• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bakin. Mantigim durdu

Onu niye anlamaya calisacaksin ki?
Kendisi kendisini anlasin bir zahmet. Derdi varsa soylesin..bu yuzden boyleyim vs diyerek. Ama demiyormus bile. O yuzden hic ugrasma. Seni sana boyle hissettiren erkeklerle gorusme. Sen kendini dusunmezsen kimse dusunmez.

Yaptiklarinin farkindami acaba? Belki bilincsiz yapiyor farkinda degil hic konusdunuz mi? Ve ya OZur diledi mi sonra?

Yaptiklarinin bende yarattigi tahribati o anda dusunmuyor.
Ozur dilemedi ama boyle sinirlerinde bi sure sonra ozur dileyip cok uzuldugunu ,yapmamak icin elinden geleni yapacagini soyler. Kisir dongu de bu sinirlenince bu dediklerini de unutur. Ne yapayim ben ?

Onu niye anlamaya calisacaksin ki?
Kendisi kendisini anlasin bir zahmet. Derdi varsa soylesin..bu yuzden boyleyim vs diyerek. Ama demiyormus bile. O yuzden hic ugrasma. Seni sana boyle hissettiren erkeklerle gorusme. Sen kendini dusunmezsen kimse dusunmez.

Igrenc hissediyorum kendimi. Kisir dongudeyim simdiye kadar sevgimden tamam dedim ama hala ayni

Nasil yardimci olabilirim. Asiri kiriliyorum bana nasil yapar bunu diyorum.
Onu nasil anlayabilirim
Öfkelendiği zaman kontrolünü kaybediyor, hatta bazen eşyalara zarar verebiliyorsa (bardağı fırlatma, telefonunu kırma gibi), kavga etmenin sınırını aşıyorsa olabilir, benim gözlemlediğim bu. Ama detaylı inceleyebilirsiniz bu konuyu internetten, hatta varsa imkanınız bir psikologdan destek alarak. Benim boşanma aşamasında olduğum eşimde var mesela, evlenmeden önce o da öyle küfür etmez ama gereksiz şeyleri büyütürdü. Sonrasında çok özür dilerdi ama evlendikten sonra özürlerin sıklığı azaldı ve daha çirkin şeyler yaşandı. Belki kendi yaşamışlığımdan dolayı bunu düşündüm ama sık görülen bir durummuş bu. Ve bu bozukluğun tedavi olması gerekir, bunun için de kişi kendisini düzeltmeyi istemeli.
Ona yardımcı olmak istiyorsanız da kendinize olan saygınızı yitirmeden yapın. Sadece siz özeleştiri yapmayın mesela. Şu aşamada önce onu gözlemleyin, siz olduğunuz gibi davranın ekstra bir sakinlik içine girmeyin bence ama onu da kendinizi de bir tartın. Gözlemlerinize göre yolunuzu çizersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yaptiklarinin bende yarattigi tahribati o anda dusunmuyor.
Ozur dilemedi ama boyle sinirlerinde bi sure sonra ozur dileyip cok uzuldugunu ,yapmamak icin elinden geleni yapacagini soyler. Kisir dongu de bu sinirlenince bu dediklerini de unutur. Ne yapayim ben ?
Maalesef cevabiniza yanit veremem. Siz kendiniz biliyorsunuz ne yapmak istedinizi sadece soylemeye cekiniyorsunuz...Ona Cok kizginsiniz gibi kendinize Zaman verin dusunmek icin illa Hemen simdi O cevabi vermek zorunda degilsin ki. Dusun biraz yalniz kal ve Kendine Sor ilerde onunla birlikte mutlu bir Hayat goruyormuyum? Ne isterdin ve nasil bir es istersin Onu Sor Kendine ve Cidden sevgilin kriterlere uyuyormu.

Sokak ortasında tartışan çiftler görünce çok üzülüyorum. Biri alabildiğine coşar, diğeri etraftakiler duymasın diye onun her dediğini alttan almaya çalışır. Sizin olduğunuz yer kalabalık mıydı bilmiyorum ama bence her türlü normal değil. Size pek de saygısı olmadığını düşünüyorum. Evlenince artarak devam eder gibime geliyo. Hakkınızda hayırlısı...

Bu yasadigin ilerde yasayacaklarinin fragmani.
Ben degiseni gormedim. Adam gercek kisilogini ortaya koymus. Icindeki canavar cikmis. Zaten nir insani ya kavgada tanirmissin ya da ayrilirken.
Ilerisini dudunuyorsaniz isiniz zor cunku empati yetenegi olmayan nir adam. Ofke kontrolu de yok. Evlenince bunun 5 kati olur simdi yaptiklari.

Bu arada cogumuz se giliyken karsimizdakinin cogu seyini gorup gormemezlikten geliyoruz. Evlenince duzeltirim diye sanirim. Oysa duzelen hic olmuyor. Daha beter oluyor hatta. Cunku evlenene kadar sevgi piyircigi olan erkekler evlenince nasilsa cepte diye daha beterini yapabiliyor. Cogu bosanma ile biten evlilikler hep bunu duzeltirim diye bazi seyleri gormemezlikten gelerek yapilan evlilikler.

Kesinlikle taviz vermeyin nasıl başlarsan öyle gider.Sevgiden önce saygı gelir.Hatalı bile olsa karşındaki insan, tatlı dille uyarmak dışında asla rencide edecek bişey söylemeye hakkı yoktur.Evlilik önemli bi kurum daha evlenmeden size saygılı davranmayan kişi evlenince ne sayar ne saydırır.Buda bi uyarıdır belki.Konuşun tekrar etmeyecekse dikkat edecekse devam yoksa kimse kimsenin stres topu olmasın

Igrenc hissetim o kadar degersiz hissettim ki kendimi sokagin ortasinda.durmadi, sinirliyken durmuyor ve gozu beni gormuyor. Sevgisizlik midir bu ?
Ben sevgisizlik olduğunu düşünüyorum. Sorsan çok seviyordur ama hareketlerinde görmedikten sonra napıyım öyle sevgiyi...

Bu duzelir mi ?[/QUOTE]
Düzelmez.
Zaten haftalarca arayıp sormayan adam,kafasında bitirmiştir.
Böyle birisiyle,ileriye dönük bir plan yapılmaz,yapılmamalı.
Yol yakınken ayrıl.

Benim erkek arkadasimda boyledir inan bazen haddini cok aşar daha sonradan ozur diler allah kolaylk versin cnm sana

Back
X