Lütfen bana akıl verin.

yazdıklarından eşini polise veremiyeceğini, boşanmayacağını düşünüyorum. sadece susman konuşmaman hafif kalır, tabi sen bilirsin. her nasıl ceza vermeyi düşünüyorsan düşün, sonunda eşinden öfke kontrolü için yardım almasını iste... yoksa yine devam eder.

aslında azarlamadı canım gızlıden soyledı bana.ama o anda yok bol yagda olmaz dımı anne dıye boyle bagırdıya gücüme gitti

Annem zamanında çok şiddet gördü babamdan. Zamanında hep sineye
çekip oturdu. O oturdukça da devamı geldi. Darp raporu alıp yeri geldiğinde
kullanmayı öğrenince bıraktı babam. Diş göstermekte geç kalırsan sen de
annem gibi yıllarına yanarsın.

Mutlu evliliğin falan sana göre varmış, adam içinde bir şeyleri tutmuş ve
basit bir konuda sana şiddet uygulamış. Sen burada mağdur olansın ama
kendine, kendini savunmayıp kocanı savunuyorsun. Şiddetin mazereti
olamaz. İster kaynanan kışkırtsın ister sen. Şiddet güçlünün, gücü olmayanı,
zayıf olanı bastırma çabasıdır.

Kimse sana adamı boşa demiyor. Gir aile hekimine al darp raporunu. İleride
aynı şeyi yaşarsan ki inşallah yaşamazsın, keşke dememen için gerekli
olan tek şey bu rapor.

bu raporu alsam 1 sene sonrada olsa ısıme yarar ama dımı ?

aslında azarlamadı canım gızlıden soyledı bana.ama o anda yok bol yagda olmaz dımı anne dıye boyle bagırdıya gücüme gitti

canım eşinden boşanmayı düşünmüyorsun,anlıyorum seni..şimdi ben de şöyle yaptım,onu kışkırttım falan diye düşünüp bir yol bulmaya çalışıyorsun ama yapma bunu..

bak ilk kez el kaldırmış sana.bu,küstüm 3-5 gün konuşmuyorumluk bir durum değil.eğer bir daha yapsın istemiyorsan ve birazda gözü korksun diyorsan git bi darp raporu al.elinde bulunsun.en azından bunu yaprsan 2. için cesaret edemez eşin.ama susup oturursan başka zamanlarda da hazırlıklı ol derim.

aciz insanlar dayağa başvurur bunu unutma.

benim içimden geçen sey kv nefret etmek hep onu sucluyorum esımı buhala getıren o.butun kavgalarımız ondan sebep zaten

yapma canım ya,k.validen mi dedi karını döv kafasını gözünü şişir diye..ne ilgisi var? şimdi onun yüzünden yapmış eğer öfkesini kontrol edemezse ileride başka birşey yüzünden yapar..olay bu..

ne kendini ne de k.valideni falan suçlama,eşin öfkesini kontrol edememiş.

Lutfen kenfinizi kandirmayin esiniz melek gibi falan degil asla olamazda daha iki yillik evlilikte size iskence etmis siz bu kafayla daha cok dayak yersiniz kusura bakmayin bu yorumumun sizi rahatsiz edecegini biliyorum ama gerrcekleri gormeniz lazim

canım belli ki evliliğini bozmak istemiyorsun , emin ol burda ki kimse bunu istemez..

bu yaşadığınız o kadar küçük bişey ki buna bile böyle bir şiddet uygulayabiliyorsa ilerisi için mutlaka tedbir almalısın canım..polis olmaz demişsin ama mutlaka mutlaka mutlaka dap raporunu al ..

evliliğine de devam etmek istiyorsan bunun hiçbir şekilde tekrarı olmayacağını eğer olursa da geri dönüşü olmayacağını kesin bir dille söyle..

Selam canım. Git hemen darp raporunu al bence, ama yarın değil bugün, yaraların tazeyken. Kullanmayacaksan bile mutlaka al, elinde dursun.
Eşine tepkine gelince, bence bu affı olacak bir durum değil ya, sen affetmeye niyetli olduğuna göre, hiç konuşma derim ben. Ama ağzını bile açma, öyle konuşma yani. obna karşı suskunluk yemini etmiş gibi.

köfte bol yağda kızarmaz ama o konu da haklıymış eşiniz. ( ben buna takıldım )

bence çok üstüne gitmişsiniz o da sinirine hakim olamamış diyecegim ama kötü olmuş koy tavrını

şiddet asla ve asla affı olmayan bir şey ..
bir kez oldu mu devamı gelecek bir şey ..
melek gibi bi adam değil o , olsa yapmazdı..
kayınvalide değil suçlu eşin ..
aklı yok mu onun ?
dolduruşa geliyor ..
şu eşlerinizi aklama huyunuzdan vazgeçin ..

boşanmayacaksan acı şekilde söylüyorum , bir gün tekrar edecek ..

evli bi erkek arkadaş , dayak bütün sınırların yıkıldığı noktadır, bir kez o sınır aşıldı mı muhakkak tekrar aşılır demişti.
kendisi eşine şiddet uyguluyordu. hatta hareretli bi şekilde kavga etmiştik , eşine nasıl kıyarsın diye çıkışmıştım.

benim annemde gördü şiddet ..
ne zaman kesildi , biz güçlenip , babamın sağlığı bozulunca ..

evet haklısınız ben bıraz kendımı kandırıyorum galıba.bana bunu nasıl yaptı daha onun şokundayım.bugun gıdemıyebılırım ama yarın mutlaka gıdıp darp raporu alıcam zatn kalçama teme attı çürümüş.bu aksam annemlere gıtmeye karar verdım bı kacgun orda kalırım yanı olayların akıışına gore yon verıcem artık hepinize cok tesekkur ederım cok yardımcı oldunuz.bı sorum daha olucak darp raporu alsam polisi cagırıyolar dımı eşimide çagırıcaklar yanı?

eşin annesini görünce değişiyor belli
bence kesinlikle darp raporu al yarın birgün lazım olursa elinde bulunsun eşinede bahsetme darp raporu aldığından ve bir süre görüşme bu görüşmediğiniz sürede ona yemek yapma söz söyleme sana birşey söylsede lafla cevab verme en fazla kafanı salla ama aynı ortamda bulunmamaya çalışşş

cnmm bir insana hatasını anlatmak istiyorsan onu yanlızlaştırman lazm... ters konuşma bu süre içinde sakın ve annesiyle yaşamak istiyorsa tutmadığını ama evin hanımının sizin oldupunu evde birşey karar veriliyorsa size danışması gerektiğini söyleyin...

Annene gitmen ve 3 gün sonra dönmenden daha çok işine yarar emin ol.
Annene gidince eşin seni kaybetmekten korkacak mı sanıyorsun?? Hiç
öyle olmayacak. Bu kadar duygusal bakmayın. Erkekler, kadınların annelik
duygularıyla hareket edip ani kararlar almayacağını, önce korkutmaya
yönelik hareket edeceğimizi çok iyi biliyorlar canım. Git aile hekiminle
görüş. Mutlaka belgen olsun.

Bir köfteden darp etmeye kadar gelmişse olay, ben tedbirli davranırdım.

darp raporu hıc aklıma gelmedı ama mukkak alıcm sızle konusunca karar verdım

evet ilk yapacağın şey bu olsun mutlaka..

3-5 köfte için eşini darp eden bir adam eğer eşi buna sessiz kalırsa daha büyük kavgalarda neler yapmaz..

eşin şimdi şöyle düşnüyor;ben zaten pişman oldum,bu da ilk vurmamdı bir iki gün küser surat yapar barışır...eminim düşüncesi bu,ilerde de nasılsa bebeğimz oldu,boşanacak değil ya diye düşünecek ve bu böyle zincirleme gidecek..olan sana olacak..

lütfen şiddet karşısında susmayın,kadınlar değil dayak atan erkekler korksun başlarına geleceklerden.

canım kaynanan madem 2 yılda bir gelmiş her şeye rağmen surat asmamalıydın. emin ol kaynananın yerinde olsan sende darılırdın. sonuçta o senin eşine kırıldığını bilmiyo ki, kendi üstüne alınıyo.
darp raporunu eşinden ayrılmak isteyen bi kadın alır ve eşinizi küçük düşürür. ayrılmanıza yol açar
su yolunu bulur dua et mantıklı kararlar almaya bak.

Son düzenleme:
eğer boşanma olmayacaksa evin terk edilmesine karşıyım ben.
erkeklerde özgüven oluşuyor , gider gelir ..
raporunuzu alın , mesafeli ve soğuk olun ..
şu an tartışmaya girerseniz şiddet tekrarlanabilir ..
zamanı geldiğinde , hassaslığınız geçtiğinde konuşun ..

bakın ben şiddet (psikolojik ve fiziki) bi evlilikte büyüdüm ..
ablam 22 yaşında evlendi ..
eniştemin ailesi hiç istemedi ablamı ..
kaynana çok fena bişidi, görümce evlere şenlik ..
ablam yıllar önce çok fena şiddet görmüş , aynı mahalledeyiz , ben ünv.tedeyim o zaman ..
ben bi tokat sandım yıllarca ama bildiğiniz agzını burnunu kanatmış ..
ablam bize kaçmış kızıyla , sonra eniştem cok yalvarmıs felan ..
abim öğrenir öğrenmez, hemen ablamı yanına aldırmış.
eniştem abimden teslim aldı ablamı.
ve abim tek şey sölemiş ; bir daha kardeşime dokunursan , cocugunu ve karını asla göremezsin.
senide yaptığına pişman ederim. ki abim yapar, eniştemde bi daha ablama dokunamadı.
benim bildiğim. bana söylenmedi yapacaklarımdan korkuldu.
daha 3 ay önce öğrendim ben.
neyse.
ablam ikinci cocugu yaptı, evlilikleri kötü gidiyodu farkındaydım ama susuyoduk. evliliğe müdehale etme huyumuz yoktur.
kapımız calınana kadar ..
ablam görümceyle küs yıllardır. kaynana öldü.
ve adam 4 ay önce bi akşam ben boşanmak istiyorum dedi gitti.
evlilik terapistine felan gittiler , ı ıh ..
ablam dul kalmamak adına boşanmamaya direniyor , annesinden öyle gördü çünkü ..
şiddeti gördüğü gün evlilikleri bitmişti aslında ...

Siz iyi misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…