Lütfen Bana Acik Tavsiye Verin!!!

ağzına sağlık..
oğlanın yaptığı serefsizlik ama daha 18 bile olmamıs bi kızın internette show yapması cok normal sanki..
bi de sınav stresinden saçmaladım yazmış..
benim bildiğim sınav stresinden en çok uykusuz falan kalınır..
sınav stresi yüzünden internette erkek arayıp yazışmaya başlayan birini görmedim daha önce..
yazık valla günümüzde korkunc bi ahlaki çöküntü var..

Serefsiz bende dedim.
Konusahibinin yaptigi hatalarin buyugu ,olmamasi gereken birsey bukonuda hemfikiriz ama bu durumdan faydalanmakta serefsizliktir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Serefsiz bende dedim.
Konusahibinin yaptigi hatalarin buyugu ,olmamasi gereken birsey bukonuda hemfikiriz ama bu durumdan faydalanmakta serefsizliktir

tamam ona bi sözüm yok zaten
ama konu sahibinin de adamdan kalır bi yanı yok bence
al birini vur ötekine o ne kadar suçluysa o da o kadar suçlu

Son düzenleme:
tamam ona bi sözüm yok zaten
ama konu sahibinin de adamdan kalır bi yanı yok bence
al birini vur ötekine o ne kadar suçluysa o da o kadar suçlu

Zaman cok kotu
Kiz bebegim var ve esimle bunu cok konusuyoruz korkuyoruz onu yetistirebilcekmiyiz, koruyabilcekmiyiz off

Canım hiç korkma. Yaşın küçük, yaptığı şeyin cezası katlanıyor bu yüzden. "Ben aileme bu durumu zaten anlattım ve eğer beni bir daha tehdit edersen ekran görüntüleriyle savcılığa gideceğim, kendin bilirsin" de. Zaten hiçbir şey yapamaz yani. Niyeti seni korkutup istediklerini yaptırmak. Sakın ha kanma. Ailen duysa iki kızar küserler ama sana destek olurlar sonuçta. Yapacağın en büyük hata bu sapığa kanmak ve istediklerini yapmak olur. Ömrünün korku içinde geçmesindense bi süre ailenin sana kızgın kalması daha iyidir.

Yanlış anlaşılmış iki günlük tanıdığım biri demek istemedim yani tanıştım tanışır tanışmaz öyle oldu gibi bi algı oluşmasın lütfen.uzun zaman önce tanışmıştım.dmek istediğim kamera açtıktan bi iki gün sonra irtibatı kestim.sonra bidaha konuşmadım yani.zoruma gitti.hata olduğunu biliyorum fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şuan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hemen ona suç duyurusunda bulundugunu hakkında işlem başlatııgını söylet . Hatta gerekirse büyük bi arkadasını arat avukat yada polis gibi konuştur. Bu tarz insanlar ödlektir. Anında geri dönüş yapacaktır

arkadaşlar hepiniz aynı şeyi yazıyosunuz "aileme söyledim, seni şikayet edicem" de diyosunuz.
arkadaş belli ki olayın ailesine yansımasından korkuyo zaten
ailesi duyarsa hiç hoş olmaz tabi
şikayet ederse tabi ki olay ailesine sıçrayacak
ailesi duysun istemiyo o yüzden söylediğiniz şeyi yapamaz

İnce giyimli dedin, sonra uygunsuza döndün..
Birkaç dedin, sonra sayısını bilmiyorum dedin..
Elin adamına attığın 'sayısını bilmediğin uygunsuz resimler' yüzünden başın yanacak, ki bence yansın da.. Ki aklın başına gelsin.
Şuan pişman değilsin, sadece tutuştun.. Adam sana ulaşmasaydı yeniden, aklında bile olmayacaktı..
Çıldırıyorsunuz erkek ayarlayacağız diye.. Başınıza gelmedik kalmıyor.. Ne bekliyordun ki?
Ayrıca paylaşırsa da bi halt olmaz, en fazla karakola çeker salarlar..

sokakta cafe de orası burası açık onca kız var ki. resimlerini yaysa bile bişe olmaz. inkar edersin ben onu tanımıyorum resimlerimide bir kız arkadaşımla konuşurken kız arkadaşım çekmiş bilgisayarını tamire verdiğinde biri almış yada başka bi şekilde onun eline geçmiş ben asla onunla kamerada görüşmedim nasıl eline geçmiş bilmiyorum dersin. günümğzdce artık onun bunun resmine videosuna ulaşmak o kadar kolay ki. sakın konuşma engelle sil numaranı değiştir asıl bundan sonra yazıcağın herşeyi kaydedicek emin ol. sakın taviz verme gerizekalıya. bunadn sonrada kimseyle konuşma kamerada falan. hatta mesaj bile atma elinde delil olmasın

hata mı?
pardon da o yaştaki bi kız karşısında çok da iyi tanımadığı biri varken göğüslerini gösteren bi kıyafeti neden giyer?
bu mu hata yani?resmen oğlanı tahrik etmek için yapılmış bişey bu zaten ben başka bi açıklama bulamıyorum.
ya da bak ne güzel göğüslerim var ne güzelim diye göstermek için yapılan bişey.
bunu yapan kız 18 yaşında bile değil ve karşısındaki sevgilisi dahi değil
hata denilen şey, siz düzgün bi iş yapmayı seçersiniz ama planladığınız gibi gitmez işler, hesaba katılmayan şeyler çıkar yanlış karar verirsiniz buna denir
bu iş baştan beri normal bir amaç taşımamış zaten
bunun hata kategorisine gireceğini düşünmüyorum.

Hayır ben resim atmadım öyle yazdıysam yanlış yazmışım.Dediğim gibi o beni çekmiş.benim çekildiğimden haberim yoktu.zaten o öyle deyince şok oldum

Aslına bakarsanız sevgiliydim.öyle biri olduğunu bilmiyodum.zaten bilsem neden konuşayımki

canım ne fark eder öyle bi kıyafet giymemeliydin o kadar iyi tanımadığn birinin karşısında
iyi cesaret varmış sende
yaşıtların teknoloji kurdu olmuş
kamera açınca fotoğraflarının kaydedilebileceğini düşünemedin mi yani?

Açıkça söyleyim düşünemedim.zaten aklım nerdeymiş diyorum kendime inanamıyorum ve kabullenemiyorum şuan

bak canım ben üniversitede hocayım yani öğrencilerim var yüzlerce senin yaşında da o çocuğun yaşında da. sen hiçbirşey yapma. numaranı değiştir. facebook unu falan kapat ve kesinlikle sana hiçbir yerden ulaşamasın. anladığım kadarıyla aynı şehirde değilsiniz korkma hiçbise yapamaz. zaten facebook ta instagram da herkesin abuk sabuk açık resimleri var artık zaman eskisi gibi değil ki. senin fotoğraflarını yaysa ne olucak. herhangi bir yerden ulaşmış olabilir o fotoğraflara. sonuçta fotoğraflar adamla sen öpüşürken sevişirken çekilmemiş. benim küçük kuzenlerim benim gelin hamamında çekilmiş bikinili açık saçık resimlerini bile koymuslar instagram ve facebook hesaplarına biri o resimleri alabilir yayabilir ama nolucak ne ispat edicek? hiçbişe . yani bişeyi ispat edemez o adam da korkma sen. ama şu saatten sonra kimseye öyle resimler yollama aynı hataları tekrarlama ayrıca tanımadığın etmediğin güvenmediğin insanlarla muhattap bile olma. benim de kızım olucak şimdi ve ben ne hata yaparsa yapsın kızımı sevmekten ve korumaktan asla vazgeçmem. olay büyürse annene söylemekten korkma asla. emin ol o seni sevmeye devam eder ve hep korur. ama şimdilik olayın duyulmasına gerek yok. irtibatını kes yeter

Amac ne belli tabiki dediginiz gibi bunu yapan 20 yaslarinda biri olsa hata demezdim ama yasi ufak bi anlik heyecanla sonuclarini dusunmemis.
Ben o yaslardayken bunlari yapabilcek kadar cesaretli olmazdim birde bu kisilikle ilgili, ben denize gittigimde bile ilk saatler utancimdan bikiniyle durmazdim banada ters fakat dogru yonlendirmek lazim .korkuyla santajlarina boyun egmesi daha kotu olur.yargilamak istemiyorum benimde kizim var buyuk konusup basima gelmesinden korkarim

Evet irtibatımı kestim heryerden engelledim.zaten yaşımı doldurunca dava açacağım şuan elimden hiçbir şey gelmiyor sadece.şuan beni rezil eder mi şantaj yapar mı diye korkuyorum yani bide bakmışsın bi tanıdığına göndermiş filan bu ihtimal dahilinde ve evet bundan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…