- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi DoWhatUWant
-
Ayy napıcam bilmiyorum kafam o kadar karışık kiii
Ablan falan var mi ya da abla gibi samimi oldugun kuzenin falan. Sayet varsa onunla paylas ailene soylersen olay daha buyur belki hic olmadi araniz nasil anlayisli midir bilmiyorum ama annenle paylas. Evladisin bir hata yapmissin anlat ve o kisiye ailemin haberi var seni savciliga vericem de hatta annene söylersen ver savciliga babana haber gitmez sanırım
Ayni seyin ileride sizin kızınızın başına gelmeyeceginden ne kadar da eminsiniz.Yukarıdakiyle anlaşmanız var heralde ??
Öyle samimi olduğum bi ablam yok ama 20 yaşında yakın olduğum bi tanıdığım var erkek o yapar ve hatta konuşursa daha etkili olacağını düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyide adaminda blof yaptigini anlarsa da iyi git sikayet et derse ne
Olcak sonucta bu resimler belliki ince elbise flan filan degil
Tabi yuzum gorundu diye korkmuyosa
Ailene soylesen olacak belli aileni sen daha iyi bilirsin heralde resjimler baya bi uygunsuz bide 20 yasinda olmayada bilir bu kisi tehdit ederken acaba sizinle cinsel sohbetmi etmek istiyor
Amacı gayet belli oldu zaten artık amacı o resimleri kullanarak benle istediği gibi konuşmayı sağlamaktır ki elbette böyle bişey olmayacak.bende korkuyorum git şikayet et hadi gibi bişey demesinden.ondan sonra blöf yapsam ne fayda
Öyle samimi olduğum bi ablam yok ama 20 yaşında yakın olduğum bi tanıdığım var erkek o yapar ve hatta konuşursa daha etkili olacağını düşünüyorum
Ya hala ayni hata
Bi tanidigin 20 yasinda ve erkek !
Ne diyeceksin ona ben senin yasinda bi adama soyundummu diyeceksin.suana kadar seni savundum ama konusan arkadaslara hak vermeye bsladim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaşın 18 den küçük diye kendini çocuk sınıfına koyma... İnternette tanımadığın birine uygun olmayan bir şekilde kendini göstermen çok büyük bir hata... Çocuk hatası değil ama ergen hatası... Yani bilinçsizce yapılmış bir hata değil...
Kendi ailene söylemediğin sürece içindeki korku ve endişe asla bitmeyecek...
Ailen duyarsa ne yapar?
Duymamaları gerek
Duymalılar... Senin güvendiğin bir büyüğün varsa onunla beraber söyle.. Annene söyle o babana yumuşatarak söylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?