herkese gunaydın.şunu belırtıyım oncelıkle benım kv aram ıyı degıl cok az gorusuruz.zaten evlendım 2 yıl gorusmedık 6 aydır falan görüşüyoruz.benı ıstemeye bıle gelmedıler neyse dün eşimin dogum gunuydu kv aksam suprız yapmıs gelmıs.neyse oturduk çay pasta falan.sona ben kofte kızartıcaktım eşime fırından yag tenceresını ver dedım oda bu bol yagda olmaz dedı annesıne seslendı sordu bende oyle yapınca sınır oldum ama bısı demedım kv aa olmaz olmaz ole dedı bende bızboyle kızartıyoruz dedım eşimde döndü bana böyle konusmuycaksın dedı sert bı sesle..bende butun aksam hıc konusmadım sofrayı hazırladım yemedım ama sonra kaynanam boyle surat asıosun yok ben herzaman mı gelıyrum falan filan kıskırttı.dedı neyse sonra gıttıler.nıe benı rencıde edıosun yanlarında dedım basladı yok ben sana yapcagımı bılıyorum cart curt.ben okdr sınırlendım kı anlatamam.gıttı ıcerı yatmaya bende kumanda telefon flan basladım savurmaya.geldı ve benı cok kotu bı sekılde dovdu ve kafam davul gıbı şişti sonra geldi zorla buz falan koydu.2bucuk senedır evlıyım ılk defa boyle bısey oluo sızce neyapmalıyım ? tepkimi nasıl gosterıcem.bana yardımcı olun kızlar
arkadaslar konu sahibi polise gitmek istemiyor ayrica ailesine de anlatmak istemiyor.
kocami nasil cezalandiririm nasil misilleme yapabilirim diye soruyor.
benımde eşim benı sadece kendı annesı yuzunden onun bosbogazları trıplerı yuzunden dovdugecmıs olsun cnm ınanamıyorsun dımı oyle bır ınsan olmadıgı halde bunu nasıl yaptı dıyorsun dımı
benim kardeşim var .evlendi evleneli sürekli şiddete maruz kalıyor. ve biz sürekli polise git dememize rağmen işte olay büyümesin filan felan diye geçiştiriyordu bundan yaklaşık 5 ay önce felan yine aynı şekilde kavga ve şiddet...... kardeşim polise gider.ve diyo ki şimdi keşke en başta gitseymişim.nasıl değişti şimdi diyor..sana diyeceğim o ki el kalktı mı bir daha inmez.kesin çözüm rapor almak.kendine yazık edersin.ailen de duysun hemde.vakit geçirmeden ya hastaneye yada polise git.yumuşama ya lütfen yazık kendine.
Darp raporu konusundaki görüşlere aynen katılmakla birlikte..Bu çirkinlik hayatınıza bir kere girdi mi çıkacağına inanmıyorum."Bir tokatla asla kalmaz,mutlaka devamı gelir" derler hep.. Sizde daha beteri olmuş..tehdit, şiddet..
kv ile görüşmemek de çözüm değil ki..İlla yüz yüze gelirsiniz.. Ki sizin bir suçunuz yok, kv kışkırtmayı iyi bilmiş ama şüphesiz ki en büyük suç her aşamada her koşulda eşinizde..
Çok merak ediyorum.O size kalkan ellere aynı sevgiyle tekrar sarılabilecek misiniz.. Ya o canınızı yakan eşiniz size ne yüzle bakacak,sarılacak..utanmayacak mı?? İzleri gördükçe yüzü kızarmayacak mı?..
Allah ıslah etsin..
yapma o adam seni dövdümüü birde
yapma o adam seni dövdümüü birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?