merhabalar ben burada yeniyim bu siteyi bir arkadaşım önerdi ve yardım eden birisinin elbet çıkacağıı söyledi. neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum. Erkek ardaşımla o askerdeyken sevgili olduk. önceden tanıyorduk birbirimizi ama konuşmuşluğumuz yoktu. neyse askerdeyken aramız çok iyiydi çok nadir kavga ederdik kavgalarımızda haklı dahi olsa özür dileyip gönlümü alırdı. askerden geldi bana karşı tavır ve davranışları değişti. şimdi daha çok kavga ediyoruz. kavga ederken güzel güzel anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. bir kaç gün sonra hatasını anlıyor anca ozaman dank ediyor. ama bir süre sonra yine aynı davranıyor ve yine kavgaözellikle arkadaşlarının yanındayken beni hiç hatırlamıyor.ne arıyor nede bi msj atıyor. Bana karşı değiştin dedimde hyr değişmedim falan diyor. birde içki meselesi var tabii :S arkadaşlarıyla her toplandığında içki içiyorlar ve ben içmesini istemiyorum. ailelerimz biliyor ve ciddi düşünüyoruz. ileride evlenirsek yine içicekmisn die sorduğumda hayır şimdi bekarım die içiyorum diyor ve içitiğinde ertesi gün hiç birşey hatırlamıyor. :S böyle bi sorunu olan var mıı? bana yardım edermisnz acaba ileride de böyle olur mu ne yapmam nasıl davranmam lazımm? :14
merhabalar ben burada yeniyim bu siteyi bir arkadaşım önerdi ve yardım eden birisinin elbet çıkacağıı söyledi. neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum. Erkek ardaşımla o askerdeyken sevgili olduk. önceden tanıyorduk birbirimizi ama konuşmuşluğumuz yoktu. neyse askerdeyken aramız çok iyiydi çok nadir kavga ederdik kavgalarımızda haklı dahi olsa özür dileyip gönlümü alırdı. askerden geldi bana karşı tavır ve davranışları değişti. şimdi daha çok kavga ediyoruz. kavga ederken güzel güzel anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. bir kaç gün sonra hatasını anlıyor anca ozaman dank ediyor. ama bir süre sonra yine aynı davranıyor ve yine kavgaözellikle arkadaşlarının yanındayken beni hiç hatırlamıyor.ne arıyor nede bi msj atıyor. Bana karşı değiştin dedimde hyr değişmedim falan diyor. birde içki meselesi var tabii :S arkadaşlarıyla her toplandığında içki içiyorlar ve ben içmesini istemiyorum. ailelerimz biliyor ve ciddi düşünüyoruz. ileride evlenirsek yine içicekmisn die sorduğumda hayır şimdi bekarım die içiyorum diyor ve içitiğinde ertesi gün hiç birşey hatırlamıyor. :S böyle bi sorunu olan var mıı? bana yardım edermisnz acaba ileride de böyle olur mu ne yapmam nasıl davranmam lazımm? :14
askerdeyken seni kullanmış. Kendini rahatlatmak adına. Psikolog gibi düşün. Hayatında biri var arıyor soruyor ilgileniyor. Dönünce kendi ortamına dalıp seni unuttu gitti. Alkol meselesine gelince, evlenince de içecek. ha bana göre içki bir sorun mu? kesinlikle değil. ortamına girince zevktir içki içmek. Neşe keyif verir insana. Her gün içmiyorsan, içince kendin kaybedip ona buna sarıp olay çıkarmıyorsan sorun yok. Ertesi gün hatırlamama olayı da ancak zil zurna sarhoş olursan olur. o da her zaman olmaz. ben bir kere yaşadım bunu. onda da bu narin bednime 3 bira, br otuzbeşlik, 2 kadeh de şarap girmişti. Unutacak kadar olması için bi 70lik götürmesi lazım. Her seferinde o kadar içiyorsa da alkoliktir bu adam. Ama bana yaptıklarının, söylediklerinin sorumluluğunu almamak için hatırlamıyor numarası yamaya getiriyor gibi geliyor.
Ickiyi erteso gun hatirlamayacak kadar icenden uzak dur arkadasim.bir akrabam da boyle biriyle evlendi ickiliyken okadar eziyet ediyordu ki dayak falan ertesi gun ben sana bunları jasil yaptim diyordu tabi kadin dayanamadi cocugu olmasina eagmen bosadi.
kendisini kaybetmiyor ama bazı söylediklerini hatırlamıyor. ve o kadr ileri gideceğini zannetmiyorum. o karakterde biri değil çünki..
Ickiyi erteso gun hatirlamayacak kadar icenden uzak dur arkadasim.bir akrabam da boyle biriyle evlendi ickiliyken okadar eziyet ediyordu ki dayak falan ertesi gun ben sana bunları jasil yaptim diyordu tabi kadin dayanamadi cocugu olmasina eagmen bosadi.
kendisini kaybetmiyor ama bazı söylediklerini hatırlamıyor. ve o kadr ileri gideceğini zannetmiyorum. o karakterde biri değil çünki..
garantin var mı?
eşimle sevgili olmadan tanışıyorduk biz... o dönemde içki kullanıyordu ama kendini kaybetmedi biliyorum ... arada 1 2 bira ... ama benim tutumumu bildiği için sevgili olduğumuz an bıraktı ... 2 sene oldu şimdi kendi rahatsız oluyo alkolden ... içene saygım var ama o kişi eşim olmadığı müddetçe .... sende bırakacaksa devamını düşün yoksa devam etme derim ... içki bütün kötülükleri n anasıdır arkadaşım ...
oda bırakırım ama hemen olmaz diyo, zaten haftada bir içiyo kendini beni biliyo. arkadaşlarıykende şu zamana kadar hep konuşuyoduk mesaj atıyodu arıyordu, unutmuyordu şu sıralar sadece öyle. acaaba kendimmi çok üstüne gidiorum diye düşünüyorum çüünkü işle ilgilide sıkıntıları var. ben mi hatalıyım diye düşünüyorm.
oda bırakırım ama hemen olmaz diyo, zaten haftada bir içiyo kendini beni biliyo. arkadaşlarıykende şu zamana kadar hep konuşuyoduk mesaj atıyodu arıyordu, unutmuyordu şu sıralar sadece öyle. acaaba kendimmi çok üstüne gidiorum diye düşünüyorum çüünkü işle ilgilide sıkıntıları var. ben mi hatalıyım diye düşünüyorm.[/QUOTE
benimki başladığımız gün bitirdi ... hemen olmaz demesi düşündürücü sen alkol kullanmasını istemiyorsan kesin tavrını koy arkadaşım ...üstüne ne yönden gidiyorsun o önemli ama içmesinde ne işin nede senin onu sıkmanın olduğunu düşünmüyorum ... işte her sorunu olan alkole koşmuyor sonuçta ...bi rivayet var sanada anlatayım . bi zamanlar adamın biri çıkmazmış meyhaneden , bigün sormuşlar neden içiyorsun diye babam öldü üzüntüden demiş ... ertesi gün sormuşlar neden içiyordun diye oğlum doğdu sevinçten demiş ..
yani içmek isteyen bulur bahanesini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?