Lütfen bana akıl verin

E al bi dolap.
Sonuçta onla da yıllarca yaşamadın 5-6 ay yaşadın
Ailenin evinde düzen kur en azından gururun yanında durur

Napacağımı hiç bilmiyorum çok çaresiz bi durumdayım şuan
Akıl mı istiyordun; dik duracaksın. Konuyu açmana sinirlenen adama konuyu açmayacaksın. Kaç yaşındasın bilmiyorum balım ama erkekleri pek tanımadığın belli. Ne kadar üstüne düşersen o kadar kalkar bir tarafları. Evlenmeye yanaşmıyor diyorsun demek ki konu buralara kadar gelmiş. Mesleğinde güzel, ne diye çekiyorsun ki? Tek erkek o mu kaldı? Benim evlenmek istediğim adam evlenmeye yanaşmayacak, evi soracağım sürekli iş arıyorum gibi asla laf edemeyeceğin bir bahaneyle geçiştirip duracak, birde sinirlenip konu kapatacak, bende sürekli ısrar edip üzüleceğim. Mümkün değil. Muhtaç mısın ona? Seviyorsun diye coşmuş belliki. Aynı evde yıllarca yaşasan ne olacak ki? Bir süre sonra hormonların çıldıracak ve çocuk isteyeceksin, eee o zaman nolacak. Adam evlenmeyecek, yılların gençliğin boşa gidecek. Boşversene. Sen dik dur. Lafını söyle. Yok evlenmek istemiyorsa herkes yoluna. Bizde çok sevdik, geberdik aşkımızdan, yağmurlarda yürüdük içip içip ağladık, valla geçen bunları yaptığım herifin adını hatırlamadım. Gerçekten mutlu olacağın bir ilişkin olursa herşey çatır çatır yolunda gider zaten.

Bu yazdıklarınızla bana da kılavuz oldunuz çok güzel anlatmışsınız

kendin çıkabilirsin ayrı eve.
aşıksın anladım da elin adamını niye beslemeye çalışıyorsun.
düzen kurmak için ille sevgilinle eve çıkman gerekmiyor ki.

Ya o kadar güzel yazmışsın ki yanaklarından öpesim geldi çoook teşekkür ederim çook güzel yazmışsın valla moralim düzeldi

Haklısınız ama işte olmuyor

olmuyor diye birşey yok.
ne yapacaksın ömür boyu sevgilinle mi yaşayacaksın? e hadi sen razı geldin diyelim sevgilin?
evlenmek istemiyorumun alt metni seninle evlilik düşünmüyorum. evlenmek isteyeceği biri çıkınca karşısına çekip gidince ne yapacaksın?

Evet haklısın sadece biraz zamana ihtiyacım var şuan galiba

Evet haklısın sadece biraz zamana ihtiyacım var şuan galiba

sana tavsiyem hayatını kendine göre şekillendir. sen kimseye uyma onlar sana uysun. ayrı ev mi istiyorsun kendin çık. çocuğa söyleye söyleye sanki ona muhtaçmış izlenimi veriyorsun. sana ihtiyacım yok ama istersen yanımda olabilirsin mesajı vermelisin.

Evet çok teşekkür ederim bunu uygulıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…