canım kaynanan madem 2 yılda bir gelmiş her şeye rağmen surat asmamalıydın. emin ol kaynananın yerinde olsan sende darılırdın. sonuçta o senin eşine kırıldığını bilmiyo ki, kendi üstüne alınıyo.
darp raporunu eşinden ayrılmak isteyen bi kadın alır ve eşinizi küçük düşürür. ayrılmanıza yol açar
su yolunu bulur dua et mantıklı kararlar almaya bak.
erkeğin güç ayarı yok, şiddeti asla tasvip etmiyorum ama emin ol o da pişman olmuştur.
Siz iyi misiniz
arkadaş diğer topikte bu kadar ayrıntılı yazmamıştı, dayak yediğini yazmamaıştı ben ona göre yaptım ama az önce mesajımda düzenleme yaptım. eşinin yaptığı şeyin tasvip edilir bi yani yok. kendi tabirimce bunlar 2 ayaklı hayvan. eşinden boşanmayı düşünmediği belli o zaman darp raporu alırsa polise haber vermeleri gerekiyor. eşi zaten gaza gelmiş bi de bunlar olursa ya boşanma olur ya da evde hayatı zindan eder.
bence kocasın kendisine mahkum bırakmalı, minnettarlık duymasını sağlamalı.
yazmayayım dedim ama duramıyorum..
1-darp raporu eşini küçük düşürür
2-erkeğin güç ayarı yok
kimse boşan demiyor burada ama bu kadın darp raporu alacak kadar küçük düşmüş zaten.erkeğin güç ayarı yok diye garip birşeyi de ilk defa duydum.oldu o zaman,şiddet görelim ve bol bol dua edelim..zavallı adamların güç ayarı yok çünkü.
canım kaynanan madem 2 yılda bir gelmiş her şeye rağmen surat asmamalıydın. emin ol kaynananın yerinde olsan sende darılırdın. sonuçta o senin eşine kırıldığını bilmiyo ki, kendi üstüne alınıyo.
darp raporunu eşinden ayrılmak isteyen bi kadın alır ve eşinizi küçük düşürür. ayrılmanıza yol açar
erkeğin güç ayarı yok, şiddeti asla tasvip etmiyorum ama emin ol o da pişman olmuştur.
ağlamaktan gozlerım sısmıs merdıvenden dustum dedım.benım annem bakıo kızıma zaten yakın oturuyoruz.
diğer topikte arkadaş bu kadar ayrıntılı anlatmamıştı, kalçasının morardığını yazmış. ben sadece tek bir hareket sandım. agız burun kırana kadar dövdüğünü bilmiyordum. o yüzden belki bi anlık eşi reklef biçiminde bi hareket yapmıştır diye düşündüm.
biz eşimleşakalaşırken bile kollarımın morardığı oluyor o yüzden erkek güç ayarını bilmiyordiye yazdım.
bura erkekteki hata aşikar ama bayanda da hata var. kocası hiç tartışma yapmadan uyumaya gitmiş, kumanda telefon fırlatmış bayanda. yani sinirli madem kocası bu şekilde tahrik etmiş. keşke bayanda biraz sakin davransaydı. sabaha bıraksaydı mevzuyu.
bu bayan dayağı haketti olarak alğılanmasın
Dayak yediğini bilmeden yazdınız diyelim peki güç ayarı yoktur erkeklerin ama pişman olur sözünü neye istinaden yazdınız ?
onu da açıklayayım; ben eşinin kalçasına vurdu ve morardı diye düşündüm. tek bir hareket sandım evire çevire dövdüğünü düşünmemiştim. bu bir hareketten sonra eşi nasılsa düşünür pişman olur. siz birinin kalbini kırınca pişman olmadınız mı. o da pişman olabilir. bu zamana kadar dövmemiş adam şimdi pişman olmuştur dedim sonuçta o hayat arkadaşı.
onu da açıklayayım; ben eşinin kalçasına vurdu ve morardı diye düşündüm. tek bir hareket sandım evire çevire dövdüğünü düşünmemiştim. bu bir hareketten sonra eşi nasılsa düşünür pişman olur. siz birinin kalbini kırınca pişman olmadınız mı. o da pişman olabilir. bu zamana kadar dövmemiş adam şimdi pişman olmuştur dedim sonuçta o hayat arkadaşı.
Kızlar benım baım cok donuyor sımdı işyerınden ızın ısteyıp hastaneye gıdıyorum hepınıze tesekkurler
zaten böyle bişiyi kabul etmek mümkün değil. adam sana el kaldıracak sen sineye çekeceksin. hele bu arkadaşın durumu daha fena. eşim bir kere sinirlendi koluma vurdu evden çıkardım. bunu hoş görmem mantıken de mümkün değil. arkadaşın diğer tarafta yazdıklarına istinaden o yorumu yaptım.
Ben Peygamber değilim elbette biri hatta birilerinin kalbini kırdım
Ama bunun konu ile bi alakası yok
Tekme tokat benden daha güçsüz birine girişmedim, birçok erkek kılığında dolananlardan daha merttir kavgalarım..
İyi o zaman herşeyi yapsınlar, sonra ben pişmanım dediğinde sineye çekelim.. Nasılsa onlar bizim hayat arkadaşımız.. Hayatımızı mahvetseler de sorun olmamalı.. Kadınız biz herşeye yarabbi şükür çekmeliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?