lütfen bakın

Canim aynen bana da oyle dediler.dis problemim vardi ondan dendi dis tedavimin buyuk bolumunu yaptirdim inmedi. Tuhaf olan da her usg de bir kac adet nodul var yaziyo digerinde ,lenf nodulu ,digerinde lap, digerinde beze, tumor.hic biri de sayisini yazmamis ve ben sayilari atiyormu azaliyormu bilmiyorum.dedigim gibi son gittigim dr. Kendin siştigini gorursen gel ama onun disinda gelme bile dedi.her biri farkli

Canim 10 mm 1 cm imiş benim en buyugu 1 cm dedi 2cm uzeri ek tetkik gerekirmis.digerleri mm boyutta kucukmus .iste korkuyorum acaba buyur mu diye patolojik boyutta degilmis.sizin ne zamandir var

Teşekkür ederim..ilk verilen antibiyotik bende de etki etmedi. çünkü yarım kaldı..kullanırken mide kanaması geçirmiştim.Şimdi daha etkili bir antibiyotik verdi 2 gün sonra bitecek bakalım..inşallah şifa buluruz.Allah dermansız dert vermesin..(AMİN)[/QUOTE]
Amin canim allah sanada şifa versin.kontrol sonrasi gelismelerini yazarsan sevinirim

Amin canim allah sanada şifa versin.kontrol sonrasi gelismelerini yazarsan sevinirim[/QUOTE]

Dualariniz icin tesekkur aderim allah evladinizi size bagislasin canim

Amin canim allah sanada şifa versin.kontrol sonrasi gelismelerini yazarsan sevinirim[/QUOTE]

Elbette yazarım ..

Rabbim sifa versin ailenize ve gencliginize bagislasin insallah
Kotu dusunmeyin zaten uzun suredir var ve kimse kotu bisey dusunmediyse kotu degildir
Ama tabi kontrollerinizide yaptirin
Amin cok tesekkur ederim dualariniz icin insanlar hic tanimadan boyle guzel dualar dileklerde bulunuyorlar ne kadar guzel insanlik hic olmedi iyi yurekli insanlar her zaman var...

Benim de enseme doğru 2 tane minim kabarcık geliyordu elime.. Yıllar önce doktora gittiğimde lenf bezlerimin şiştiğini ve normal olduğunu geçeceğini söylemişti.. Yıllarca geçmedi, tekrar doktora gittim tetkikler yapıldı ancak olumsuz bir şey bulunmadı, onlarla beraber yaşıyorum ben de.. İçinizi ferah tutun, kontrollerinizi aksatmayın ama (tamamen kendi yorumum) kötü bir şey olacağını düşünmüyorum, evham yapmayın, sağlıkla kalın : )

Insallah benimki de sorunsuz cikar.icim biraz olsun rahatliyor.cok tesekkur ederim.

Benim de 1.5 yasindaki oglumun kasiklarinda ve bir kulak arkasinda findik gibi vardi.3 ay once cikti.doktor tahlil yapti antibiyotik verdi.gecmedi.daha yenice bitanesi kayboldu. Bazen digeri de kaybolup tekrar geri geliyor.ben disten diye dusundum.bi de oynuyorsa korkmayin.uzum salkimi gibi olursa tehlikeliymis.ki dis tedavisi gormussunuz yuzde 99 ondandir emin olun.hemen kaybolmuyirlar.bazen bocek soksa bile sisermis.

Oncelikle oglunuza gecmis olsun.benim iki tanesi oynuyor evet ama digeri ic kisimda ele gelmiyor.bilmiyorum uzum salkimi denen tabir nasil oluyor .insallah korkulacak bisey degildir.tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…