Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlardan olduğu söyleniyor hep, kesin bie bilgim yok ama. Bekleyin isterseniz biraz daha. İnşallah pozitif sonuç alırsınız.Arkadaşlar merhaba 5 gün önce 2. Gün taze transfer oldum.Dayanamayip erken gebelik testi yaptım.Sonuca bakar misiniz ilk defa silikte olsa bı ikinci çizgi çıktı acaba ilaçlardan mi yoksa hamile miyim
İnşallah yaa çok erken ama dayanamadım.Nisan 13te kan vericem inşallah sonucu güzel olurPozitif gibi kan ver bence canm
İnşallah teşekkür ederimİlaçlardan olduğu söyleniyor hep, kesin bie bilgim yok ama. Bekleyin isterseniz biraz daha. İnşallah pozitif sonuç alırsınız.
Bence de var ikinci çizgiİnşallah yaa çok erken ama dayanamadım.Nisan 13te kan vericem inşallah sonucu güzel olur
Ikinci cizgi belli belirsiz cikmis kan ve
Transferin beşinci günü daha.Nisan 13te kan vericem inşallahIkinci cizgi belli belirsiz cikmis kan ver canim
Bence de var ikinci çizgi
Resimde çok belli olmuyor ama eldeyken daha net görünüyor silikte olsaBence de var ikinci çizgi![]()
Ne kadar var adetinizeİnşallah yaa çok erken ama dayanamadım.Nisan 13te kan vericem inşallah sonucu güzel olur
Ben ilaçla adet oluyordum erken menopoz varNe kadar var adetinize
Yaa o kadar heyecanlıyım ki her an test yapmak istiyorumTaze transferde çatlatma iğnesi vurulur (mecbur, çünkü yumurta toplamadan 36 saat önce vurulması lazım). Onun da içinde beta hcg var. Yani gebelik hormonu. Bu nedenle iğnenin vurulmasından itibaren 10 güne kadar iğnenin etkisi oluyor. Bu yüzden de erken test yapmak çok yanıltıyor. Pozitif olsa bile embriyonuzun 7. günü. Daha idrara beta hcg çıkma ihtimali inanılmaz küçük.
İnşallah hamilesinizdir :) lütfen zamanınızı bekleyin.
Yaa o kadar heyecanlıyım ki her an test yapmak istiyorumbende farkındayım ilaç etkisi olabileceğinin ama işte bı umut bekliyorum.İnsallah 13 Nisan'da kan testinde pozitif çıkar
Çok merak ettim 14 nisan olmuş inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır... Sonucunuz belli oldu mu ? :)Yaa o kadar heyecanlıyım ki her an test yapmak istiyorumbende farkındayım ilaç etkisi olabileceğinin ama işte bı umut bekliyorum.İnsallah 13 Nisan'da kan testinde pozitif çıkar
Maalesef negatif.Toparlanmaya çalışıyorum çok ümitliydimÇok merak ettim 14 nisan olmuş inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır... Sonucunuz belli oldu mu ? :)
hayırlısı olsun canım üzülme hemen toparla kendini sıkıntı yaparsan adetinde gecikir ne kadar çabuk adet olursan sağlıklı olursan o kadar hızlı bir sonra ki ay için hazırlıklar başlar ümidini yitirme inanmak başarmanın yarısıdır...Maalesef negatif.Toparlanmaya çalışıyorum çok ümitliydim