Lütfen bakın

Mutlaka yazin merak ediyoruz cok gecmis olsun acil sifalar insallah

Sanırım tırnak batması
Bizi çocuk doktoru uyarmıştı ayak tırnaklarını sıkmsık kontrol edin diye
İnşallah hemen geçer
Geçmiş olsun kuzuya

Canim gecmis olsun mantara benziyor orayi temizle ve acik birak bir sure ustune battaniye ort sadece

Sanki iltihaplanma var gibi, çorap tan olmuş olabilir muhakkak Dr götür Geçmiş olsun

tirnak kökünde bir siyahlikvar muhtemeln su anki tirnak dusecek yanlari da cildigi icin iltihaplanmıştır. temizlemek lazim antiseptikle. tentürdiyot isinize gorur. batikon kullanio acik biraktiginizda bir sure aonra iyilesir. heleki boyle kucuk bebekler daha cabuk toparlar yaralar cavuk iyilesir endiselenmeyin

tırnak batması olablr

Ay kıyamam ya.Tırnak batmış gibi geldi bana benimde baş parmağıma tırnak batınca aynı bu şekilde olmuştu.Şişmiş kızarmış ve batan yer iltihap toplanmıştı inşallah ilaçlar işe yarar.Rabbim şifa versin.Tüm bebişleri melekleri korusun

merak ettim haber edersen sevinirim. yerim o ayaklari minicik

Konu sahibinin hesabı pasif görünüyor.Sebebini sorsam cevap alabilir miyim acaba?

Konuyu yanlış yere açtığı için mi ki acaba?
Merakta kaldık

Niye bazi üyelerin konusu taşınıyor ve banlanmıyor ...

Bence acil bir durumdu ,bir derdi kadin dogru yere açtı insallah iyi olmuştur herşey

Geçmiş olsun tırnak mantarına benziyor ama bebişe nerden bulaşacak ki

Konu sahibi konusunu “bir derdim var”a açtığı için banlanmamıştır umarım.

Eğer öyleyse yönetim istifa

Konu sahibinin hesabı pasif görünüyor.Sebebini sorsam cevap alabilir miyim acaba?

Konuyu yanlış yere açtığı için mi ki acaba?
Merakta kaldık

Niye bazi üyelerin konusu taşınıyor ve banlanmıyor ...

Bence acil bir durumdu ,bir derdi kadin dogru yere açtı insallah iyi olmuştur herşey

Bence bu sevgilisinden ayrılanların veya acaba hamile miyim diye soranlarin derdinden daha çok dert

Konu sahibi konusunu “bir derdim var”a açtığı için banlanmamıştır umarım.

Eğer öyleyse yönetim istifa

Mune merak ettik. Konu sahibi niçin banlandı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…