- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi Littlebluebird
MaalesefHep boyle gider degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaalesefHep boyle gider degil mi
çok kırıcı bir şey evet ama 2 senelik ilişkide böyle olayları daha önce yaşamadıysanız tek bir yanlışı ile adama merhametsiz yaftası yapıştırmayı ben doğru bulmuyorum.
belki meselede sizin göremediğiniz bir kısım vardı. eften püften dediğiniz şey ona göre eften püften değildi, önceden dolmuştu, bu yüzden patladı.
ya da belki de çok sık ağlıyorsanız sizin sulu göz olup hemen ağlamaya başlamanıza sinirlendi. siz ağlamaya devam ettikçe daha çok öfkelendi. artık samimiyetsizce bulmaya başladı.
bu saydıklarım onu tamamen haklı çıkaracak sebepler değil. ama onu anlamamızı sağlayacak şeyler olabilir. biz olayı burda tamamen tek taraflı ve en ufak bir detay almadan yorumluyoruz şu an.
belki de evet o hatalıydı tamamen.
ama tek bir olaysa bu “beni sevmiyor, vicdansız” diyip işi büyütmeniz, ayrılmanız inanın karşı tarafa büyük haksızlık olur.
normalde de böyle mi?
değilse tek bir hatasıyla kendinizi “beni hiç sevmemiş” diye boş yere harap etmeyin…
ha başka falsoları, kavga anında abartmaları, durup durup sizi ağlatmaları varsa; o başka.
Konu neydi bu kadar ağlamanıza değecek bşy miydi ?
Sevgisizlikten beter. Böyle insanlarda merhamet eksik. Seni böyle igrenc hissettiren bir insan asla esin olmamali. Kavga etmeginde bir adabi var. Ben esimle kavga ederken bile asla asaglayici konusmam.oda ayni. Cünkü bir iliskide iki tarafta eyni seviyede olmali. Kimse kimsenin kölesi degil yukaridan ezip,asaglayabilsin. Senin yerinde olsam bu isi hemen bitiririm. Benzer bir olay bende bir kac sene evvel yasadim farkli bir durumda. O kisi ile iliskimi tamamen kestim. Cünkü ne zaman benim aklima gelse,beni ezmeye calisirken rahat rahat yemegini yemesi aklima gelir. Sutla gitsin serefsizi
Ufak bit mesele büyümüş deve olmuş sanırımYok vallahi yok. Konu zaten ondan cikti.
Soyledikleri oldu.
Soylediklerini duyunca inanamadim. Sinirlenincr artik bambaska biri oluyor. Dusmanim gibi. Ben orda olsem umrunda olmaz gibi. Iyiyken cok iyi ama herhangi bi seye sinirlensin ben onu taniyamiyorum. Bugun de oyleydi. Yuzunde bile bi sevgisizlik gordum. Umarsizlik
söylediği belki önemsizdi siz büyütmüş olamaz mısınız. ve yolda yanımda ağlayan biri beni daha çok rahatsız eder. birde bir erkeğin yanında ağlayan bir kadın düşünün yolda. hele ki son zamanlarda kadına şiddete karşı herkes kenetlenmeye çalışırken. onun düştüğü durumu bir düşünün. konuşmaya devam etmesini ağlamakla susturmak çok mantıklı değil (ben ağlarken o devam etti dediğiniz için söylüyorum bunu). tabi konuşmaya devam edecek karşısında ona sinirim bozuldu biraz sakinleşeyim daha sonra konuşuruz bu konuyu belki de ben mantıklı düşünemedim haklı olabilirsin diyen biri yok çünkü. siz ağlamışsınız buna karşı onun hala tepkileri devam etmiş siz olayı bırakmış ben ağlarken bana bunu nasıl yapar'ın derdine düşüp dahada çok ağlamışsınız. benim tavsiyem onunla sakin bir dilde konuşmanız. o gün neye kırıldıysanız ona bunu söylemeniz yok karşısınızdaki hala sert tepkilere devam ediyor ve anlamak istemiyorsa o zaman niyetin kötü olduğunu düşünür yolunuza bakarsınız. konumaşdan kızgınlıkla karar vermemelisiniz.
İnsan her şeyi yapabilir. Bu yaptığı şeyleri tekrarlama sıklığı önemlidir. Hep mi değersiz hissettirir? Hep mi ağır konuşur? Hiç pişman olmaz mı? Özür dilemez mi? 1 olay bi insanı bitiremez bence. Öyle zarta zurta ilişki biterse kimse mutlu olamaz zaten.
Tek soz insan sevdigine kiyamaz dokunmaya korkar...
bende tam olarak bundan bahsettim işte.... gider misin sakinleşicem senin yüzünden olmuyor bu elini vicdanına koy artık insaflı ol diyerek onu yargılamış suçlamışsınız. ben dedim ki sakinleşmem gerek belkide sen haklı olabilirsin bu işin sihirli cümlesiydi. hem kendi isteğinizi söylerken hemde kaşınızdakinin ruhunu okşamış oluyorsunuz. demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Yemin ederim ben onun adina daha cok utandim. Ama onun umrunda degil. Bi kose buldum artik duramadigim icin lutfen gider misin sakinlesemiyorum sen devam ettikce dedim. Konustu konustu. Elini vicdanina koy deyince de aman Allahim. Aman Allahim.
Ben ona vicdansiz demisim. Ben yaparken iyiymis. Surekli bunu soyledi durdu.
Ben de hic hoslanmazdim yanimda boyle birinden. Cok utanc verici. Cok uzgunum. Rezil ettim kendimi cok uzuluyorum buna.
Sakinlestirmeseydi de sadece hani sevgiliniz soz konusu olunca bi tik yumusamaz misiniz. En azindan sessizlik ?
Ben kendi acimdan dayanamam ama acaba sadece ben mi boyleyim diye sizlere sormak istedim.
söylediği belki önemsizdi siz büyütmüş olamaz mısınız. ve yolda yanımda ağlayan biri beni daha çok rahatsız eder. birde bir erkeğin yanında ağlayan bir kadın düşünün yolda. hele ki son zamanlarda kadına şiddete karşı herkes kenetlenmeye çalışırken. onun düştüğü durumu bir düşünün. konuşmaya devam etmesini ağlamakla susturmak çok mantıklı değil (ben ağlarken o devam etti dediğiniz için söylüyorum bunu). tabi konuşmaya devam edecek karşısında ona sinirim bozuldu biraz sakinleşeyim daha sonra konuşuruz bu konuyu belki de ben mantıklı düşünemedim haklı olabilirsin diyen biri yok çünkü. siz ağlamışsınız buna karşı onun hala tepkileri devam etmiş siz olayı bırakmış ben ağlarken bana bunu nasıl yapar'ın derdine düşüp dahada çok ağlamışsınız. benim tavsiyem onunla sakin bir dilde konuşmanız. o gün neye kırıldıysanız ona bunu söylemeniz yok karşısınızdaki hala sert tepkilere devam ediyor ve anlamak istemiyorsa o zaman niyetin kötü olduğunu düşünür yolunuza bakarsınız. konumaşdan kızgınlıkla karar vermemelisiniz.
Degil mi ? Ben de boyle dusunuyorum. Bu sevgi mi simdi ?beni sevse bi es vermez mi ?
Öfke kontrol bozukluğu olabileceğini düşündüm ben erkek arkadaşınızın. Sinirlenince bambaşka biri oluyormuş, sonrasında pişmanlıkları oluyorsa ona yardımcı olabilirsiniz belki ama tükenen siz olursunuz.
Bir kisi sinirlenince gercek duygulari one cikar Yani nasil biri oldunu gosterir. Siz sevgilinizi daha Iyi tanirsiniz Tabiki Ama gercek yuzunu gosterir... Evet maalesef sevgini Oyle gosteren kisiden korkarsin hayal edemezsin saskinlikla bakarsin. Ve evlilik dusunuyorsun O kisiyle iyi dusun derim
bende tam olarak bundan bahsettim işte.... gider misin sakinleşicem senin yüzünden olmuyor bu elini vicdanına koy artık insaflı ol diyerek onu yargılamış suçlamışsınız. ben dedim ki sakinleşmem gerek belkide sen haklı olabilirsin bu işin sihirli cümlesiydi. hem kendi isteğinizi söylerken hemde kaşınızdakinin ruhunu okşamış oluyorsunuz. demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
Vallahi agzim acik izliyorum sinirlenince yaptiklarini. Evlilikten korkar oldum.