- Konu Sahibi Ataabetull
-
Tabiki geçmişine sahip çıkıp yaptığı şey yüzünden dayak yemek hastanelik ve rezillik olmayı haketmiyor,lakin ilişkinin seyrine göre değişen konulardır bunlar iki çift görüşmeye başladıklarında zaten bekareti sorun eden etmeyen tipler olarak birbirlerini gayet iyi tanırlar . Benle evlenmeyi düşünüyorsun ama ben biriyle yattım diye açıklama yapmak demek değil bu. Ama birbirini tanırken evlilik düşünürken bunlar konuşulur bu konuya nasıl baktığı bilinir..keza biri benimle ilk onla sevişmedim diye hastanelik etmekle suçlamıyor , yıllarca sadece ilk onla olmuş gibi bu durumu gizleyip sonra yattığımı bilmiyormuşum diye pişkince konuşan birine sinirinden seni dövsem baban evlatlıktan reddeder diyor çünkü çevre toplum baskıcıymış eside bunu söylüyor. Eşim eşki sevgilisiyle yatma meselesini açsa ben bnu bildiğim halde nasıl böyle konuşmaya cüret edersin diye küfür bile ederim adamın sinirlenmesi slaak yerine konması az şey mi okadar öfkelenmesi çok mu anormal . Bide nunun için kadın bu adamın çocuğu yok ondan böyle yapıyor diye iftira atarsa emin olun dövmekle kalmayıp kendini iyice çökmüş hissedip daha kötü şeylerde yapabilirGizlemediğini söylüyor ama ben yazılana bakıp yorum yapıyorum ben böyle şeylerin asla gizlenmemesi geçmişe sahip çıkılması taraftarıyım kaldı ki evlenirken bakire değildim ve eşimden gizlemedim ama oturup bak ben bakire değilim de demedim böyle af diler gibi defolu gibi davranmadım zamanla aynı evde yaşayınca öğrendi hiçbir zaman ilksin demedim öyle davranmadım bu yüzden saklanmasını asla savunmam her zaman dürüstlükten yanayım ama melek değilim biri beni ilk onla sevişmedim diye dövmekle hastanelik etmekle sülaleme rezil etmekle tehdit ederse her pisliği yaparım iftira da atarım hiç öyle iyilik meleği prenses biri değilim
Ne yazdiginizi görüp, ne demek istediginizi idrak edebiliyorum fazlasıyla.Hanımefendi, yazdığımı baştan sona, anlayarak okudunuz mu? Empati yapma yeteneğine gönderme yaptığımı fark ettiniz mi?
Bir insanın yaşamı boyunca herhangi bir duygu için yaşadıklarını beğenip beğenmemek kişinin yalnızca kendisine saklı bir niteliktir, bu kişi dışında hiç kimsenin haddine olmayan bir durumdur.
Soru sorduğunuz zaman da sonuna soru işareti konulur :) Size iyi geceler, öfkenizi benden çıkarmanıza izin vermeyeceğim.
Öyle olmuş olsaydı onu bilerek kabullenirdi sizi bazı kişilerin çizgileri var malesef belki namustan ziyade evleneceği kişiyle kendisi gibi herşeyi birlikle paylaşmak yasamak istemiş olabilir ki bence hakkı da kesinlikle yanlıs anlaşılmasın namus için kan için demiyorum. Siz en başında ilk tanismanizda bu meseleyi anlatsaydınız belki evliliğe gelmezdi. Ama gelmiş . Şimdi ne yalan soylıyım inkar etmekten başka çareniz yok gibi böyle bi pis milletiz ki boşanmanın tek suçlusu sizin olduğunuzu kan meselesini konuşacaklar yoksa keşke daha farkli olabilseydi onun istediği bilgileri verdiniz mi kim olduğunu falan eğer vermemişseniz demek istediğinizi yanlış söylediğinizi yatmadığı mı diyecektim diyin tabi yerse. Belki sakinleşir sizde suanlik sessiz kalın sakinlesinYok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki
Biz daha boşanma kelimesini kullanmadan direk duyurur ve niye bosaniyorsunuz dediklerinde bunu söyler diye korkuyorum
Olmayacak zaten ama siz böyle korktuğunuzu belli ettikçe olması an meselesiBabama mesaj attım eşimin git biraz kafani dağıt değişiklik olsun diyipdiyip bilete bakiyoruz dedim tamam kızım dediadamın hiçbirşeyden haberi yok
Bu ülkede kadına haklarının teslim edilmesi için erkeklerden önce kadınların zihniyetinin değişmesi lazım.gözunu seveyim valla, bir paragrafta anlatamadığımı iki kelimede anlatmışsın.
aynen neden adamı g..... yerine koyuyorsunuz?
S.çıp sıvazlamak olurBüyük talihsizlik olmuş gerçekten adınıza çok üzüldüm.
Başka bir şey demek istemiştim, bu konudaki düşüncelerini görünce hayalkırıklığına uğradım demek beni istemeyecektin gerçekten böyle bişey olsa diye düzeltmedim falan gibi şeyler söyleseniz? Yoksa anlamaz mıydın ilk olmadığını vs. Bilmiyorum çok mu çocukça
Çünkü her ilk ilişkide kan gelmez. Hatta kadını yeterince hazırlarsan gelmemesi daha muhtemel. Direkt kan gelmedi deyip sorgulasın mı insanlar. Sonra da nu tür olaylarda neler geliyor insanların başına haklı veya haksız.Benim anlamadığım madem eşiniz bunu bukadar dert edecek bir adamdı , kan gelmediğinde nasıl sorgulamadı bu konuyu konuşma gereği duymadı sizinle
Aynen bence de katılıyorum.kaldır konuş bir kaç dakika konuşalım diye.
bunu kimseye aileme de anlatma adım çıkarsa erkekler rahatsız eder, zaten boşanıyoruz artık o kuçuk ilde dul bir kadın olacağım, evlenmeden önce biriyle birlikte olduğumu öğrenirlerse peşime takılırlar kimseye anlatma, anlaşamadık, çocuğum olmuyordu çok denedik benim yuzumden olmadı, o yuzden boşandık derim de.
(bunların hiçbiri gerçek duşuncelerim değil, sadece seni çevrene söylenmesinden kurtarma yolu duşunuyorum)
Çok üzüldüm ya bir çare aradım gerçektenS.çıp sıvazlamak olur
Çok zor işiniz yani neyi konusuyordunuz ki o meseleyi açtınız bilmiyordun daha önce ilişkiye girdiğini falanSuan yatakları bile ayırdık git geri dönme diyor bunlar oldu bu saatten sonra kiskandrmaya calistima falan inanmaz
Tamamda bendende kan gelmedi bende daha önce birliktelik yaşamadım bunu gayet iyi biliyor eşim iyice hazırlanıp önsevişmeyi uzun tutmuştuk. Eşim senden niye kan gelmedi diye sormadı sormayabilir tabiki kibar biri ama eşi bukadar namussuz yaftası yapıştıracak birsürü şey söyleyecek ve daha önce kimseyle öpüşmemiş cinsel ilişki konusunda tecrübesiz bir erkek kan gelmeyebilir olayını bilmesi bunu sorgulamaması çok normal gelmedi bana yaşadıkları yerin nekadar bu konularda hassas olduğunu konu sahibi dile getirmiş zatenÇünkü her ilk ilişkide kan gelmez. Hatta kadını yeterince hazırlarsan gelmemesi daha muhtemel. Direkt kan gelmedi deyip sorgulasın mı insanlar. Sonra da nu tür olaylarda neler geliyor insanların başına haklı veya haksız.
Peki şöyle bir şey soracağım size bir çok üye fark etmiş bu konuda hassas birini az çok tanırız ama ben nişanlıyken benimle birlikte olan adamın hassas olduğuna inanmam açıkcası kadına demiş ki seni döverdim ama hastanede baban duyar diye dövmüyorum bu tehdit değil mi? Ve bence kimseye bir şey söyleyeceği yok böyle yapa yapa kadını ezecek ben kendimi aile yerine koyuyorum benim 18 yaşında çocuğum dediğim bir kardeşim var ama gerçekten evladım o benim bir gün biri gelip diyecek ki ben kızınla birlikte oldum ya da biz evliyiz ama bu bakire değilmiş adamı yerle bir ederim kimse kimseye kolay kolay cahil cesareti yoksa böyle bir şey diyemezTabiki geçmişine sahip çıkıp yaptığı şey yüzünden dayak yemek hastanelik ve rezillik olmayı haketmiyor,lakin ilişkinin seyrine göre değişen konulardır bunlar iki çift görüşmeye başladıklarında zaten bekareti sorun eden etmeyen tipler olarak birbirlerini gayet iyi tanırlar . Benle evlenmeyi düşünüyorsun ama ben biriyle yattım diye açıklama yapmak demek değil bu. Ama birbirini tanırken evlilik düşünürken bunlar konuşulur bu konuya nasıl baktığı bilinir..keza biri benimle ilk onla sevişmedim diye hastanelik etmekle suçlamıyor , yıllarca sadece ilk onla olmuş gibi bu durumu gizleyip sonra yattığımı bilmiyormuşum diye pişkince konuşan birine sinirinden seni dövsem baban evlatlıktan reddeder diyor çünkü çevre toplum baskıcıymış eside bunu söylüyor. Eşim eşki sevgilisiyle yatma meselesini açsa ben bnu bildiğim halde nasıl böyle konuşmaya cüret edersin diye küfür bile ederim adamın sinirlenmesi slaak yerine konması az şey mi okadar öfkelenmesi çok mu anormal . Bide nunun için kadın bu adamın çocuğu yok ondan böyle yapıyor diye iftira atarsa emin olun dövmekle kalmayıp kendini iyice çökmüş hissedip daha kötü şeylerde yapabilir
Söylesin iftira atıyor diyceksin o bir söylüyor sa sen on söylüyceksin sakın altta kalma ben ablasına kadar saydırdım ama az bile yaptımBiz daha boşanma kelimesini kullanmadan direk duyurur ve niye bosaniyorsunuz dediklerinde bunu söyler diye korkuyorum
her birliktelikte kan gelmeyeceginin bilincinde bence eşi, ama bayana o kadar guveniyormus ki bunu sorgulamamış bile üzerinde pek durmamış yani.Benim anlamadığım madem eşiniz bunu bukadar dert edecek bir adamdı , kan gelmediğinde nasıl sorgulamadı bu konuyu konuşma gereği duymadı sizinle
Yaşadıkları çevre katı bakış açışına sahipse muhtemelen nişanlıyken imam nikahı yapmışlardır.tehtit olmadığını söylemiyorum tehtit lakin eşimin geçmişini bilsem bile bunu pişkince dile getiren kocamı bende hastanelik etmek için herşeyi yaparım sinirden .Ne rahatlık derim saygısız derim .Peki şöyle bir şey soracağım size bir çok üye fark etmiş bu konuda hassas birini az çok tanırız ama ben nişanlıyken benimle birlikte olan adamın hassas olduğuna inanmam açıkcası kadına demiş ki seni döverdim ama hastanede baban duyar diye dövmüyorum bu tehdit değil mi? Ve bence kimseye bir şey söyleyeceği yok böyle yapa yapa kadını ezecek ben kendimi aile yerine koyuyorum benim 18 yaşında çocuğum dediğim bir kardeşim var ama gerçekten evladım o benim bir gün biri gelip diyecek ki ben kızınla birlikte oldum ya da biz evliyiz ama bu bakire değilmiş adamı yerle bir ederim kimse kimseye kolay kolay cahil cesareti yoksa böyle bir şey diyemez
bu bakirelik konusuna nasil gecis yaptiniz ki boyle? gercekten gecmiste anlamamis veya kan gelmedi diye uzerine de dusunmemistir. simdi pat diye "ben daha once biriyle yattim" diye soylemeseydiniz keske. 3-4 yil gecmis zaten. evlendikten sonra "kan gelmedi" muhabbeti yaptiysa benim zarim esnek demekki falan diye gecistirseydiniz keske. nişanliyken sormadiysa evlendikten sonra hic gerek yok bu muhabbetlerin acilmasina. madem babaniza soyleyecekmis. siz de iftira atiyor dersiniz aklima baska cozum gelmedi. cok sacma bir durum gercektenHerkese hayırlı akşamlar.
Ben birçok konu açmıştım belki bilen vardır özet geceyim ben 2016 da nisanlanp 2017de evlendim . Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 defa aşılama yaptırdık ikiside tutmadı . Tüp bebek düşünüyorduk takı bugüne kadar. Biraz önce saçma sapan nedenden dolayı konu açıldı ve ben biran boş bulunup sanki bilmiyor musun daha önce biriyle yattigimi dedim ki nisanliykende birlikte olmuştuk bunca zamandr evliyiz biliyor sandım kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım ve biraz önce de sanki bilmiyor mus gibi davranma dedim ne yi biliyorum dedi cildirdi bu laf burdan çıkmayacak anlat dedi tane tane konuştum sonrada 1 defa birlikte oldum cahilligimdi 1 damla kan için namussuz mu sayacaksin bu mu namus demek beni tanimadinmi dedim (geçmişte 1 kişiyle değil aptalligim yüzünden bir kaç kişiyle olmuştum tabiki yıl araliklariyla) tabiki namus demek dedi cildirdi bütün akrabalarima hatta bacima bile bu halti yemiş deseler inanırım ama sana konduramiyorum dedi ailem istanbulda yaşıyor biletini al git gözümün önünden kaybol dedi masaya da bilet parası bıraktı bu gidiş biletin sakın geri dönme yatakta yatmayacaksn dedi şimdi ben diğer odada yatıyorum o yatak odasında yatıyor parayı elime alıp tekrar masaya firlattim benim senin parana ihtiyacım yok dedim parayı aldı gitti şimdi ayrı odalardayiz benim ne yapmam gerekiyor
mesele bakire olmamaniz degil, esinizle konuşma şekliniz.Yok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?