Lütfen bana akıl verin.

yazmayayım dedim ama duramıyorum..

1-darp raporu eşini küçük düşürür

2-erkeğin güç ayarı yok

kimse boşan demiyor burada ama bu kadın darp raporu alacak kadar küçük düşmüş zaten.erkeğin güç ayarı yok diye garip birşeyi de ilk defa duydum.oldu o zaman,şiddet görelim ve bol bol dua edelim..zavallı adamların güç ayarı yok çünkü.

arkadaş diğer topikte bu kadar ayrıntılı yazmamıştı, dayak yediğini yazmamaıştı ben ona göre yaptım ama az önce mesajımda düzenleme yaptım. eşinin yaptığı şeyin tasvip edilir bi yani yok. kendi tabirimce bunlar 2 ayaklı hayvan. eşinden boşanmayı düşünmediği belli o zaman darp raporu alırsa polise haber vermeleri gerekiyor. eşi zaten gaza gelmiş bi de bunlar olursa ya boşanma olur ya da evde hayatı zindan eder.
bence kocasın kendisine mahkum bırakmalı, minnettarlık duymasını sağlamalı.

Pes yani..
Konu sahiplerini benden çok eleştiren yoktur belki ama bu konu da konu sahibi kesinlikle mağdur..

Nasıl hala söyleyecek söz bulunabiliyor anlamıyorum
Neymiş kayınvalide 2 yılda bir geliyormuş neden surat asmışmış ?
Kadıncağız eşinin bi köfte kızartmasını bile annesine ispiklemesine bozulmuş ve sonrasında müdahale edip kayınvalidenin kışkırtmasına
Ne yapsaymış? Ben olsam bende öyle olurum herhalde sahte gülücükler saçamam yüzüme yansır moral bozukluğum..

Adam üstüne bir de dövmüş
Hemcinsimiz olmasına rağmen kalkıp ta canım erkeklerin güç ayarı yoktur, dövmüş ama pişman olmuştur sen surat asmasaymışsın denilemez ya
Kabul edilebilir birşey değil bu

Dayak yediğini bilmeden yazdınız diyelim peki güç ayarı yoktur erkeklerin ama pişman olur sözünü neye istinaden yazdınız ?

Boşanır boşanmaz orası ona kalmış ama bence poliste bilse gitsin darp raporu alsın.. Belki yaptığının ciddiyetine varır Paşa !
İkincisinde neler olacağını az çok tahmin eder Güç ayarını mı kontrol eder artık ne yaparsa..

Küçücük bir olayın bu kadar büyümemesi gerekirdi bence eşiniz de suçlu kayınvalideniz de eşiniz sizin yanınızda annesini yüceltmeye çalışmış evin erkeğiyim demek istemiş belki bilmiyorum ama ne olursa olsun şiddetin mazereti olamaz. bence de darp raporu alın bulunsun hatta aldığınızı da bilsin şimdilik sana inanıyorum birdaha olursa bununla birleştirir polise giderim diye iyice gözünü korkutun ama boşanmayacaksanız evinizi terk etmeyin bir süre konuşmayın ev arkadaşı gibi kalsın gelsin gitsin çocuğuyla ilgilensin bakın bakalım gidişata hakkınızda hayırlısı olsun umarım birdaha tekrarlamaz

bir de şunu eklemek istiyorum darp raporu almak erkeği aşağılıyor da annesine surat astı diye karısını dövmek kadını çok mu yüceltiyor rica ediyorum bu kadar zayıf olmayın, daha çok şeyler söylemek istiyorum ama saygımı korumak için çaba gösteriyorum

diğer topikte arkadaş bu kadar ayrıntılı anlatmamıştı, kalçasının morardığını yazmış. ben sadece tek bir hareket sandım. agız burun kırana kadar dövdüğünü bilmiyordum. o yüzden belki bi anlık eşi reklef biçiminde bi hareket yapmıştır diye düşündüm.
biz eşimleşakalaşırken bile kollarımın morardığı oluyor o yüzden erkek güç ayarını bilmiyordiye yazdım.
bura erkekteki hata aşikar ama bayanda da hata var. kocası hiç tartışma yapmadan uyumaya gitmiş, kumanda telefon fırlatmış bayanda. yani sinirli madem kocası bu şekilde tahrik etmiş. keşke bayanda biraz sakin davransaydı. sabaha bıraksaydı mevzuyu.
bu bayan dayağı haketti olarak alğılanmasın

Erkeğin gücünün ayarı yok mu???? Benim dedem erkek ama gücünü hiç kızdığı, sinirlendiği
eşine şiddet uygulamak için kullanmadı. Ki dedemin rahmetli babası despot, şiddete meyilli
bir adamdı.

2 yılda bir gelen kayınvalidem de eşimin densizliğini örtüp, pek ala ' Her yiğidin yoğurt
yiyişi ayrı.' diyebilirdi. Saygı tek taraflı olmaz.

Pişman olmuş olması da tekrar yapmayacağı anlamına gelmez. Bir de hatırlatırım Ayşe
Paşalı adında bir bayan vardı. Vardı diyorum çünkü rahmetli oldu. Ona şiddet uyguladıktan
sonra pişman olan, bir süre meleğe dönüşen kocası tarafından öldürüldü. Adam öldürdükten
sonra da 'yine' pişmandı!!!

Erkeği uyguladığı şiddetin duyulması küçük düşürür demişsiniz ya, erkeği kendine gücü
yetmeyen bir kadına şiddet uygulaması zaten küçük düşürmüştür. Daha da küçülemez.
Sadece küçük düştüğünü herkes bilmez. Ama Allah katında şefaat dileyecek olanı da
gücendirmiş olacaktır, bunu düşünmez. Zira nasıl yaklaşması gerektiği apaçık belirtilmiştir.
O apaçık emirlere de karşı gelmiştir...

yüzümün düşmesine tahammul edemedı son noktada o içerde bebekle yatarken benım kumanda ve telefonu falan atıp ses yapmam oldu kızımız korkmus bıraz ama ben cok sınırlenmmıstım kendıme orda engel olamadım.bı oncekı gunde sat tam 12 de kadar guzel dogum gunu suprızı yapmıstım kı cokcok mutlu olmustu bide o gunun aksamı gordugum sınırlerımı cok cok bozddu

ağlamaktan gozlerım sısmıs merdıvenden dustum dedım.benım annem bakıo kızıma zaten yakın oturuyoruz.

çok üzüldüm inanın.hiç bir şey diyemiyorum.bir daha olmasından başka.gerisi gelirse arkanıza bakmayın.Allah yardımcınız olsun

erkekleri kendimiz gibi sanıyoruz erkekler kadınlara acımaz arkadaşlar. biz niye acıyoruz da gidip polise ifade vermesine bile '' küçük düşer, yazıktır '' diyoruz ? sanki polisler nezarete atıp sabaha kadar dövecekler adamı ( keşke dövseler ).

Kumandayı gidip adamın kafasına mı çakmış
Hayret birşey
O da gitsin kül tabağından sinirini alsın, neden eşini dövüyor ki.. Ben çok sinirlendim bu kabasakala..

ıyı mısın arkadaşım sen. eşini küçük düşürür müş .... yahu kadın dayak yıyo dayak başlarım eşimin küçük düşmesine
bende evlıyım ve tek bır tokat yesem dahı gider darp raporu alırım. sıkıysa atsın. hayat bu zamanın ne getıreceğini bilemeyız yarın obur gun bu adam kadını döveye devam ederse hakım soracak "hanı darp raporu" dıye... bırıkı yalancı şahıtte tuttumu suçsuz olurverir . akıllı olun bayanlar . tek bır tokat bıle yesenız gıdın rapor alın
yok oyle
ustelık uzgunum arkadaşım ama bır kere kalkan el bıdaha kalkar bende buna ınanıyorum. sana tek tavsıyem yıllardır onlarca boşanma davası gören bırı olarak darp raporunu gıt al bekleme.

Arkadaşım senin eşin ailesine düşkün birisine benziyor sen allahtan kv. 2 seneden beri görmüyomuşsun yoksa seni çoktan boşatırdı .Sen eşinle bir müddet sakın konuşma darp raporu da al .Seni resmen dövmüş burnunu sürttür yüz verme kayınvalidenlerlede muhattap olma senin yuvanı bile yıkar allah korusun .

Ben Peygamber değilim elbette biri hatta birilerinin kalbini kırdım
Ama bunun konu ile bi alakası yok
Tekme tokat benden daha güçsüz birine girişmedim, birçok erkek kılığında dolananlardan daha merttir kavgalarım..

İyi o zaman herşeyi yapsınlar, sonra ben pişmanım dediğinde sineye çekelim.. Nasılsa onlar bizim hayat arkadaşımız.. Hayatımızı mahvetseler de sorun olmamalı.. Kadınız biz herşeye yarabbi şükür çekmeliyiz..

Kızlar benım baım cok donuyor sımdı işyerınden ızın ısteyıp hastaneye gıdıyorum hepınıze tesekkurler

Kendine iyi bak
Kardeşine belki anlatamazsın annene filan söyler diye, samimi dostun varsa beraber git
Yanında biri olursa iyi olur, başın dönüyormuş çünkü

Raporunu al, evine git dinlen.. Uyu hatta düşünme birşey, canına yazık..
Onu bu rapor küçük mü düşürür adam mı eder, orasını zamanla görürsün..
Tedbir iyi şeydir..
Hakkında hayırlısı olsun..

Unutma ! senden hiçbirşey değerli değil kalbinden ne geçiyorsa onu yap sadece kendini düşün hakkında hayırlı olsun.

zaten böyle bişiyi kabul etmek mümkün değil. adam sana el kaldıracak sen sineye çekeceksin. hele bu arkadaşın durumu daha fena. eşim bir kere sinirlendi koluma vurdu evden çıkardım. bunu hoş görmem mantıken de mümkün değil. arkadaşın diğer tarafta yazdıklarına istinaden o yorumu yaptım.
biz onlara peygamberin emanetiyiz, veda hutbesinde açık açık yazıyor. pişmanlık konusunda da eşimin yaptığı gibi bi anlık bi şey diye düşündüm o yüzden pişman olur diye yazdım.
yazıyı en baştan tekrar okumam gerekirdi.kusura bakmayın lütfen. sizin yerinizde olsaydım belki daha fazla tepki gösterirdim.
tekrar kusura bakmayın lütfen....

evinde karısına şiddet uygulayan adamlar,bırakın kadınları gidin gücünze karşı güçlü birini bulun ve adaletçe kavga edin,
evinizdeki eşinizden ne istiyorsunuzz,dışarıda size daha sert kötü davranan koca koca adamlar vardır sıkıysa onlara şiddet uygulayın,
biraz erkekseniz erkek gibi davranın öküz gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…