Lütfen akıl verin napıcam yaptım bir hata

İnsanız beşeriz şaşarız. Dalgınlık hâli olabilir. Hatta ben daha ilerisi cüzdanı , telimi orda burda unutuyorum bazen. Eşiniz ne kadar abartmış.

Ben makarayı niye makarna diye okudum yA 😀

E o zaman niye utanıyorsunuz. Utanılacak bir durum yok bunda. Bende geçen sene tansiyonum düştü çikolata aldım cebime koymuşum kabını baya bi sonra elimi atınca farkettim döndüm ödedim. Olur böyle şeyler
Ben utanıyorum diye bi cümle kurmadımki hiç nerden çıkardınız

Son zamanlarda o kadar dalgınımki farkında olmadan koymuşum zaten farklı bi niyetim olsa ederi bile yokki
Ederinin olup olmaması önemli olmuyor bazı rahatsızlıklarda. Kleptomaniniz varsa yardım alın bence. Eşinize de yardım almak istediğinizi söyleyin belki yumuşar biraz.

Sorunun inanıp inanmak olup olmadığını bende anlamadım sadece konuşmuyor tavır yapıyor
Anlattıgınıza göre sadece bi dalgınlık, konu baslıgında hata demişsiniz, insanlık hali hepimizin basına boyle bır dalgınlık gelebilir, ama market görevlileri cebinize koyduğunuz bir ürün oldugunu görünce de gerekeni yapmıslar.. Anlatmadıgınız baska bişey yok deıl mı?

Benim de başıma geldi bir ara marketten ekmek aldım 1 tane koluma taktim birde 2-3 parça bir şey onlar da elimde ödeyip çıktım normalde fisi kontrol ederim oturduğum yere girdim asansöre bindim fise bakmak aklıma geldi birde ne goreyim ekmek yok eve asansörden inmeden geri aşağı inip markete gittim böyle böyle olmuş deyip parasını verdim .

Anlattıgınıza göre sadece bi dalgınlık, konu baslıgında hata demişsiniz, insanlık hali hepimizin basına boyle bır dalgınlık gelebilir, ama market görevlileri cebinize koyduğunuz bir ürün oldugunu görünce de gerekeni yapmıslar.. Anlatmadıgınız baska bişey yok deıl mı?
Hayır yok

Markette birşey aldığımızda özel çantamıza falan koymayız biraz garip olmuş sizin durum
Bi keresinde bez çantayla markete gittim araba yoktu markette bende alcaklarımı bez çantaya koydum ama içim huzursuz oldu kasaya gelince hepsini boşalttım birşey kalmadığını bildiğim halde çantayı ters çevirip salladım kimse yanlış düşünmesin diye.
Sizde bundan sonra ufak birşey bile olsa cebinize koymayın insan unutabiliyor
Görevliler tarafından suçlanmak hoş olmamış eşiniz de bu duruma sinir olmuş olabilir. Siz olayı anlatırken nasıl bir ruh halinde anlattınız. Rahat rahat anlattıysanız buna bile sinir olabilir.

Bir insan niye aldığı şeyi parasını ödemeden cebine koyar kii sepete atarsın elinde tutarsın her yer kamera sonuçta yani eşiniz haklı orada da tanınıyorsanız eşiniz utanır başkalarına karşı

Back
X