- 24 Eylül 2014
- 300
- 147
- 43
- Konu Sahibi selinayde1233
-
Canim aynen bana da oyle dediler.dis problemim vardi ondan dendi dis tedavimin buyuk bolumunu yaptirdim inmedi. Tuhaf olan da her usg de bir kac adet nodul var yaziyo digerinde ,lenf nodulu ,digerinde lap, digerinde beze, tumor.hic biri de sayisini yazmamis ve ben sayilari atiyormu azaliyormu bilmiyorum.dedigim gibi son gittigim dr. Kendin siştigini gorursen gel ama onun disinda gelme bile dedi.her biri farklicanım geçmiş olsun 3 ay önce bir sabah korkudan bende koşarak doktora gittim boynumda bezeler vardı usg ye bile gerek görmedi prof..lenflerin iltihaplanmış geçebilirde geçmeyebilirde eğer büyürse çiçek gibi kat kat brleşirlerse korkarsın dedi..bunlara takılma dedi yolladı beni..en ufak bir enfeksiyonda en basit bir diş olayında dahi şişebiliyorlar içini karartma lütfen..
kendini boşa üzüyorsun benimde var doktor kötü bir şey olsa sayıca artacağını söylemişti 1-2 mm büyümesi çokta anlamlı değilmiş zaten birde tamamen kaybolma ihtimali çok küçükmüş kötü düşünüp moralini bozarak kendini hasta edeceksin iyi düşün iyi olsun
Canim 10 mm 1 cm imiş benim en buyugu 1 cm dedi 2cm uzeri ek tetkik gerekirmis.digerleri mm boyutta kucukmus .iste korkuyorum acaba buyur mu diye patolojik boyutta degilmis.sizin ne zamandir varkendini boşa üzüyorsun benimde var doktor kötü bir şey olsa sayıca artacağını söylemişti 1-2 mm büyümesi çokta anlamlı değilmiş zaten birde tamamen kaybolma ihtimali çok küçükmüş kötü düşünüp moralini bozarak kendini hasta edeceksin iyi düşün iyi olsun
Amin canim allah sanada şifa versin.kontrol sonrasi gelismelerini yazarsan sevinirim[/QUOTE]Teşekkür ederim..ilk verilen antibiyotik bende de etki etmedi. çünkü yarım kaldı..kullanırken mide kanaması geçirmiştim.Şimdi daha etkili bir antibiyotik verdi 2 gün sonra bitecek bakalım..inşallah şifa buluruz.Allah dermansız dert vermesin..(AMİN)
Insallah canim.guzel haberleri paylasirim.teyzeniz adina cok sevindim.Allah yardimcin olsun cnm...
Korkma,bubezeler her yerde cikabiliyor...ve benim teyzemde bu aralar cok kotuydu...kanserden korktular.baska illere sevk ettiler...ama tahlillerinin hepsi temiz cikti.ins.seninde guzel haberini aliriz ins.
Amin canim cok iyisiniz.tesekkurlerçok geçmiş olsun allahım korusun şifa versin...drler takip eder canım kötü bir şey olsa müdahale ederlerdi şimdiye kadar inşallah bundan sonrada sorun olmaz
Dualariniz icin tesekkur aderim allah evladinizi size bagislasin canimdualarım sizinle çok geçmiş olsun....lenf bezlerinden bahsediyorsunuz sanırım....bende araştırmıştım...oğlum 1 yaşında onda var ufak ama gelişme yok bazen kayboluyor.....sizinkide öyle birşeydir hemen kötü düşünmeyin....
Cok sagol canim allah razi olsunAllah seni çocuklarına bağışlasin. Şifani versin inşallah. Daha ortada birşey yokken kendini bu kadar üzme.
Amin canim allah sanada şifa versin.kontrol sonrasi gelismelerini yazarsan sevinirim[/QUOTE]Teşekkür ederim..ilk verilen antibiyotik bende de etki etmedi. çünkü yarım kaldı..kullanırken mide kanaması geçirmiştim.Şimdi daha etkili bir antibiyotik verdi 2 gün sonra bitecek bakalım..inşallah şifa buluruz.Allah dermansız dert vermesin..(AMİN)
Insallah iyi cikar cok sagolun guzel dilekleriniz icinCok geçmiş olsun Allahin izniyle iyi cikar hersey. Hicbisey sebepsiz degildir. Şer de dahi bi hayir vardir.caninizi sıkmayın. Allah a emanet olun..
Amin cok tesekkur ederim dualariniz icin insanlar hic tanimadan boyle guzel dualar dileklerde bulunuyorlar ne kadar guzel insanlik hic olmedi iyi yurekli insanlar her zaman var...Rabbim sifa versin ailenize ve gencliginize bagislasin insallah
Kotu dusunmeyin zaten uzun suredir var ve kimse kotu bisey dusunmediyse kotu degildir
Ama tabi kontrollerinizide yaptirin
Insallah tek dilegim kotu olmamasi. Tesekkur edrimCok cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.En azindan siz surekli kontrole gitmissiniz. Erken teshis herzaman iyidir. Ama insallah Allahin izniyle kotu bisey olmayacak.Sıkınti yapmayin.
Insallah benimki de sorunsuz cikar.icim biraz olsun rahatliyor.cok tesekkur ederim.Benim de enseme doğru 2 tane minim kabarcık geliyordu elime.. Yıllar önce doktora gittiğimde lenf bezlerimin şiştiğini ve normal olduğunu geçeceğini söylemişti.. Yıllarca geçmedi, tekrar doktora gittim tetkikler yapıldı ancak olumsuz bir şey bulunmadı, onlarla beraber yaşıyorum ben de.. İçinizi ferah tutun, kontrollerinizi aksatmayın ama (tamamen kendi yorumum) kötü bir şey olacağını düşünmüyorum, evham yapmayın, sağlıkla kalın : )
Amin canim.insallah degildirAllah esirgesin inşallah ciddi bir durum değildir
Oncelikle oglunuza gecmis olsun.benim iki tanesi oynuyor evet ama digeri ic kisimda ele gelmiyor.bilmiyorum uzum salkimi denen tabir nasil oluyor .insallah korkulacak bisey degildir.tesekkur ederim canimBenim de 1.5 yasindaki oglumun kasiklarinda ve bir kulak arkasinda findik gibi vardi.3 ay once cikti.doktor tahlil yapti antibiyotik verdi.gecmedi.daha yenice bitanesi kayboldu. Bazen digeri de kaybolup tekrar geri geliyor.ben disten diye dusundum.bi de oynuyorsa korkmayin.uzum salkimi gibi olursa tehlikeliymis.ki dis tedavisi gormussunuz yuzde 99 ondandir emin olun.hemen kaybolmuyirlar.bazen bocek soksa bile sisermis.
De mi bende oyle dusunuyordum ama takip edilecek ona gore netlesecekmis.tesekkur edrim canimçok geçmiş olsun.. çok hayati olsaydı doktorlar müdahale ederdi diye düşünüyorumm...
pozitif olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?