O yüzden banlandı, istifa yok taşımaya devam.Konu sahibi konusunu “bir derdim var”a açtığı için banlanmamıştır umarım.
Eğer öyleyse yönetim istifa
Bebeğini merak ettim nasıl.oldu parmağı ne olmuş acaba
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun yavrunuİltihabı paylatıldı antibiyotikli krem verildi. Düzelmeye başladı ama neden olduğu belli değiş şişliği inmiş ama tırnak batması değil.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun yavrunu
Teşekkür ederim milana. Belli değil herşeyden olabilir dedi. Ama tırnak batması değil ben çoraptan şüpheleniyorum,ben hastaneden çıktıktan sonra dolabını düzenlemişler ve yeni yıkanmamış çorap koymuşlar çekmecesine. Muhtemelen yıkanmayan çoraplardan giydirdim.Jameyacim gecmis olsun
Iltihap neden olmus?
Herseyini yika ve utule kuzununTeşekkür ederim milana. Belli değil herşeyden olabilir dedi. Ama tırnak batması değil ben çoraptan şüpheleniyorum,ben hastaneden çıktıktan sonra dolabını düzenlemişler ve yeni yıkanmamış çorap koymuşlar çekmecesine. Muhtemelen yıkanmayan çoraplardan giydirdim.
ben öyle yapıyorum annemler malesef atmışlar içine ben o zaman pek kalkamıyodum ameliyattan dolayı.Herseyini yika ve utule kuzunun
Cok minik daha kiyamam
Tekrar gecmis olsun
Geçmiş olsun inşallah iyi olur hemen