiz ya cnku sizn ilişkiniz hakkında hic birşey bilmiyoruz sadece senin anlttklrn kadarını biliyoruz.o kişinin karekterini bilmiyoruz.onun seni aldatıp aldatmayacağını sen bizdn iyi bilirsin.ama bu anlattıklrından yola çıkarak geri dönerse eğer döndüğünde sana oyun oynama ihtimali çok yüksek çnkü enbaşta sen onu yıkmışsın oda intikam almak isteyebilr.

muhtemelen su anda bıle ıntıkam almak ıcın boyle yapıyor zaten, ama karakterıne baktıgımda benı aldattıgını snamıyorum tam olarak:44:

Yaptıgın en büyük hata farklı davranısların inat üstüne baska biriyle cıkman falan olmus.
Ama oda aynısını yapmıs tekrar beraber olurmusunuz bilmem ama sen bundan sonra aynı hataları tekrarlama yeter.

umarım oluruz tekrar ama zaten bu bana cok buyuk bı ders oldu su hayatta:(

bence herseyı zamana bırakmalısn bırcok hata var ortada enazndan aynı hataları tekrr yapmazsn artık ve ılerısı ıcnde ders olr bu senın ıcnde bızım ıcnde tabıkı.hayatını devam ettırmen konusundada sanan tavsıyem nereye kadr eve kapncksn egr calısmıyorsan bnce bır ıs bul yenı bı ortam yogun bı ıs hayatı senı bu konudan uzak tutar ve en buyuk tavsıyemde sakın slov muzık dınleme canlanman gerk eglencelı guzel parcalr dınle eger o senın olcaksa hayat tekrr karsına cıkrcaktr zaten sakın unutma :16: umrm hersey ıstedıgn gıbı olr

onunda bunun gbı bısı yapıcagını beklıyorum zaten, eger bıgun gelırse kendımı donmemek ıcın nası tutarım bılmıyorum, ya ole yapmazsa ya gercekten donmusse dıye nası dusunmeden ederım. kendımı tamam dememek ıcın tutabılırmıyım bılmıorm kı:(:43:

Öyle bir durum olursa tek yapacağın yaşayıp görmek. Sonradan acaba mı diye düşünmemen için. Ama asla tam olarak güvenme. Bana sorarsan bu adamı tamamen unutman bence en doğrusu. Olumsuz yönlerini düşün mesela onun. Bir kağıt al önüne. Artılarını bir tarafa, eksilerini bir tarafa yaz. Bakalım hangi taraf fazla gelecek... Aldatma ihtimalini de faceteki fotodan bahsetmişsin ondan dolayı düşündüm.

sınırlenmekte haklısın gercekten, o benı ıstemedıgını soyledıgı ıcın cocukca bı tavırdı benımkı ve madem bole oldu arkasında durmalıyım dıe 3 aya yakın dayanabıldım, zaten dısarı bıle cıkmadım doru duzgun ıcımden gelmedı cunku aklımda o varken hıcbısı yapmak. olmayınca donmek deıl de bu, cunku arada gorusugum kısı cok ıyı ve hıc bı hatasının olmadıgını gordugum, fıkırlerı herseyıyle bana uyan bırıydı yanı ıstıo olsam olurdu devamı, ama ben yapamadım, yapamadıgım da şu; erkek arkadasım bı keresınde bana benım kadar senı kımse sevemez demıstı, yanılmıs, ıllakı seven olur ama ben kımseyı onun kadar sevemezmısım. onunla her ne kadar ayrı dustugumuz konu cok olsada, onemlı olan fıkırler, hayata bakıs acısı deılmıs, onemlı olan karsındakını gercekten sevıp sevmedıgınmıs bunu anladım. acı bı tecrube oldu ama anladım sonunda buyudum. yok acımasızlık deıl sozlerın gerceklerı solemıssın, dıyorum ya bende kendıme cok acımasızca seyler soluorm ıcımden, cunku sacma dusuncelerım yuzunden katbettım onu. ve sımdı onsuz kaldım hayatıma devam edebılme dusuncesını bırak, oturdugum yerdden bıle kalkmıyorum butun gun. butun hayatım durmus sekılde su an. kendıme kızıyorum, onun da dedıgı gbı kafamı duvarlara vuuruorm gercekten. cok pısmanım ama bu saatten sonra bılıyorum kı ımkansız artık hersey, sadece acaba bı yolu varmıdır, bı yolu varsa bulablırmıym o yolu dıye dusunmeden edemıyorum:43: cok saol destegın ıcın

sana nisbet yapıyo olabilir mi? sen hayatına tekrar girmek isterken onun bir başkasını bulması. yani biriyle beraber olabilir ama gerçekten severek bi beraberlik yaşamayabilir anlatabiliyo muyum?
açık açık konuş o zaman niyetini öğren. tekrar tekrar açıklamanı yap ne kadar üzgün olduğunu belirt ve eğerr tekrar beraber olursanız bir daha aynı şeylerin olmayacağına inandır. onunla gelecek düşündüğünü söyle...

bence herseyı zamana bırakmalısn bırcok hata var ortada enazndan aynı hataları tekrr yapmazsn artık ve ılerısı ıcnde ders olr bu senın ıcnde bızım ıcnde tabıkı.hayatını devam ettırmen konusundada sanan tavsıyem nereye kadr eve kapncksn egr calısmıyorsan bnce bır ıs bul yenı bı ortam yogun bı ıs hayatı senı bu konudan uzak tutar ve en buyuk tavsıyemde sakın slov muzık dınleme canlanman gerk eglencelı guzel parcalr dınle eger o senın olcaksa hayat tekrr karsına cıkrcaktr zaten sakın unutma :16: umrm hersey ıstedıgn gıbı olr

slow sarkılar cok daha kötü yapıo zaten nereye donsem sıla acısada öldürmez calıo:(( calısmıyorum henuz mezun oldum da ıs bulamadım daha, bulucam umarım o zaman bıraz daha kafam dagılır ınsallah. ve umarım hayat bana onu gerı verir.:59: cok tesekkur ederım destegın ıcın cok saollll:54:

slow sarkılar cok daha kötü yapıo zaten nereye donsem sıla acısada öldürmez calıo:(( calısmıyorum henuz mezun oldum da ıs bulamadım daha, bulucam umarım o zaman bıraz daha kafam dagılır ınsallah. ve umarım hayat bana onu gerı verir.:59: cok tesekkur ederım destegın ıcın cok saollll:54:

insan dağıtır kendini,gezmek,yemek yemek,müzik dinlemekte zevk vermez biliyorum...
onu beklersen hata yaparsın,yapma...
o seni affetse bile,unutamaz ve bir gün tekrar ayrılırsınız...
ayrıca her zaman bunu yüzüne vuracaktır,bu sefer sen dayanamayıp yeter diyeceksin.
iyice saygısızlaşacak...
bırak artık,geleceğine yoğunlaş elbette birgün hayat sana senin için hazırlanmış yaşamı getirecek...
üsteleme hayatı,olurunda kalsın...

sana nisbet yapıyo olabilir mi? sen hayatına tekrar girmek isterken onun bir başkasını bulması. yani biriyle beraber olabilir ama gerçekten severek bi beraberlik yaşamayabilir anlatabiliyo muyum?
açık açık konuş o zaman niyetini öğren. tekrar tekrar açıklamanı yap ne kadar üzgün olduğunu belirt ve eğerr tekrar beraber olursanız bir daha aynı şeylerin olmayacağına inandır. onunla gelecek düşündüğünü söyle...

benm anladıgım kadaıryla sevgısı bıtmıs olamaz bu kadar surede ama affetmek ıstemıo, kafasından sılmeye calısııo ve ben kendımı hatırlattıkca da sınır oluyo, ve baskasıyla cıkıo olması da su an o yuzden bence. aramakla olccak ıs deıl bılıorm kı gıdersem ankara anca ama onda da arkasını dıonup gıdıcektır. sanırım zaman gerekıo beklemem gerekıo, emınım o kızı sevmedıgıne su an ama benı unutmaya calısıo tamamen

önemli değil canım benm egr bı destekcıye ıhtıycın olrsa ben herzamn burdayım :42:

olan olmus her$ey gecmiste kaldi sen hatlarindan kendine ders cikardiysan bundan sonra hayatina giricek olan kisilerle daha saygi sevgi cercevesinde flörtünüzu yasarsin üzme kendini hayata yine saril ve düsünme canim

Back
X