normalde boyle bı ınsan degıl bu tarz seylere cok karsı ama bıdaaha yapıcagını pek sanmıyorum zaten cok uzuldu sabahı sabahettı ufff polis aile falan ben bunları goze alamıyorum kı.bıde çalısıyorum gercı yarında gıdebılırım hıc aklıma polis gelmemıstı bgn bunu dusunucem yanı bugunku tepkisine gore yarın gıdebılırım
annesini görünce şımaran çocuklar gibi bir adam..
annesinin yanında eşini azarlamayı marifet bilen,kendini ifade edemediği için de erkekliği dayak atmaktan ibaret gören bir adam!
daha fazla birşey yazmayayım ben...
ne denilebilirki... boşan demek sözde kolay... senin içinden ne geliyor... çok küçük bir olaydan nerelere gelmiş üzüldüm...
Annem zamanında çok şiddet gördü babamdan. Zamanında hep sineye
çekip oturdu. O oturdukça da devamı geldi. Darp raporu alıp yeri geldiğinde
kullanmayı öğrenince bıraktı babam. Diş göstermekte geç kalırsan sen de
annem gibi yıllarına yanarsın.
Mutlu evliliğin falan sana göre varmış, adam içinde bir şeyleri tutmuş ve
basit bir konuda sana şiddet uygulamış. Sen burada mağdur olansın ama
kendine, kendini savunmayıp kocanı savunuyorsun. Şiddetin mazereti
olamaz. İster kaynanan kışkırtsın ister sen. Şiddet güçlünün, gücü olmayanı,
zayıf olanı bastırma çabasıdır.
Kimse sana adamı boşa demiyor. Gir aile hekimine al darp raporunu. İleride
aynı şeyi yaşarsan ki inşallah yaşamazsın, keşke dememen için gerekli
olan tek şey bu rapor.
aslında azarlamadı canım gızlıden soyledı bana.ama o anda yok bol yagda olmaz dımı anne dıye boyle bagırdıya gücüme gitti
benim içimden geçen sey kv nefret etmek hep onu sucluyorum esımı buhala getıren o.butun kavgalarımız ondan sebep zaten
darp raporu hıc aklıma gelmedı ama mukkak alıcm sızle konusunca karar verdım
canım kaynanan madem 2 yılda bir gelmiş her şeye rağmen surat asmamalıydın. emin ol kaynananın yerinde olsan sende darılırdın. sonuçta o senin eşine kırıldığını bilmiyo ki, kendi üstüne alınıyo.
darp raporunu eşinden ayrılmak isteyen bi kadın alır ve eşinizi küçük düşürür. ayrılmanıza yol açar
su yolunu bulur dua et mantıklı kararlar almaya bak.
erkeğin güç ayarı yok, şiddeti asla tasvip etmiyorum ama emin ol o da pişman olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?