- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi DoWhatUWant
-
Evet irtibatımı kestim heryerden engelledim.zaten yaşımı doldurunca dava açacağım şuan elimden hiçbir şey gelmiyor sadece.şuan beni rezil eder mi şantaj yapar mı diye korkuyorum yani bide bakmışsın bi tanıdığına göndermiş filan bu ihtimal dahilinde ve evet bundan çok korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet irtibatımı kestim heryerden engelledim.zaten yaşımı doldurunca dava açacağım şuan elimden hiçbir şey gelmiyor sadece.şuan beni rezil eder mi şantaj yapar mı diye korkuyorum yani bide bakmışsın bi tanıdığına göndermiş filan bu ihtimal dahilinde ve evet bundan çok korkuyorum
Amac ne belli tabiki dediginiz gibi bunu yapan 20 yaslarinda biri olsa hata demezdim ama yasi ufak bi anlik heyecanla sonuclarini dusunmemis.
Ben o yaslardayken bunlari yapabilcek kadar cesaretli olmazdim birde bu kisilikle ilgili, ben denize gittigimde bile ilk saatler utancimdan bikiniyle durmazdim banada ters fakat dogru yonlendirmek lazim .korkuyla santajlarina boyun egmesi daha kotu olur.yargilamak istemiyorum benimde kizim var buyuk konusup basima gelmesinden korkarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off ne çelişkili yorumlar ya. Bir iki kez kamera açtığın biriyken şimdi sevgilin oldu. Bari havalara bahane atmasaydın da dürüst olup göstermek için açtığını kabul etseydin. Bi insan havalar sıcak diye ne kadar uygunsuz giyinirki. En olmadı askılı giyersin buda bahsettiğin kadar uygunsuzluk içermez. Belli ki başka şeyler var. Kendi düşen ağlamaz. Hepimiz o yaşlardan geçtik, herkes bu hatalara düşmüyor. Heyecan aramışsın belli ki. Ailen duymasın istiyorsan polise falan gidemezsin, şikayette bulunamazsın. Yapacağın şey bırak sildiğin gibi kalsın. Adamın işi gücü yok, aratıp sorup seni bulacak değil. Belli ki bir ağ atmış belki bir sazan yakarım diye düşünmüş. Çocuk şerefsiz ama seninde aşağı kalır yanın yok hani.
18 yasindan kucuk olanlara 'cocuk' denir. sen ayni hatayi yapmamis olabilirsin. o yapmis. cocuk cocuktur. beser sasar. alla alla. ne kadar basit yere dusene tekme atmak. midem bulandi valla su yoruma. cocukla cocuk olmak... cok zekice gercekten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
facebook üzerinden kardeşime ulaşma ihtimali filan korkutuyor beni.tanımıyor ama araştırsa bulur .ayyy çok pişmanım
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sapıklıkta son noktadasın maşallah
yaşından başındanda mı utanmadın
kızım ne acelen var sizin oralarda bu meseleden sebep kan çıkar kafayımı yedin sen ne ettin
cinsellikten başka şeyler de var dünyada aklın sadece oraya çalışmasın
karşı taraf içinde zor değil öle göstermek ne olacaksa hem sana hem ona olur merak etme
Hiçbir şey yapamaz. Hatta istersen babanın, dayının, amcanın vs bi yakının polis, savcı falan olduğunu söyle. Onunla görüşeceğim devam edersen ve henüz yetişkin olmadığım için alacağın ceza büyük olacak de
Olanlardan dolayı kendimden utanç duyuyorum vicdani olarak durumumu söylemek bile istemiyorum fakat benim şuan tavsiyeye ve ne yapmam gerektiğiyle ilgili kesin şeylere ihtiyacım var eğer hoşunuza gitmiyorsa buraya mesaj yazmak zorunda değilsiniz mideniz mi bulanıyor,sizi burda zorla tutan yok.böyle olacağı aklımın ucundan bi zerrecik geçseydi zaten anında bütün bana ulaşma yollarını keserdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?