- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Yok çok yanlış anlaşıldı sanırım ben intahar etme eğilimine evlatlık olduğumu duyunca meyletmiştim demek istediğim bu hayatta beni tutan tek şey sevdiğim insanlar için biseyler yapıyor olmamsürpriz ve hediye için intihar etmeyi düşünmeye yorum yapamayacağım.
Bir de konunuzu düzenler, paragraflara ayırırsanız daha rahat okunur.
Bu haliyle okumak çok yorucu .
Yok o hediyeyi alan kişi benim yani ona aldığım hediyeyi onun kafasına attım maça gidicem deyince çünkü hiç bi hediye dahi almamıştı tek yapması gereken benimle vakit gecirmektiHediyeyi kafasına atmakta nebileyim Çok gördün zaar
Siz bi nevi tepki amaclı kafasına çalmışsınızYok o hediyeyi alan kişi benim yani ona aldığım hediyeyi onun kafasına attım maça gidicem deyince çünkü hiç bi hediye dahi almamıştı tek yapması gereken benimle vakit gecirmekti
Olabilir sorunda bu ben mı abartıyorum yoksa gerçekten de ilgisizliği beni sevmediğini mı gösteriyor anlamıyorum yoksa daha önce yaşadıklarım mı bana bu yaşananları gözümde buyutmeme sebep oluyo bilmiyorumGiriş, gelişme, sonuç o kadar karışık ki 2 kere okumam gerekti neyin ne olduğunu anlamam için, hoş hala da tam anlamamış olabilirimnişanlınız bir çok anlamda istediğiniz gibi fakat sürprizi kıt biri doğru mu? Ayrıca haklı olarak geçmişten gelen travmalarınızı yön değiştirme yaparak nişanlınıza, ordan da yapmadığı sürprizlere bağlayarak yok saymaya çalışıyor olabilir misiniz acaba?
Aslında şu ben ona özel günler için hep önem verdigimi söyledim o gün içinde görüşürüz demişti ama benim yaptığım rezervasyondan ve ona aldığım sürprizden haberi yoktu akşam yarın görüşürüz diye plan yaptık ertesi gün olunca ben sana söylemeyi unuttum benim maçım var dedi ama o gün bizim ilk yılımızdıBen anlamadim yani sevgilinizden habersiz plan yapmışsınız sonra plana uymadı diye kızmışsınız. Size haber vermeden olan yaptı diye kızmışsınız. Beklentilerinizi açık açık sôylediğiniz halde mi yapmadı ? Abartmışsınız.
Mecburiyet elbette yok ama nikah tarihinden tutunda düğün salonuna kadar bi çok yer tutuldu sorun elbette bunlar değil ben bitirmek istemiyorum sadece gerçekten bitirmem gerekiyor mu bunu idrak edemiyorum. Ne kendimi ezdirmek isteyen bi kadınım ne de haksızlık etmek isteyen bi kadınMaalesef hayat 4×4 lük değil.
Aileniz kötü insanlar değilse tolere edin.
Ancak evlilik bambaşka.
nişanlınız sizi sevmiyor. Sevse önemserdi. Sevse sizi özel günlerde bırakıp maça gitmezdi.
İyi insan olması iyi koca olacağı anlamına gelmiyor.
Daha şimdiden sabredemiyorsunuz evlenirseniz kahrolursunuz.
Nişanlılıkta böyle olan evlilikte daha beter oluyor.
Onunla evlenmeye mecbur musunuz?
Ödün vermek değil ben bi insanı nasıl güzel sevebilirim diye bakıyorum onlari mutlu etmek beni mutlu ediyor ama ikinci plana atilmayi kaldıramıyorum artıkSen hepsine ödün vermişsin onlar da kendi çıkarlarına kullanmış
Aslında ankisyete bozukluğum var bunu biliyorum ama bu ergenlik dönemindeydi ve geçti şu an bu anksiyete değil gibi ama terapiden ziyade direk ilaç kullanımı beni çok rahatsız ediyorsinir krizleri normal değil, tek sorun nisanlın da değil. kendi icinde halledemediğin bazı seyler var gibi. terapi alsan iyi gelir hem profesyonel bi bakıs acısıyla yaklasır iyi bir psikolog ya da psikiyatr bulursan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?