Lütfen alay etmeyin

Ya iyide zaten bunlar gerçekler. Kaçamazsınız
Bundan bi 10 15 sene sonra fabrikalarda robotlar çalışacak
Herkes evde olacak yalnız.
Insanlar robotlarla evlenecek. Evlilik ve cocuk yapma olayi olmayacak ..çünkü robotlarla cinsel ilişkiye girilebilcek.
Ceptelefonu bile olmicak kulaklık takılacak kulağa boyle cip gibi ufak
Hastaneye de gitmicez
Doktor sana bi cip takip mesela kontrol edicek değerlerini
Hem zaten suan yazıcılardan organ da yapılıyor
Mesela.kaza geçirdin kulağın koptu aynı kulaktan yapılıyor😂😂😂
Bilmemek ayıp değil tabi ki ama siz de öğrenmiş.oldunuz. korkulacak bisey yok aslında.

Insanlar robotlarla evlenecek. Evlilik ve cocuk yapma olayi olmayacak ..çünkü robotlarla cinsel ilişkiye girilebilcek.
Hastaneye de gitmicez
Bilmemek ayıp değil tabi ki ama siz de öğrenmiş.oldunuz. korkulacak bisey yok aslında.
Hepsi palavra daha bir aşı bile hala 15 20 senede üretilemiyor yüz yıl öncede bu zamanlar için uzayda yaşayacağımızı falan söylüyorlarmış biz insanlara el ayak yıkamayı öğretiyoruz hastanelerde 🤓

Hastaneye de gitmicez
Çok komik gerçekten. Umarım yaşadığımı yaşamazsın.

Teşekkürler. Daha önce aldım ama fayda görmedim. Hem de birkaç farklı psikologtan
Bence manevi olarak yaratıcıya siginin . İnsan o kadar aciz bir kul ki hiçbir şeyle tek başına başa çıkamıyor bile. Bu dünyaya zaten imtihan için geldik . Neye gücümüz var ne neyi değiştireceğiz . Biz kendimizi degistirsek bri duzen var hayat değişiyor . Bu yüzden hayirli ayakları üzerinde durabilen özgüvenli sağlıklı düşünen evlatlar yetiştirelim onları Allah a emanet edelim . Hiçbir şey bize ait değil belki de eksik olan şeyiniz teslimiyettir..

Ann
Anneyim ve bebegim için endişe etti m zaten
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşaallah:dua: lohusalık döneminde izlediğiniz şeylerden çok etkilenirsiniz, evet komplo teorileri diye araştırınca nette sizin seyrettiklerinizden çok daha fazlası olan teoriler dolaşıyor, belki ileride hepsi gerçek olabilir de bunu bilemeyiz ama şimdi değil, bebeğinizin güzel günleri olacak siz olumsuz düşünceler yerine olumlu düşüncelere yönelin zira insan anne olunca emin olun komplo teorilerinden daha ele avuca gelir, yaşanan yaşanmış kötülüklerden daha fazla etkileniyor ve kuruntular vesveseler yakasını bırakmıyor, her şeyi kafamıza takarsak ne psikolojimiz kaldırır ne de bu psikolojiyle çocuk yetiştirebiliriz, güzel şeyler düşünün güzel olsun Hoppa

Bunlar yeni söylenen şeyler değil, senelerdir var böyle videolar. Etkilenmiş olabilirsiniz ama inanın kafaya takacağınız bir konu değil.

Başka şeyler düşünün, açın bir komedi ya da aile temalı film izleyin, sakinleştirici müzikler dinleyin, inançlı iseniz dua edin.

Etkilendiğiniz şeyleri unutmaya çalışın.

Çok yarım kaldı 2 sezonda falan. Gerçekten merak ediyorum.

En sevdiğim dizilerden biridir. Ama ilk üç sezondan aldığım zevki devamından alamadım maalesef. Yine de izlemenizi tavsiye ederim.

Bu tarz seviyorsanız, love,death and robots tavsiye edebileceğim dizilerden.

Ben böyle gizem, bilim kurgu, gerilim tarzında yapımlara bayılıyorum.

Not: Konu sahibi bu dizi tavsiyeleri size değil.

Ablacim o tekgozlu yaratik, illuminati falan sacmalik komplo teorisyenlerinin urettigi zirvalar. Nerde bu Illuminati tam olarak, goren kimse var mi mesela? Cok sayida Isralli taniyorum, 2si is arkadasim gayet normal insanlar oyle dunyayi ele gecirelim falan seklinde degiller. Yahudiler dunyayi ele gecirdi, orgut kurdu , onu manipule tti vb seyler zirva adalar gayet normal elemanlar. Sadece cok calisiyorlar, toplum olarak gayet akilli ve egitimliler, bir de toplumsal dayanisma cok fazla sonuc olarak da basarililar.

Konuya gelince herkes robot olsa bile, biz orda olmicaz zaten 50 yil sonra olup dunyadan silinicez. Insanligin gelecegine bir kaygi bozuklugu hastasi olarak niye kafa yoruyorsunuz, yani genel olarak bir seyleri kafaya takmamalisiniz.

Diger konuya gelince, yazilim muhendisiyim malum o soylediginiz yere gelmek icin gecmemiz gereken bir esik noktasi var. O nokta da bilimsel ve pratik olarak gayet uzak, neyi ne kadar hesaplayabileceginizin bilimsel bir siniri var ne olduguna bakmak isterseniz Turing Theory yazip googlelayabilirsiniz. Dediginiz seylere en az 100yil var. O tarihte zaten hicbirimiz buralarda olmicaz. Inanmiyorsaniz hala Linked'inde takilmanizi tavsiye ederim, Machine Learning yapan elemanlar sessiz sakin yaptiklari calismalari paylasiyorlar. Gelecek soyle, robotlar geldi, o olacak bu olacak seklinde kehanetlerde bulunan insanlarsa isin teknik yonu hakkinda hicbir fikri olmayan futuristler, sirket sahipleri, pazarlama marketing yapanlar, vb...
Robotlar dunyayi ele gecirdi vb kiyamet senaryolari zaten cop, fisi cekersiniz elemanlar biter en kotu bir ses bombasi atarsiniz butun elektronik aletler merc olur.

Yani Illuminati demissiniz, bilimsel veya tarihsel bir dayanagi yok. diger konunun da PhDsini yaptigim icin soylediginiz seylerin ne kadar yakin/uzak oldugunu kestirebiliyorum. Bunlara kaygi duyuncaya kadar bence onunuzdeki nesnel gerceklerden kaygi duyabilirsiniz:

- Corona benzeri salgin hastaliklar
- enflasyon, hayat pahaliligi
- cevre kirliligi, dogal kaynaklarin azalmasi
- kotuye giden ekonomi
- issizlik
- politik yozlasma, adam kayirma, torpil
- ulke yonetimi (anladiniz siz)

Bunlar onunuzde net sekilde duruken ve liste gayet uzunken baska seylere kafa yormaniz komik geldi kusura bakmayin. Yarin Corona kapip olme olasiliginiz Illuminati tarafindan oldurulme olasiliginizdan da fazla, robotlar tarafindan katledilmeniz tarafindan da. Onunuzde Corona gibi bir kocyigit varken Illuminatiden kaygi duymaniz cok acaip.

Evde oturup bunlari kafaya takiyorsaniz uzman bir doktorla gorusmelisiniz her seyden once. Doktor/terapistinize bu kaygilarinizi soylediniz mi hic?

Son düzenleme:
Anamnez Anamnez G Gamzeceylan Milana22 Milana22 MissCherryBlossom MissCherryBlossom ve diğer gülenler. Çok mu komik gerçekten? Anksiyete yaşıyorum. Bu bir hastalık. Üstelik yeni anne oldugumu belirttim. Hani olur geçersiniz de alay etmek neden? Birini anlamak için illa o duruma düşmeniz mi gerekiyor? Umarım düşmezsiniz
Alay etmek icin yorum yapmak lazimdi , yorum yapmadim konunuza ve evet komik , eger ciddi bir saglik sorununuz var ise psikologla gorusun gercekten

Bunlar yeni söylenen şeyler değil, senelerdir var böyle videolar. Etkilenmiş olabilirsiniz ama inanın kafaya takacağınız bir konu değil.

Başka şeyler düşünün, açın bir komedi ya da aile temalı film izleyin, sakinleştirici müzikler dinleyin, inançlı iseniz dua edin.

Etkilendiğiniz şeyleri unutmaya çalışın.

En sevdiğim dizilerden biridir. Ama ilk üç sezondan aldığım zevki devamından alamadım maalesef. Yine de izlemenizi tavsiye ederim.

Bu tarz seviyorsanız, love,death and robots tavsiye edebileceğim dizilerden.

Ben böyle gizem, bilim kurgu, gerilim tarzında yapımlara bayılıyorum.

Not: Konu sahibi bu dizi tavsiyeleri size değil.
Ya gerçekten çok iyi oldu bu yorum. Bende bu tür dizi ve filmler tercih ediyorum. Yazdıklarınızı aldım arşive mirror biter bitmez direkt baslayacagım izlememistim. Cok tesekkürler

Be
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşaallah:dua: lohusalık döneminde izlediğiniz şeylerden çok etkilenirsiniz, evet komplo teorileri diye araştırınca nette sizin seyrettiklerinizden çok daha fazlası olan teoriler dolaşıyor, belki ileride hepsi gerçek olabilir de bunu bilemeyiz ama şimdi değil, bebeğinizin güzel günleri olacak siz olumsuz düşünceler yerine olumlu düşüncelere yönelin zira insan anne olunca emin olun komplo teorilerinden daha ele avuca gelir, yaşanan yaşanmış kötülüklerden daha fazla etkileniyor ve kuruntular vesveseler yakasını bırakmıyor, her şeyi kafamıza takarsak ne psikolojimiz kaldırır ne de bu psikolojiyle çocuk yetiştirebiliriz, güzel şeyler düşünün güzel olsun Hoppa
Beni anladığınız için çok teşekkürler 💕 bu yazılanlar bana ilaç gibi geliyor. Allah razı olsun.

Bence manevi olarak yaratıcıya siginin . İnsan o kadar aciz bir kul ki hiçbir şeyle tek başına başa çıkamıyor bile. Bu dünyaya zaten imtihan için geldik . Neye gücümüz var ne neyi değiştireceğiz . Biz kendimizi degistirsek bri duzen var hayat değişiyor . Bu yüzden hayirli ayakları üzerinde durabilen özgüvenli sağlıklı düşünen evlatlar yetiştirelim onları Allah a emanet edelim . Hiçbir şey bize ait değil belki de eksik olan şeyiniz teslimiyettir..
İnancım da olmasa çok daha kötü olurum. Tek dayanağımız o. Hedefim de hayırlı evlat inşallah

Merhaba arkadaşlar aslında konu almayacaktım ama kendi kendime aşamadım
Ben kaygı bozukluğu yaşıyorum sekiz yıldır. Bu nedenle de olumsuz şeylerden uzak duruyorum. Mesela hiç haber izlemiyorum. Yıllardır hiç izlemem.
Corona meselesi de nedense beni pek etkilemedi.
Ama eşim geçen komplo teorisi izliyordu. 2012 de yapılan bir çizgifilmle ilgili. Çizgifilmin adı i pet goat. İçerikte her şey var. İlluminati, yeni dünya düzeni vs.
Dünyayı kötü bir gücün yönettiği, başımıza gelenlerden onların sorumlu oldugu ve ileride insanlığı kontrol altına alacakları şeklinde.
Bir sahne beni çok etkiledi. Tek gözlü yaratık gibi bir varlık yeni doğmuş bir bebegin beynini ele geçiriyor. Ysni ileride yeni nesile böyle yapılacak şeklinde bir anlatım. Ben de yeni anne oldugum için çok etkilendim.
Sanki ileride insanlık kontrol altına alınacak. Robot gibi olacağız. Kendim degşl ama bebegim için çk ok endişeleniyorum. Etkisi altından cıkamıyorum. Yetmezmiş gibi bir de deep web diye birşey varmış bunu öğrendim. İstemsizce oldu yoksa asla araştırmam. Bu da beni korkuttu.
Çok karısık anlattım çünkü eşim kk ya girmemi istemiyor. Acele ile yazıyorum.
Sizlerin destegi ve olumlu yorumlarınıza çık ihtiyacım var sevgili hanımlar :KK43:
deep web ne ki ?

Korkacak birsey yok hayat sonucta her zaman planladıgımız gibi gitmez. Akışına bırakın yaşanacak günler varsa yaşarız zaten elden birşey gelmez..

Bence bunlar komple teorisi amaç insanları korkutmak ve istedikleri şeyleri yaptırmak kitleleri peşinden sürüklemek ve bu işte baya dikkat çekiyor

Aavrupa.elini yikamayi yeni ogrendi robot falan yapıp dünyayı ele geceiremezler merak etme
Avrupa elini yıkamayı yeni öğrenmedi, uzun saniyeler boyunca yıkamaya yeni geçti herkes gibi, obsesifler hariç. Kim elini 20-30 saniye boyunca yıkar ki?

Black Mirror bölümlerinden tırsılmasını anlamadım açıkçası, keşke olsa dediğim şeyleri çok.

Ben yeni doğu m yaptigimda 2hafta sonra annem gitti evde yalnızdım
O dönem müge anlı da korkunç çocuk ölümleri vardı çok etkilenmiştim
Keşke doğurmasaydım nasıl koruyacağım diye uzun bi süre kedime gelemedim
Sonra geçiyor gucleniyorsun2

Avrupa elini yıkamayı yeni öğrenmedi, uzun saniyeler boyunca yıkamaya yeni geçti herkes gibi, obsesifler hariç. Kim elini 20-30 saniye boyunca yıkar ki?

Black Mirror bölümlerinden tırsılmasını anlamadım açıkçası, keşke olsa dediğim şeyleri çok.
öff herşeyi de açıklamak mı lazım ? amaann

Back
X