- Konu Sahibi selinayde1233
-
Cok sagol canim iyi niyetin ve duan icin insallah bende iyi sonuc alip rahatlarimçok geçmiş olsun arkadaşım dualarım seninle ..aklına hemen kötüyü getirme ..belki basit bir nodüldür yada çürük bir dişin bezeleridir.bir kere benim de başıma geldi hiç ağrımıyordu dişim ama çürüktü bendede öyle beze çıktı tam gıdımda kontrol oldu doktor dişten dedi çok geçmiş olsun şimdiden
Canim benim cok tesekkurler insallah canim iyi olur benimki de.Abla geçmiş olsun ama korkma annemde de var 6 ayda bir kontrole gidiyor arada parça alıp bakıyorlar büyüme var mı diye bakıyorlar yıllardır şükür kötü bir şey çıkmadı sende de çıkmaz inşallah kayınvalidem de varmış o ameliyat olmuş kurtulmuş
Canim sagol allah razi olsun dualariniz iyi dilekleriniz icin.sizler boyle dusundukce moralim daha iyi oluyorKötü bir şey olsa doktorlar müdahale ederdi zaten
Allah'ın izniyle hiçbir şey yoktur
İçinizi ferah tutun
Merhabalar uzun zamandir kk takipcisiydim ilk konum bu okumanizi rica ederim.13 yıllık evli 2 çocuk annesiyim. Evlendigim gunden beri bir evlilikte ne kadar olumsuzluklar varsa hepsini yasadim gördüm. sabrettim .aklimda çeşitli fikirler vardi ama ben hep kendime sen elinden geleni yap geriye donup baktiginda pisman olacagin bir seyin kalmasin dedim .iyiki oyle yapmisim her sey duzeldi evliligim maddi sıkintilarim evim esyalarim vs. Hayatimi duzene koydum derken boynumda minik bezeler oldugunu farkettim.drlar onemsiz deyip arada gel bakalim dediler ozel devlet hepsine gittim. son gittigim dr.1 ay sonra gel takip edelim büyüme varmi dedi .arastirdim buyume olursa kötü olabilme ihtimali varmis.5 ay olacak takipteydim bayram sonrasi kontrole gidecem bombosum.yanlizim Üzgünüm. duygularimi yazima bile aktaramayacak kadar bosluktayim. Arkadaslar bana dua edin lütfen inşallah kötü bir hastalik degildir rabbime dua ediyorum her gun... bana destek olurmusunuz.....
Cok tesekkur ederim amin[/QUOTE][QUO="tarsum, post: 37089612, member: 617161"]Allah korktuğuna uğratmasın geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim amin[/QUOTE][QUO="tarsum, post: 37089612, member: 617161"]Allah korktuğuna uğratmasın geçmiş olsun
Amin canim .bende korku icindeyim umarim iyi olurİçinizi ferah tutun. Bu tip hastalıklar üzüntüden, stresten oluyor.
Anneminde boynunda vardı yıllar önce. İyi huylu çıktı, ilaçlarla tedavi oldu. Bizde çok korkmuştuk ama çok şükür iyi şimdi. İnş sizde en kısa sürede güzel haberler alırsınız.
Amin canim .bende korku icindeyim umarim iyi olur
Canim insallah her sey iyi olur bende buradan iyi olduğumu önemsiz bir rahatsizlik oldugunu mutlulugumu paylasirim.rabbime dua ediyorum..Dediğim gibi, bu tip hastalıkların en iyi ilacı moral ve mutluluk. Sevdiğiniz şeylere vakit ayırın, sevdiklerinizle bir arada olun. Yormayın kendinizi. Sizi üzen, yıpratan insanlardan uzak durun ve kendinizi-kendi mutluluğunuzu es geçmeyin.
Bizi de lütfen haberdar edin, iyi olduğunuzu söyleyin de hep birlikte mutlu olalım. :)
Canim insallah her sey iyi olur bende buradan iyi olduğumu önemsiz bir rahatsizlik oldugunu mutlulugumu paylasirim.rabbime dua ediyorum..
♡Hep birlikte dua ediyoruz :) Tekrar geçmiş olsun.
biraz gec soruyorum sana canim.olan sana olduktan sonrayi anladim da.migde kaldirmasini anlayamadimOlan sana olduktan sonra duzelse nolr hersey insanin migdesi kaldirmazz
benim 1 cm değiller ama 1,5 yıldır varlar hatta geçen gittiğimde dişim çürüdüğü için 2 adet yeni lenf nodu tespit edildi korkulacak bir şey yok içini ferah tutCanim 10 mm 1 cm imiş benim en buyugu 1 cm dedi 2cm uzeri ek tetkik gerekirmis.digerleri mm boyutta kucukmus .iste korkuyorum acaba buyur mu diye patolojik boyutta degilmis.sizin ne zamandir var
Sagol tesekkur ederim canim icim bir nebzede olsa rahatliyorbenim 1 cm değiller ama 1,5 yıldır varlar hatta geçen gittiğimde dişim çürüdüğü için 2 adet yeni lenf nodu tespit edildi korkulacak bir şey yok içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?