Lütfen bana akıl verin.

Canım yaaa başının dönmesine çok üzüldüm, İnşaallah kötü birşey yoktur belki üzüldüğün için tansiyonun falan düşmüştür.
Doktorlara doğruyu anlatır darp raporu alırsın umarım.
Allah nasıl bilirse öyle yapsın o eşini de, geri zekalı 2 - 2,5 yıldır eşinin bol yağda kızarttığı köfteleri zıkkımlandın o güne kadar. Ya da madem köftenin bol yağda kızartılmayacağını kendin biliyorduysan eşine çok daha önceden kendin söyleyebilirdin.
O gün ne halt yemeye annene sorup eşinin evin hanımı olduğu evde eşini rencide ediyorsun ki ! Annesi sanki köfte kızartma uzmanı al birini vur ötekine.

öncelikle geçmiş olsun diliyorum.sizin için çok üzüldüm.şunu belirtmek isterim bir kez yapan insan daha sonrada rahatlıkla yapabilir.ona göre eşinize iyi bir ders vermelisiniz bence.ailenizin yanına gitmeniz ve rapor olmanız bence de iyi olacaktır.allah yardımcınız olsun

arkadasim adam akilli dayak yemissin kocandan yok polis degil de nasil afra tafra yapsam diye akil danisiyorsun.
DAYAK bu DAYAK!!!
genelde mutluyuz diyorsun.kaynanayi 2 yil gormemissin biraraya gelmissiniz en ozel gunlerinizden birinde yapmis yapacagini,oglunu doldurup uzerine salmis.kocan desen gercek kisiligini koymus ortaya anasi icin sana kafa goz girmis...
sen daha neyi gormezden geliyorsun?
o el bir daha inmez ben sana diyeyim!!!

arkadaslar konu sahibi polise gitmek istemiyor ayrica ailesine de anlatmak istemiyor.
kocami nasil cezalandiririm nasil misilleme yapabilirim diye soruyor.

ben sende hata görmedim sen kendi evinde köfteyi nasıl pişireceksen pişir kaynana kendi evinde sana danışıyor mu senin sevdiğin yemekleri pişiriyor mu , yanıtı hayırdır , eşin hatalı sen ne diye alttan alacaksın ama üzülme bende eşimle bu konuda çok tartıştım bekarken zaten anne istediğine izin vermez evlendikten sonrada kaynana belası ortaya çıkıyor , otur eşinle konuş ,misafir umduğunu değil bulduğunu yer , kaynanada hi,ç iyi niyetli değil , bakma sen ona sizin ikinizi birbirinize nasıl düşüreceğini çok iyi biliyor ,onlaRIN YAŞAM DENEyimi var istese buna müsaade etmez , kaynana kötü niyetli ,burada boyun eğmemek gerek eşinle konuş bence orası senin ve eşinin evi

ailem duyarsa üzülür kimse duymasın şöyle olmasın böyle olmasın diye düşünme canım git mutlaka boşan demiyorum ama raporunu al eşine iyi bir gözdağı ver mümkünse onu evden gönder.eşinin gözünü iyice korkut yoksa eşin tekrar aynı yanlışı yapabilir.tepkin sert olsun alttan alma hemen yumuşama

Darp raporu konusundaki görüşlere aynen katılmakla birlikte..Bu çirkinlik hayatınıza bir kere girdi mi çıkacağına inanmıyorum."Bir tokatla asla kalmaz,mutlaka devamı gelir" derler hep.. Sizde daha beteri olmuş.. tehdit, şiddet..

kv ile görüşmemek de çözüm değil ki..İlla yüz yüze gelirsiniz.. Ki sizin bir suçunuz yok, kv kışkırtmayı iyi bilmiş ama şüphesiz ki en büyük suç her aşamada her koşulda eşinizde..

Çok merak ediyorum.O size kalkan ellere aynı sevgiyle tekrar sarılabilecek misiniz.. Ya o canınızı yakan eşiniz size ne yüzle bakacak,sarılacak..utanmayacak mı?? İzleri gördükçe yüzü kızarmayacak mı?..

Allah ıslah etsin..

benımde eşim benı sadece kendı annesı yuzunden onun bosbogazları trıplerı yuzunden dovdu gecmıs olsun cnm ınanamıyorsun dımı oyle bır ınsan olmadıgı halde bunu nasıl yaptı dıyorsun dımı

direk evi terk edip annene gideceksin eve dönme şartında annesiyle asla görüşmemen , o kadın ikinizi birbirinize düşürmeyi seviyor

arkadaslar konu sahibi polise gitmek istemiyor ayrica ailesine de anlatmak istemiyor.
kocami nasil cezalandiririm nasil misilleme yapabilirim diye soruyor.

Canım,kimseye duyurmadan misilleme nasıl olacak ki..İnsan yerine koymaz,konuşmaz..Sevgisizlikle cezalandırır..Onsuz da dimdik var olacağını,gayette yaşayacağını gösterir(ne bileyim onun yüzüne bakmazken inadına mutlu olur)....

Aklıma gelen bunlar..Ama karşısında ki anlar mı bilmem..

benim kardeşim var .evlendi evleneli sürekli şiddete maruz kalıyor. ve biz sürekli polise git dememize rağmen işte olay büyümesin filan felan diye geçiştiriyordu bundan yaklaşık 5 ay önce felan yine aynı şekilde kavga ve şiddet...... kardeşim polise gider.ve diyo ki şimdi keşke en başta gitseymişim.nasıl değişti şimdi diyor..sana diyeceğim o ki el kalktı mı bir daha inmez.kesin çözüm rapor almak.kendine yazık edersin.ailen de duysun hemde.vakit geçirmeden ya hastaneye yada polise git.yumuşama ya lütfen yazık kendine.

katılıyorum...lütfen tavsiyelere kulak verin.kaynana da bu şekilde yaptıklarının nelere maloldugunu görür.

ben kaynana unsurunu gozden cikardim bile.
Hala Dayak kismindayim.

kaynana da ayrı bi sorun zaten. gelin suratını mı asıyo ne hemen bik bik konuşuyosun orada kalk git evine işte belli ki canı sıkkın işte sanki gelinin canı yok o bişeye sıkılamaz suratını asamaz. ama kaynanalığını yapacak işte orada çatlar yapmazsa ne anlıyolar huzursuzluk çıkartmakan anlamam. sadece geline değil oğullarına da kötülük yapıyolar huzurlarını bozuyolar.

yapma o adam seni dövdümüü birde

benım kendı yazımda yazmıstım ya bogazımı sıktı nefes alamadım bıran dıye. buaralar melek halası buaksam kaynnmdan bıze gelıyor bakalım kacgun kalıcak:S halası gelıcek dye esım bır melek smdı gorsen 1hftadr cok ıyı aksam ben uyuyakalmıstm heryerı temızlemıs

git annenlere kal bi kaç gün.kayınvelidene gelince bırak doldursun eşin doluyosa zaten o laflara adam degildir ne demek dövmek ya hangi devirde yaşıyoruz bunun devamıda gelir emin ol..dövmesi için geçerli bi sebebi yok etten sütten bi sebep..ee ilerde nolucak daha büyük problemler olucak o zaman napıcak bu adam yine dövücekk.... uyarın eşinizi alın karşınıza birdaha yaparsa boşanma davası açıcagınızı söyleyin ciddi bi şekilde ezdirmeyin kendinizi kadınlar !

benim eşim melek dayağa karşı yada eşimi kv dem doldurdu gibi bahaneler arkasına saklanma canım..yazık sanada..eşini belliki çok seviyorsun ve hala inanamıyorsun ama adamın içinden gelmese dövmezdi seni..sakın ona güvenme yok ailem duymasın polise gitmeyeyim de deme polisede git rapor al ailenede söyle bak sen şimdi sessiz kalırsan eşin yine tekrarlar nasıl olsa sesi çıkmıyor der bence ona yaptığının bedelini ödet..yanlış anlama boşan demiyorum ama burnunu sürt derim ..bir daha yapmasın..

arkadaşlara katılıyorum darp raporunu al..
ama annene gitsenmi bilemedim..yaşadığım 2 olaydan arkadaşlara fikir vermek isterim..
benim alt komşum eşiyle tartıştı..görümce yüzünden.şiddet falan yok ama kız gitti evden..bir kaç hafta sonra eşyalarınıda aldırttı..görümcede geldi çocuğu annesigllere götürdü..evide kiraya verdi başkasına..
diğer olyda ise annemlerin alt komşusu daha seneleri dolmadı..tartışmalar olmuş..2 3 aydır kız anne evinde..geçen kız dönmüş eve.tartışma sesleri geliyor tabii..kız gitti inanırmısınız ben adamın gülme seslerini duydum tel de konuşuodu galiba...

neyse uzatmayayım..benim fikrim,eğer ciddi olarak boşanmaya karar verildiyse anneye gidilsin..diğer türlü erkeği dolduran çok oluyor..ve kötü insanlara eşinizi dolduracak kadar zaman vermemek lazım...

sen hala iyi tarafından bakmak istiyosun ama bir anlık bir tokat değil..resmen evire çevire dövmüş seni..kalçana kadar tekme yemişsin..kesinlikle tavrını koy madem boşanmayacaksın...kavga çıkarma,suratına bakma,burası benimmmmm evim,benim kurallarım geçerli cümesini kafasına oturtun..kayınvaliden bir daha o eve girmesin mümkünse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…