Lütfen bana akıl verin

İğrenc bir adamla evlisiniz. Adamı düzeltmeye çalışacaginiza boşanin kendi psikolojinizi düzeltin. Mum ısıklari danslar ne anlar bu adam Allah aşkina. Çocuk olursa eve baglarim diye düşünüyosunuzdur kesin ,cocuk yaparsaniz kayinvalide kayinpedere yapmis olacaksiniz. Kocalik yapmayan babalıkta yapmaz.

Ablam yaşadı birebir nerdeyse.. aynı apartman zaten hata. Yaş kaç bilmiyorum ama onu düşünmekiydiniz. Hemen boşanamam derseniz de tel yolu var; rest çekeceksiniz. Ama blöf değil, bu şekilde giderse yolun sonunun ayrılık olacağını söyleyeceksniz, kabul ederse ne ala; yoksa sonuç belli. Boşanmaya göze alarak hamle yaparsanız %50 olasılık var yani. Gözü karartacaksınız

Adam sizi ozel hizmeti icin almis gibi davraniyor esi gibi davranmiyor ve hala aile güdümünde kişiliği oturmamış
Bir avukatla gorusseniz bosandiginizda tazminat da alirsiniz benzer biriyle gorustum bana aile apartmani sarti kostu neymiş ailesi tek varligiymis he diyip evlensem sizin gibi olurdum bastan soyledigim icin istenmeyen kisi oldum. Maalesef bu kişilerin yapisi boyle ya susup oturacaksiniz ya da aksiyon alacaksiniz ama huzurunuz iki sekilde de bozulacak

Bunlar şaka degil. Göz dağî. Sizi kücümsüyor ve göz dağı veriyor dağ ayısi. Sahsen bosanmakla tehtid eden adami bosarim, cünkü nikahi agzinda sakiz yapacak kadar serefsiz biriyle aile kurulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…