Lütfen Bana Acik Tavsiye Verin!!!

Yasin ufak buna cesaret edemez.onun birsey yapacagi yok amaci seni korkutmak
Bundan sonra daha dikkatli ol.nisanlin bile olsa butur seyler yapma kimseye guven yok burda neler okuyoruz.vucudun sana ozel olsun zamani gelince zaten gormesi gereken kisi gorecek:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya gönderemez farzet ki gönderdi. inkar et ben onunla konuşmadım bi sürü kız arkadaşım var hepsiyle kameradan görüşüyorum demek ki onlardan birinden ulaştı asla tanımıyorum adamın adını bile duymadım dersin. korkup daha büyük bi aptallık yapma asla şu saatten sonra. resim tam olarak nasıl ki? şimdiki kızların her yeri ortada zaten cafe de bile memeleri belli olan kızları görüp resimlerini çekmek mümkün artık

Ki şuanda şu şöyleydi bu böyleydi diyerek gönlümü rahatlatmak değil benim amacım fazlasıyla pişmanım ve kendime yediremiyorum cahilliğime veriyorum .vicdani konuda yaşadığımı anlatamam çok kötü.fakat şuanda bunu bir şekilde halletmem gerekiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

NEDEN yaşını doldurunca dava açmayı bekliyorsun da yaşını doldurunca dava açsan yine bir şekilde ailenin haberi olur sonuçta mahkeme tarihleri için evlere celp denen kagıtlar gelmiyor mu ben geliyor diye biliyorum,o yüzden dava açacaksan şimdi aç 18 den küçük oldugun için ailenle birlikte açman gerekir,atmış oldugu mesajları sildiniz mi peki eğer silmediyseniz eliniz de kanıtınız olur,mesajları fb den attı yoksa tel den mi eğer telden attıysa zaten mahkeme içeriklerine ulaşır yine.Face den attıysa ve sildiysen içeriklerine ulaşılır mı bilemiyecem eğer face verirse ulaşılabilir.

Off ne çelişkili yorumlar ya. Bir iki kez kamera açtığın biriyken şimdi sevgilin oldu. Bari havalara bahane atmasaydın da dürüst olup göstermek için açtığını kabul etseydin. Bi insan havalar sıcak diye ne kadar uygunsuz giyinirki. En olmadı askılı giyersin buda bahsettiğin kadar uygunsuzluk içermez. Belli ki başka şeyler var. Kendi düşen ağlamaz. Hepimiz o yaşlardan geçtik, herkes bu hatalara düşmüyor. Heyecan aramışsın belli ki. Ailen duymasın istiyorsan polise falan gidemezsin, şikayette bulunamazsın. Yapacağın şey bırak sildiğin gibi kalsın. Adamın işi gücü yok, aratıp sorup seni bulacak değil. Belli ki bir ağ atmış belki bir sazan yakarım diye düşünmüş. Çocuk şerefsiz ama seninde aşağı kalır yanın yok hani.

O mesajları whatsapp den attı fakat tekrar söylettirebilirim yaptıklarını.elimde kanıt olması için

Kesinlikle katılıyorum. Bana da çok ters geliyor fakat gaddarca eleştirmek biraz saçma sanki. Bizim veya bir yakınımızın başına gelmeyeceğinin garantisi yok. Üstelik bu kızla şantaj yapan sapık arasında bence fark yok demiş biri. Bence bu kadar acımasız olmamak lazım. Bu yaşta bir kız hata yapabilir fakat kendi çıkarları için kıza şantaj yapmak çok ciddi bir şey. İkisinin aynı şey olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Ayrıca aileme söyledim de diyoruz bunun sebebi çocuğun şantaj yapamayacağını, kızın korkmadığını düşünmesi. Yoksa ailene söyle demiyoruz. Ki bence söylese de daha iyidir şu anki durumundan.

18 yasindan kucuk olanlara 'cocuk' denir. sen ayni hatayi yapmamis olabilirsin. o yapmis. cocuk cocuktur. beser sasar. alla alla. ne kadar basit yere dusene tekme atmak. midem bulandi valla su yoruma. cocukla cocuk olmak... cok zekice gercekten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir iki kere kamera açtımdan kastım tek konuşmanın o olduğu değil.daha önceden kpnuşuyodum salak gibi güvendim ona.

numaranı değiştir kurtul önce bi ..
verirsin mahkemeye dağıtırsa..
daha önünde koca hayat var acelen ne

Dağıtınca mahkemeye verilir de nerden bileceğim dağıttığını psikopat bu napacağı belli olmaz

Kusura bakmayın hata var hata var! Yaptığı hatayı sırf çocuk diye mazur göremeyiz. Kim bana internette açık saçık giyinip tanımadığım biriyle konuştum dese bu durum benim midemi bulandırır asıl. O yaşta bir çocuğun önceliği okul olmalı. Bir çocuğa o yaşta bu işlerin tehlikeli olduğu öğretilmeli. Bu benim fikrim saygı göstermek zorundasınız.

Hiçbir şey yapamaz. Hatta istersen babanın, dayının, amcanın vs bi yakının polis, savcı falan olduğunu söyle. Onunla görüşeceğim devam edersen ve henüz yetişkin olmadığım için alacağın ceza büyük olacak de

facebook üzerinden kardeşime ulaşma ihtimali filan korkutuyor beni.tanımıyor ama araştırsa bulur .ayyy çok pişmanım

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sapıklıkta son noktadasın maşallah
yaşından başındanda mı utanmadın
kızım ne acelen var sizin oralarda bu meseleden sebep kan çıkar kafayımı yedin sen ne ettin
cinsellikten başka şeyler de var dünyada aklın sadece oraya çalışmasın
karşı taraf içinde zor değil öle göstermek ne olacaksa hem sana hem ona olur merak etme

Olanlardan dolayı kendimden utanç duyuyorum vicdani olarak durumumu söylemek bile istemiyorum fakat benim şuan tavsiyeye ve ne yapmam gerektiğiyle ilgili kesin şeylere ihtiyacım var eğer hoşunuza gitmiyorsa buraya mesaj yazmak zorunda değilsiniz mideniz mi bulanıyor,sizi burda zorla tutan yok.böyle olacağı aklımın ucundan bi zerrecik geçseydi zaten anında bütün bana ulaşma yollarını keserdim.

Peki o korkmazsa napacağım yani devam ederse şantaj yapmaya?

yaşın küçük olmasını falan hepsini anlıyorumda insanın hangi yaşta olursa olsun kendini teşhir etmesini anlamıyorum

birazcık güzel yada kusursuz olunca hemen bunu kullanmak teşhirmi etmekmi gerekiyo

bu yaşıma geldim hala doktora giderken bile utanırım kaldıki elin herifine mahremimi teşhir edecem

istersen 10 yaşında ol bu aldığın terbiye kişiliğinle alakalı umarım dersini almışsındır zarar görmeden kurtulursun

Teknolojinin içine doğup webcam görüntüsünün kaydedilebileceğini bilmemek

senin için ne yapabiliriz kesin bir tavsiyemi istiyorsun git bir büyüğüne anlat meseleyi sonra savcılığa şikayet et al sana kesin çözüm
midem bulandı vallahi bizde geçtik o yaşlardan hiçte böyle bir halt yemedik
aç oranı buranı resimle yolla elin p....... e sonrada yandım allah de
ailen duysa ne yapacaksın
seni öldürürler o çocuğuda öldürürler
babana kara leke sürersin adamın başını öne eğersin
okumaya niyetin yok
çocuk gelinlere hayır diyoruz lakin evlen sen uygun bir koca bul evlen
cinsel dürtülerini belki frenlersin yoksa bu azgınlıkla daha çok başını yakarsın
utandım Ülkemin gençliğine bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…