Lütfen Bana Acik Tavsiye Verin!!!

Öyle samimi olduğum bi ablam yok ama 20 yaşında yakın olduğum bi tanıdığım var erkek o yapar ve hatta konuşursa daha etkili olacağını düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni seyin ileride sizin kızınızın başına gelmeyeceginden ne kadar da eminsiniz.Yukarıdakiyle anlaşmanız var heralde ??

Off hep aynı muhabbet ya. Yine söylüyorum. Benim kızım aynı şeyi yapsa alır cevabını. Bu konuda onada aynı tepkiyi veririm. Hangi yazımda okudunuz benim kızım yapmaz dediğimi Allah aşkına yaa. Yanlış yapmış bitmiştir.

Polise sikayet edicegini soyle eger devam ederse sadece polis degil savciliga kadar gidicegini soyle hatta sana yazdgi msjlarin kopyasini cek kopyasini aldginida soyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence baska bir erkege guvenme sonradan onun kullanmayacagini bilemezsin annenle konus. Yazilan olumsuzluklari cok takma. Bekara koca bosamak kolay demisler empati yapmak gerek.

Kopyayi gonder şantaj yaptgini acik bir şekilde delilinin elinde oldugunu bilirse vazgecer ha gecmiyorsa polise sikayet et ailen yasin kucuk oldugun icin bir hata yaptgini soyle lutfen !

İyide adaminda blof yaptigini anlarsa da iyi git sikayet et derse ne
Olcak sonucta bu resimler belliki ince elbise flan filan degil
Tabi yuzum gorundu diye korkmuyosa
Ailene soylesen olacak belli aileni sen daha iyi bilirsin heralde resjimler baya bi uygunsuz bide 20 yasinda olmayada bilir bu kisi tehdit ederken acaba sizinle cinsel sohbetmi etmek istiyor

Arkadasimin abisi bilisim suclarinda calisiyor eger tek bi mesaj daha yazarsan bu isi ona havale ediyorum yazdigin santaj mesajlarininda ciktisini aldim gerisini sen dusun diye bi mesaj at

Hata olduğunun zaten farkındayım emin olun kendime şaşıyorum şuan zaten bunların üstüne korkarak istediklerini sırf şantaj yapmasın diye devam ettirmek düştüğüm rezil durumu iyice dibe gömerdi şuan onunla kuracağım irtibatın tek sebebi elimde özel hayatın gizliliği ilkesine uymayan bir suç işlendiği için bir delil olması olacaktır

Amacı gayet belli oldu zaten artık amacı o resimleri kullanarak benle istediği gibi konuşmayı sağlamaktır ki elbette böyle bişey olmayacak.bende korkuyorum git şikayet et hadi gibi bişey demesinden.ondan sonra blöf yapsam ne fayda

Son düzenleme:

Sizi korkutarak biseyler yapmaya calisiyor hic orali olmayin annenizden babaniZdan baskasindan sakin yardim istemeyin ilerde oda basiniza dert acar
İnternetten bu sekilde tatmin olanlari hic anlamiyorum ya metin arolatta gormustun ilk boyle biseyi

Yaşın 18 den küçük diye kendini çocuk sınıfına koyma... İnternette tanımadığın birine uygun olmayan bir şekilde kendini göstermen çok büyük bir hata... Çocuk hatası değil ama ergen hatası... Yani bilinçsizce yapılmış bir hata değil...
Kendi ailene söylemediğin sürece içindeki korku ve endişe asla bitmeyecek...

Ailen duyarsa ne yapar?

Ya hala ayni hata
Bi tanidigin 20 yasinda ve erkek !
Ne diyeceksin ona ben senin yasinda bi adama soyundummu diyeceksin.suana kadar seni savundum ama konusan arkadaslara hak vermeye bsladim

İp askılı, Şort falan mıydı kıyafetleriniz yoksa dahada mı açık şeyler ?

Hayır demek istediğim daha iyi napabilirim benim için konuşacak öyle samimi olduğum bi büyüğüm yok.bi tek bu dediğim kişi var

Son düzenleme:

Duymamaları gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…