Lütfen Bana Acik Tavsiye Verin!!!

İnternette çok var böyleleri savcılığa gideceğini söyle kendi koparır zaten senle irtibatı ama bir şey yapamaz zaten merak etme

Yakın bi arkadaşımın babası polis söylesem mesela bişey yapabilirler mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir şey yapabilir ama ailenede söyleyebilir anne babalar biliyorsun ki böyle bir şeyi saklamak istemezler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy canım sakın kanma ona.elindeki resimlerle ne yaparsa yapsın,ailene anlatırsın.ailen bi kere kızar ama yardım eder ama bak o adamın dediğini uapsan asla aalakırtulmayı boş ver daha beter şeyler olur

Ben anneniz olsaydım, size kızardım fakat o adamın canına da okurdum. Belli ki biraz meraktan biraz da cahillikten, tuzağına düşmüşsünüz. Öncelikle asla onun istediği şekilde sinip, istediklerini yapmayın. Amacının ne olduğu çok belli, sizi konuşmaya ve sırayla daha fazlasına zorlayıp bir batağın içine çekmek.
Resimlerin içeriğini bilmiyorum, sizi ne derece utandıracak şeyler ama eğer sadece üzerinizde ince kıyafetler olduğu için utanıyorsanız biraz daha rahat olmalısınız. İçeriği her ne olursa olsun, onu bir daha ki ilk hamlesinde savcılığa şikayet edeceğinizi söylemelisiniz. Oyununa gelmediğinizi, birşey elde edemeyeceğini anlamalı.
Buarada facebook dahil tüm hesaplarınızı, güvenlik ayarlarını kontrol edip, şifrelerini değiştirip geçici süre dondurmanızı tavsiye ederim. Hacklenme ihtimaline karşı....

Yakın bi arkadaşımın babası polis söylesem mesela bişey yapabilirler mi?

yapılacak şey belli. anladığı dilden konuşacaksınız
tehditse tehdit
şöyle "canının istediğini yap, fotoğrafları dağıt ama haberin olsun 18 yaşından küçük olduğum için yaptığın çocuk istismarına giriyor, cezası 12 yıldan başlıyor. bana bir şey olmaz hapiste çürüyecek olan sensin"

havlayan köpek ısırmaz derler.

amaaaaa
yaşınız küçük kızmadan edemeyeceğim nedir öyle kamera açmalar göğüs göstermeler filan. Millet kocasına güvenemiyor yahu. bu kadar cesaretli olmayın.

canım hemen emniyete gidiosun..durumu anlatıosun..emin ol dakikasında arıyorlar... olmadı polislere de durumu anlatırsın... bişey yapacağını sanmam sadece gözü korksun istiyorum dersin..onlar bir güzel korkuturlar... bi daha da böyle bişeye yeltenmez...

beni sürekli rahatsız eden bi adam vardı..fotoğraf meselesi falan değil..sadece aşık... ve evli... mesajlar atıp duruodu..şikayet edicem dedim dinlemedi..emniyette bi başkomiser tanıdığım vardı.... söylediğim dakika emniyete götürdüler... korkuttular falan gözünü... gerçi benimki yine vazgeçmedi ama seninki muhtemelen yaşı küçüktür.. korkar hemen ...

Canım bence bugün öğleden sonra sen ara onu ailene söylediğini, savcılığa gittiğinizi ve şu anda mesajların , telefon konuşmalarının kayıt altında olduğunu heran onun bilg., telefonlarının incelenebileceğini söyle. Belki gözü korkar da senden uzak durur.Bu arada bu sapık kaç yaşında? Dikkatli ol kesinlikle konuşma, buluşma onunla bir daha.

eğer bir daha tehtid edersen babama anlatacağım. ben kendi yaptığım hatayı söylicem ama en çok
senin başın yanar de.
18 yaşın altındakiler çocuk yaşa giriyor ve sen beni kandırdın de.
asla korkma
olacak olan olur zaten
daha fazla konuşup poz verme o hayvana

sen de aklını başına al macera arama!!!!!!!!

Acayip derecede pişmanım sınav stresinden bi an saçmaladım ama hemen farkettim sonra ve irtibatı kestim.20 yaşında

Hiçbirşey yapamaz o kadar çok ki bunlardan engelleyin kardeşinizden de kendinizden de hattınızı değiştirin gerekirse başka bir şekilde ulaşma şansı kalmıyor önünüze bakın olan olmuş artık bundan sonrasına dikkat

sende mahkemye verırsın ailenden cekınıyorsan zaten vermısse rezıl olmaktan ıyıdır... hem nasıl dagıtacakkı senı korkutmak ıstemıstır.onunda yası senın gıbı falandır ergen erkek ıste... sende ona goz dagı ver... attığım resımler hep kayıtlı senın yaptığını dırek ıspatlarım de korkut

18 den küçük olduğun için karakola gittiğinde sana avukat atayacaklar ve ailene haber verecekler maalesef
bence hiçbirşey yapamaz sadece blöf yapıyordur
sen cevap vermemeye devam et.. eğer hala rahatsız etmeye başlarsa o zaman söylersin 'bak ben 18 den küçüğüm, arkadaşımın babası polis, eğer beni bi daha rahatsız edersen başın çok fene belaya girecek, karakol savcılık ne varsa ayağa kaldırıcam de..
korktuğunu da asla belli etme
gerekirse arkadaşının babasına söyle ailene söylememelerini rica et.. ama dediğim gibi bişey yapamaz o salak
sadece seni korkutmaya çalışıyo

yahu hiç aldırma bişey yapamaz küçüksün zaten korkar seni korkutmaya çalışıyo engelle biter o iş... senle konuşmak amacı... hem senin ailen vasa eminim oda yetim hanede büyümüş degil... oda eziğin tekidir yüzde yüz ailesinden de it gibi korkuyodur... bişey yapsa ortaya cıkıcagıı ceza alacagını bilir oda ailesinden korkar maksat seni korkutmakk ve başarmışta zaten ama kokma hiç.... bidaha da kimseye kamera açma sevgilin dahi olsa ilerde açık saçık foto gönderme sakın.....

Ablaminda sevgilisi fotoshopla resimlerde oynama yaptihini soyleyip tehdit etti ablam hic slttan almadi ustune gitti sendenmi korkcam seni bekliyorum paylas nette ki hemen sikayet edeyim dedi sesi kesildi
Boyle birseye cesaret edemez cunku yasin ufak pedofoliye girer bunun sucuda buyuk.onun amaci seni korkutmak.ailenden yakinindan biri vardir seni anlayacak teyzen abla vs. Ona anlat o konussun bidahakine .sakin ona taviz verip devam etme yoksa bunu kullanip farkli seyler isteyebilir serefsiz

elin tanımadığın herifine memelerini açarsan böyle düşünür durursun işte napıcam diye.
üstelik daha çok küçüksün nedir bu erkek merakı ya bi de kızsın
hiç mi kimseyi bulamadın da internetten erkek arıyosun hayret bişey
bigün elbet o fotolar karşına çıkabilir
polise verirsin belki ama sana olan da olduğuyla kalır
arkasında duramayacağın işlere kalkışma bidaha da

Ne yapacagim demissin kucukhanim, ama bakiyorum herkes adama serefsiz demis, sana bir sey diyen yok. Sen de adama serefsiz demissin, sen cok mu saglam pabucsun? Adam zorla mi aldi fotolari, kendin gondermissin.

18 yasinda bile degilmissin, hangi akla hizmet tanimadigin etmedigin bir adamla konustun? Haydi bunu gectim, neden kudurmuslar gibi abuk subuk fotolarini yolladin, aklin nerdeydi senin kardesim?

Fotolarini yayinlasa da bence ses cikarmaya hakkin yok, sonucta adamin eline sen vermissin.......bunun boyle olacagi bellidir zaten, akilsiz davrandiysan cezasini cekmelisin.

Son düzenleme:

Koskoca insanlar hata yapiyor
Bukadar agir konusmayin memelerini goster agir bi cumle olmus.herkes hata yapabilir biz bunu yargilayamayiz .yasi ufak ve baska hata yapmamasi icin destek olmayiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…