- 15 Temmuz 2013
- 1.028
- 307
- 118
- Konu Sahibi DoWhatUWant
-
Ne yapacagim demissin kucukhanim, ama bakiyorum herkes adama serefsiz demis, sana bir sey diyen yok.
18 yasinda bile degilmissin, hangi akla hizmet tanimadigin etmedigin bir adamla konustun? Haydi bunu gectim, neden kudurmuslar gibi abuk subuk fotolarini yolladin, aklin nerdeydi senin kardesim?
Fotolarini yayinlasa da bence ses cikarmaya hakkin yok, sonucta damin eline sen vermissin.......bunun boyle olacagi bellidir zaten, akilsiz davrandiysan cezasini cekmelisin.
20 yaşında şerefsiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ağzına sağlık..
oğlanın yaptığı serefsizlik ama daha 18 bile olmamıs bi kızın internette show yapması cok normal sanki..
bi de sınav stresinden saçmaladım yazmış..
benim bildiğim sınav stresinden en çok uykusuz falan kalınır..
sınav stresi yüzünden internette erkek arayıp yazışmaya başlayan birini görmedim daha önce..
yazık valla günümüzde korkunc bi ahlaki çöküntü var..
Serefsiz bende dedim.
Konusahibinin yaptigi hatalarin buyugu ,olmamasi gereken birsey bukonuda hemfikiriz ama bu durumdan faydalanmakta serefsizliktir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam ona bi sözüm yok zaten
ama konu sahibinin de adamdan kalır bi yanı yok bence
al birini vur ötekine o ne kadar suçluysa o da o kadar suçlu
Merhabalar herkese.benim başıma büyük bir dert çıktı lütfen konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.eskiden aylar önce internet üzerinden bir iki kere kamera açtığım biri vardı.ve sonra hiç konuşmadım .o aylarda havalar baya sıcaktı dolayısıyla baya ince geziyordum filan.bi hata yapıp uygunsuz bir iki fotoğraf gönderdim.oda benim fotoğrafımı filan çekmiş ince giyindiğim için fotoğraflar uygunsuz baya.tabiki bu çok kısa sürdü hata yaptığımın hemen farkına vardım ve irtibatı kestim hemen .ve şuan aşırı derecede pişmanım.18 den küçüğüm yani daha doldurmadım. Ve bu arkadaş bana mesaj atıp şantaj yaptı bende böyle fotoğrafların var benle tekrar konuşmaya devam edersen ancak silerim filan dedi.şimdi polise versem ailemin öğrenmesinden ve hatta akrabaların filan duymasından korkuyorum. Yaşanmış çünkü böyle şeyler. Lütfen bana yardımcı olun napayım ben şimdi .
Koskoca insanlar hata yapiyor
Bukadar agir konusmayin memelerini goster agir bi cumle olmus.herkes hata yapabilir biz bunu yargilayamayiz .yasi ufak ve baska hata yapmamasi icin destek olmayiliz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır ben resim atmadım öyle yazdıysam yanlış yazmışım.Dediğim gibi o beni çekmiş.benim çekildiğimden haberim yoktu.zaten o öyle deyince şok oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hata mı?
pardon da o yaştaki bi kız karşısında çok da iyi tanımadığı biri varken göğüslerini gösteren bi kıyafeti neden giyer?
bu mu hata yani?resmen oğlanı tahrik etmek için yapılmış bişey bu zaten ben başka bi açıklama bulamıyorum.
ya da bak ne güzel göğüslerim var ne güzelim diye göstermek için yapılan bişey.
bunu yapan kız 18 yaşında bile değil ve karşısındaki sevgilisi dahi değil
hata denilen şey, siz düzgün bi iş yapmayı seçersiniz ama planladığınız gibi gitmez işler, hesaba katılmayan şeyler çıkar yanlış karar verirsiniz buna denir
bu iş baştan beri normal bir amaç taşımamış zaten
bunun hata kategorisine gireceğini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?