- 3 Eylül 2018
- 132
- 26
- 13
- Konu Sahibi uykucubiri
-
Bilmiyorum sorduğum zaman böyle birşey yok diyo olucak hepsi diyo ben de anlamadım kiAynı evde yaşamak istemiyor olabilir mi
Bazı olaylar oldu onları açmadım burda çünkü yaz yaz bitmez evliliğede gelmiyor ben hazırım ama o yanaşmıyor buna istemiyor gibiEvlenmeden aynı evin sorumluluğunu almak istemiyordur.
Kenarda birikmiş olsa ne olcak hazıra dağ dayanmaz.
Ayrıca ailenle yaşıyormuşsun erkek arkadaşınla da klasik sevgililer gibi buluş niye illa aynı ev olsun istiyorsun anlamadım?
Birşeyler yapmaya çalışıyorum düşünmekten kafam ağrıdı diyor. Hep aynı şeyleri söylüyosun diye bana kızıyor bu defa asgari ücretle çalışamam diyor. Yüksesk lisans mezunu güzelde bi mesleği var o mesleğe atıldığı an yüksek maaş istiyorYarım yamalak anlatmışsınız hiç birşey anlamadım . Yani anladım da sanki birşeyler eksik .
Evi sormuşsunuz o da zaten streste olduğu için morali bozulmuş . Yani başka ne türlü davranıyor ki ? Belki para kazanmadan aynı evde oturmak istemiyordur ?
‘Sen ne biçim bi kadınsın’ mı diyor ? Baskı mı yapıyor ? ‘Hayır çalışmayacağım’ mı diyor ?
Yani morali bozulması dışında ne yapıyor ki siz de neden böyle davranıyor diye soruyorsunuz ?
İşsiz o yüzden morali bozuluyor yani .
Bana bunları anlatmıyor sorduğumda nasıl konuşucam onuda bilmiyorum düzenim altüst olduAyni evde yasamak zor gelmistir belki maddi manevi.o yuzden gecistiriyordur
Sizinle gelecek düşünmüyor sanırım bu yüzden aynı evde yaşamanızı da tavsiye etmem, sonra çok üzülürsünüz.Bazı olaylar oldu onları açmadım burda çünkü yaz yaz bitmez evliliğede gelmiyor ben hazırım ama o yanaşmıyor buna istemiyor gibi
Benimde birikmişim var onunda tabii onun hayatı ama bana bahsetmiyor bana istemediğini söylese müdahale etmem asla ama söylemiyorMaddi olarak yetememe olabilir.Ev geçindirmek büyük sorumluluk, tek olmayla dağlar kadar fark var.
Sizinle birlikte olmak istemiyor olabilir yani ayni evde yasayip belki bunu farketmis olabilir.
Birikmiş şeyler dediginiz sizin mi onun mu? Eğer onunsa siz karışamazsınız bence daha doğrusu hayat onun,hicbir konuda müdahale edemezsiniz diye düşünüyorum. Sık boğaz etmeyin
Bana da öyle geliyorSizinle gelecek düşünmüyor sanırım bu yüzden aynı evde yaşamanızı da tavsiye etmem, sonra çok üzülürsünüz.
Evlilik düşünmeyen biriyle aynı evde yaşamak için diretmen gurursuzluk olur resmen. Ne diye ısrar ediyorsun ki?Bazı olaylar oldu onları açmadım burda çünkü yaz yaz bitmez evliliğede gelmiyor ben hazırım ama o yanaşmıyor buna istemiyor gibi
Kendini geri çekmelisin. Bir laf var hani,dönerse senindir.Benimde birikmişim var onunda tabii onun hayatı ama bana bahsetmiyor bana istemediğini söylese müdahale etmem asla ama söylemiyor
Aynı evde yaşadığınızda çok daha fazla bağlanacaksınız ne kadar çok yaşanmışlık olursa o kadar zor olur ayrılıkBana da öyle geliyor
Beraber yaşadığımız için önceden şuan çok bağlıyım ona ve gerçekten çok üzülüyorumAynı evde yaşadığınızda çok daha fazla bağlanacaksınız ne kadar çok yaşanmışlık olursa o kadar zor olur ayrılık
Ben estetisyenim çalışıyorumhazıra dağ dayanmaz iş bulmadan ev sorumluluğu alınmaz.
siz çalışıyor musunuz?
Ben estetisyenim çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?