Lütfen akıl verin dayak yedim şerefsiz kocamdan

AdoreSS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
316
162
103
27
Uzun ama lutfen okuyun. Geçen sene evlendim daha çok küçüğüm. Liseyi bitirdim onunla evlendin 11. Ayımız. Kocam olacak şerefsiz sinirli bi yapıdadır. Her şeye evet tamam demelisin yoksa kavga çıkar. Dün eve geç gelme sıkılıyorum dedim. Mesaj attım yani. O da sinirlendi beni eleştirme demistim sana. Sen çok oldun. Senin inadına hep geç glcm dedi. Dün ilk defa 12 de geldi. Bide yataklarimizi ayırdı. Tek kelime etmedim sabah ilacini verdim. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı bile etmedi. Tam cumaya gidecekken benim magazin açtığımı gördü. Şansa sinan akcilin üstü çıplak görüntüsü çıktı. B3nde hemen değiştirdim. Sofradaki herşeyi savurdu kırdı. Neymiş magazin açmışım. Bende sınır krizi geçirdim. Bağırdım.kendime vurdum. Ve ilk defa geldi beni öldüresiye dovdu dayanamıyorum. Ilk yıldan döverse hep döver. Kendimden bile nefret ettim. Annem pişman olucan univ oku. Onunla evlenme demişti. Babam yok. Şimdi gitsem ailem arkamda durur
Ne yapmalıyım. Çok çaresizim. Lütfen bana akıl ve cesaret verin. Çocuğumuz da yok bu arada. 19 yasindayim. O da 24 yasnda

Ah be neden Anne sözü dinlemezsiniz ya .. daha 19 yasindasin herseyin basinda Okul Hayatinin tam ortasinda neden bu kadar acele ettin ki madem ettin iyi bir evlilik yapmis olsaydin bari .. Allah ferahlik versin .. Aileniz arkanizda madem hic katlanmayin bu duruma Siz esir kampinda mi yasiyorsunuz .. Siddet sevgiyi saygiyi herseyi bitirir buna katlanmak zorunda degilsiniz cocugunuzda yokken yol yakinken dönün bu yoldan

Yolun başındasın.
Cocugun yok çok şükür.

Yatak ayırma başkasını gösterir

Erkeğin sebepsiz yere yatak ayırması eve geç gelmesi
Dövmesi de suç.
Kendine bunu yapma
Lütfen.
Bak ben yaptım

Şuan bir çocuğum bar

Aldatıldığımi biliyorum

Ama senin için geç değil lütfen ayrıl.
Kendin.
için...
Hakaret dayak kuru inatla evlilik sürmez.

çok ufak evlenmişsin eşin de çok küçük. Oturup konuşun aileleriniz eşliğinde asla taviz vermesin ailen. Olmuyorsa yolun çok başındasın ayrıl. Okulunu oku,düzgün bİR hayatın olsun..

pardon da senin bu yaşda ne işin var evlenmek de. sen daha bir okul oku hayatı tanı insanları tanı. böyle bir hata yapacağın çok belliymiş. annen sana baştan söylemiş. tabiki hemen ailenin yanına git. arkamda durur diyosun bekleme

Bir saniye bile durmayın sakın o insan görünümlü yaratığın yanında, okurken benim içim gitti üzüldüm elleri kırılsın inşallah.

Sevgili Mune belki konu BDV'ye tasinirsa bu kızımıza daha çok destek veren çıkar ve yol yakınken hatasindan döner.

19 yaşındasın daha, yapmışsın bir hata evlenmissin. Ama emin ol magazin açtın diye döven adam canı sıkıldıkça bahane bulup seni dövecek. Sakin bebek yapma sakın. Yol yakınken dön annenin yanına. Elalem ne der diye düşünme. Öldüresiye dövdü beni de soran olursa da. Bosan kurtar kendini.

Hazırda cocuk ta yokken cık git bosan boyle Bo ruh hastasıyla ömür gecmez cocuk olursa daha perişan olursun

Eşinin davranış karımı doğru bulmadım bı süre ayrı kalmani tavsiye ederim daha deli çağında deli gibi hareketler etmiş yatak ayırma hiç hoş bir durum değil umarım akillanir Rabbim hakkınızda hayırlı sonuç versin dua et bol bol kendini sakin üzme daha hayatın çok başındasin eğer evliliğe devam edeceksin 3 sene falan çocuk düşünme derim tavsiyemdir saygılarımla

Şerefsiz bide utanmadan dövüyor cumaya git cennetlik olursun mal adam ya sinir oldum darp raporu alıp boşan bacım bu yüzden mi geldin dünyaya yada bidaha mı gelme şansın var BOŞAN ÇOCUK OLMADAN

Yolun başindasin Allah omur verdiyse daha da cok sey yasayip goreceksin su hayatta. Keske kotu tecrube yasamasaydin ama bu senin daha olgun ve guclu yapacak ilerde. Uni okumak icin ideal yaştasin hicbisey icin geç degil hatta tam zamani. Hayatinin kontrolunu yeniden eline al. O adamdan kurtul zaten artik bunun devami gelecektir cunku ve inan devaminda siddetin dozu da artar bunlari yasamak istemezsin. Bu hayat senin! Kadiniz biz guclu durmak doğamızda var. Hemen ipleri eline al harekete gec once o adami bosa. Sonra uni icin harekete geç

Bence sizde çekmeyin çocuk için değil kendiniz için ne zor Aldatılıp tekrar ona mahkum olmak

canım çok gençsin daha fazla bekleme ya evlilik terapisine gidin ya da hemen boşan, şiddet bir kez olduğu zaman devamı geliğr, ve şiddete uğradığpında kesinlikle hemen darp raporu al , çok dikkat et kendine, o dadmla omaz çok açık ama yine de evlilik terapisine giderseniz küçükde olsa şansınız olur, adam kabul etmezse doğrudan aşlkenin evişne kaç ve boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…