E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
bence eşinize böyle baskı kurmanız yanlış.
"ben onun sözünden çıkmıyorum o da benimkinden çıkmasın" diyorsunuz. tamam eşler arası birbirinin hoşlanmadığı şeyleri yapmamaya özen gösterilir ama sizinki biraz abartılı bir beklenti gibi geldi bana.
insan ana babasının sözünden bile çıkıyor, değer vermediğinden mi, sevmediğinden mi, saymadığından mı?
bu "benim koyduğum kurallara, benim çizdiğim sınırlara göre yaşayacaksın" beklentisi insanı bunlatır. hatta öyle bir yere gelir ki sırf inadından yapar insan.
bencede hiç umursamıyor gibi görün.. eşin özellikle kıskanman için yapıyor olabilir,bi süre sonra hiç ilgilenmediğini görünce bırakır belki.. sen en doğrusunu yapmışsın ama ben olsaydım dayanamaz,herkesin içinde tepkimi gösterirdim,eşim beni küçük düşürüyorsa bende onu küçük düşürürüm.hiç acımam..
ayrıca bu baskı olmuyorki.. aynı durumu biz yaşamış olsak eminim eşlerimiz bırakın selamlaşmayı o kişinin yüzüne bile baktırmazlar
budurvereliniortakKeske hic sana anlatmasaydilar....Ne diye anlatirlarki böyle birseyi:hulya:
Hata bunu sana anlatan kiside bence. Ne olursa olsun simdi o kiza ve esine karsi mutlaka senin icinde süpheler olacaktir.
Vallaha güzelim yapicak pek birsey yok, esinle konustun ama gördügün gibi pek bir faydasi olmamis!
Birde hic umursamayarak, kiskandigni göstermeyerek deneCADIARZU
eşinin kuzeni nasıl yaklaşıyor bu duruma?? onun bakışları nasıl?
eşine örnekle beni seven bir erkek olsa akraba benim evime gelse sen nasıl karşılardın
diye imada bulun ! belki seni o vakit anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?