- 30 Kasım 2019
- 12.414
- 39.830
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çalışan türkler varOlayın olduğu markette eşinizin tanıdıkları falan mı var? Niye bu kadar büyük tepki gösterir ki bir insan
E o zaman niye utanıyorsunuz. Utanılacak bir durum yok bunda. Bende geçen sene tansiyonum düştü çikolata aldım cebime koymuşum kabını baya bi sonra elimi atınca farkettim döndüm ödedim. Olur böyle şeylerBen kendimden eminim gerçkten art niyet yok
Ben utanıyorum diye bi cümle kurmadımki hiç nerden çıkardınızE o zaman niye utanıyorsunuz. Utanılacak bir durum yok bunda. Bende geçen sene tansiyonum düştü çikolata aldım cebime koymuşum kabını baya bi sonra elimi atınca farkettim döndüm ödedim. Olur böyle şeyler
Ederinin olup olmaması önemli olmuyor bazı rahatsızlıklarda. Kleptomaniniz varsa yardım alın bence. Eşinize de yardım almak istediğinizi söyleyin belki yumuşar biraz.Son zamanlarda o kadar dalgınımki farkında olmadan koymuşum zaten farklı bi niyetim olsa ederi bile yokki
Arkadaşım ilkkez oldu diyorum siz teşhis koyuyorsunuz bana neye istinadenEderinin olup olmaması önemli olmuyor bazı rahatsızlıklarda. Kleptomaniniz varsa yardım alın bence. Eşinize de yardım almak istediğinizi söyleyin belki yumuşar biraz.
Sana ne ya dalmışım koymuşum çocuk mu terbiye ediyorsun deseneEşim dalgınlığıma çok öfkelendi daha çok kondurduğundan değil
Eşiniz size neden inanmıyor?Arkadaşım ilkkez oldu diyorum siz teşhis koyuyorsunuz bana neye istinaden
Sorunun inanıp inanmak olup olmadığını bende anlamadım sadece konuşmuyor tavır yapıyorEşiniz size neden inanmıyor?
Bende şaşırdım napıcamı ne diycemi hayır uzatınca ne oluyorki sonuç neSana ne ya dalmışım koymuşum çocuk mu terbiye ediyorsun desene
Anlattıgınıza göre sadece bi dalgınlık, konu baslıgında hata demişsiniz, insanlık hali hepimizin basına boyle bır dalgınlık gelebilir, ama market görevlileri cebinize koyduğunuz bir ürün oldugunu görünce de gerekeni yapmıslar.. Anlatmadıgınız baska bişey yok deıl mı?Sorunun inanıp inanmak olup olmadığını bende anlamadım sadece konuşmuyor tavır yapıyor
Afedersiniz arkadaşım yardım etmek istemiştim. Teşhis koymak ne haddime, varsa demiştim. İyi akşamlar.Arkadaşım ilkkez oldu diyorum siz teşhis koyuyorsunuz bana neye istinaden
Ne bilem ızdırap çekiyorum falan deyince öyle anladım benBen utanıyorum diye bi cümle kurmadımki hiç nerden çıkardınız
Hayır yokAnlattıgınıza göre sadece bi dalgınlık, konu baslıgında hata demişsiniz, insanlık hali hepimizin basına boyle bır dalgınlık gelebilir, ama market görevlileri cebinize koyduğunuz bir ürün oldugunu görünce de gerekeni yapmıslar.. Anlatmadıgınız baska bişey yok deıl mı?
Her bebeli ve pusetli bir gun bu durumu tadacaktirAynisinin tıpkisini yaşadım. Müdür velim çıkmıştı.![]()
Izdırap kelimesini kocamın tavrına istinaden yazmıştım utanç anlamında değildiNe bilem ızdırap çekiyorum falan deyince öyle anladım ben