Lütfen akıl verin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
her evlilikte oldugu gibi bizim evliligimizde ufak tefek ,iyi kotu kavgalar tartismalar olur.ama defalarca kavga ettigimiz bir konu var.konu su: esimin teyzesinin kizi var daha once ona cikma teklifi etmis ama kiz kabul etmemis.daha sonra biz evlendik bende bu olayi duydum ve esime bu kizla slm vermenin disinda hicbirsekilde konusmayacaksin dedim once mirin kirin etti. sonra bn oldugum zaman pek fazla konusmazdi donup bakmazdi bile.ama ben oldugum zaman ..ben olmadigim zaman ise kiz yine glmisti ben mutfaktydim esimde oda ya gcti ooooo xxxx hosgeldin dedi ve optu ses bana glyor tabi...sonra ben sana ne demistim dedim oo inkar etti yok ben sadece hosgldin dedim dedi neyse tamam senin dedigin gibi olsun dedim..bugun yine ayni sey oldu esim oturdu gozunu ondn ayirmiyor nasilsin xxx napyrsun annen baban nasil vs..ben deli oldum..o zamanda kayinvalideme gitmistik 1 saat oturduk ciktik ama kan beynime sicradi..eve gldik yine kavga ettik..ve ben artik dayanamiyorum belki cok basit bir olay ama ....ben esimin lafindan cikmiyorum onun icin her fedakarliga katlaniyorum ama o beni surekli uzuyor ne yapmam lazim soyleyin askina ya...beni cok sevdgini biliyorum ama benim bukadar kiskanc oldugumu bildigi halde bu nu niye yapiyor? kafanizi sisirdim lutfen kusuruma bakmayin...

Aile içi aşk meşk meselelerini hiç anlamamışımdır zaten..
Hadi bişiyler olmuş gençlikte,kalkıp size anlatması ne büyük hata..
Hele şimdi siz evlisiniz bir de kıza o şekilde bakışları falan.. Eşinizle oturup konuşun,olmaz ki böyle..

Bence kıskançlık kavgalarınız eşinizin hoşuna gidiyor.
Aldırış etmez görünseniz böyle bir şey olmaz.
Sonuçta kuzeni ilgilenmesi doğaldır. Sizinle evlenip bir yuva kurmuş.
Sürekli gündeme getirmekle sonuç alamazsınız.
Rahat olmaya çalışın.:hulya:

Canım bak kendin söylemişsin kıskancım diye. Belki sen kafana çok taktığın için bu kızı, eşin ona ilgi göstermiyorsa bile sana öyle geliyordur. Sen eşine güveniyorsan buna neden bu kadar takılıyorsun ki? Kaldı ki eşim beni çok seviyor demişsin. Bu şekilde eşini bunaltmaya devam edersen Allah korusun ama adamın yapacağı yoksa da gözü dışarı kaymaya başlar.

Sen sen ol eşini hele de yapmadığı bir şey için itham edip bunaltma. Mutluluğunuza, huzurunuza olur olan..

tamam kuzeni olabilir gecmiste ne olmussa gencmiste kalir bunuda biliyorum..ama o benden istemedigi hicbirseyi ben yapmiyorum sirf mutlulugumuz icin.simdi ben istemedigim halde o niye kalkip hala bu kizla konusuyor.eve gidip kavga edecgimizi cok cok iyi biliyor peki bile bile bu niye?birde kayinvalidem hadi masaya gecelim dedi bende sagol anne ben yeni yedim dedim esimde aman o yemesede olur ben yerim dedi..esimki ben yemesem o zorla israr eder lutfen beni kirma az da olsa yer der ama o gun o adama ne oldu anlamadim..lafi koyucktim ne oldu evde dizimin dibinden ayrilmazdim simdi gozun kiza degdi bu degisimin niye diycktim ama ...ayip olur onu kucuk dusurmemek adina sesimi cikarmadim..

Keske hic sana anlatmasaydilar....Ne diye anlatirlarki böyle birseyi:hulya:

Hata bunu sana anlatan kiside bence. Ne olursa olsun simdi o kiza ve esine karsi mutlaka senin icinde süpheler olacaktir.

Vallaha güzelim yapicak pek birsey yok, esinle konustun ama gördügün gibi pek bir faydasi olmamis!

Birde hic umursamayarak, kiskandigni göstermeyerek deneCADIARZU

offf offfffff offffff.ne yapacagimi bilmiyorumm yaaa...

bence eşinize böyle baskı kurmanız yanlış.

"ben onun sözünden çıkmıyorum o da benimkinden çıkmasın" diyorsunuz. tamam eşler arası birbirinin hoşlanmadığı şeyleri yapmamaya özen gösterilir ama sizinki biraz abartılı bir beklenti gibi geldi bana.

insan ana babasının sözünden bile çıkıyor, değer vermediğinden mi, sevmediğinden mi, saymadığından mı?

bu "benim koyduğum kurallara, benim çizdiğim sınırlara göre yaşayacaksın" beklentisi insanı bunlatır. hatta öyle bir yere gelir ki sırf inadından yapar insan.

bencede hiç umursamıyor gibi görün.. eşin özellikle kıskanman için yapıyor olabilir,bi süre sonra hiç ilgilenmediğini görünce bırakır belki.. sen en doğrusunu yapmışsın ama ben olsaydım dayanamaz,herkesin içinde tepkimi gösterirdim,eşim beni küçük düşürüyorsa bende onu küçük düşürürüm.hiç acımam..

bu bir baski degilki bu bizim kavga etmememiz,birbirimizi uzmememiz icin gereken bir rica...ama o herseferince ayni problemi yasatiyor.insanlar evlilikleri boyunca fedakarlikta bulanabilmeli diye dusunuyorum..ama benim esim bu fedakarliktan kaciyor her defasinda..

ayrıca bu baskı olmuyorki.. aynı durumu biz yaşamış olsak eminim eşlerimiz bırakın selamlaşmayı o kişinin yüzüne bile baktırmazlar

daha once umursamazda davrandim, ama yine olmadi...ne yapmaliyim simdi?

eşin öz kuzenine nasıl başka gözle bakmış o bana tuhaf geldi çıkacak başka kız bulamamışmı.bu akrabalık ilişkileride bi tuhaf yani:bbo:

budurvereliniortak

eşinin kuzeni nasıl yaklaşıyor bu duruma?? onun bakışları nasıl?

eşine örnekle beni seven bir erkek olsa akraba benim evime gelse sen nasıl karşılardın
diye imada bulun ! belki seni o vakit anlar

eşinin kuzeni nasıl yaklaşıyor bu duruma?? onun bakışları nasıl?

onun kotu gozle baktigini sanmiyorum.ama dun kahkahalar havada ucunca ben deliye dondum..onu asla suclamiyorum onun gunahinida almak istemem ama esim beni bile bile uzdu..

eşine örnekle beni seven bir erkek olsa akraba benim evime gelse sen nasıl karşılardın
diye imada bulun ! belki seni o vakit anlar

bunu soylemem bile yurek ister asla kabullenmez cumlemi bitirmeme izin vermez daha once denedim ama lafimida bitiremedim..kendini bnim yerime koy dedim sen olsan ne dersin tepkin ne olur daha buyuk olmazmiydi dedim..kendini bnimle kiyaslama diyorr.

benim yerimde siz olsaydiniz ne yapardiniz,tepkiniz nasil olurdu? birdaha tartismamak asina,uzulmemek adina konuyu kapatmak istiyorum ama nasilll?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…