lütfen bana akıl verirmisnizz :( buna ihtiyacım varrrr...

frddml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
5
0
1
Bursa
merhabalar ben burada yeniyim bu siteyi bir arkadaşım önerdi ve yardım eden birisinin elbet çıkacağıı söyledi. neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum. Erkek ardaşımla o askerdeyken sevgili olduk. önceden tanıyorduk birbirimizi ama konuşmuşluğumuz yoktu. neyse askerdeyken aramız çok iyiydi çok nadir kavga ederdik kavgalarımızda haklı dahi olsa özür dileyip gönlümü alırdı. askerden geldi bana karşı tavır ve davranışları değişti. şimdi daha çok kavga ediyoruz. kavga ederken güzel güzel anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. bir kaç gün sonra hatasını anlıyor anca ozaman dank ediyor. ama bir süre sonra yine aynı davranıyor ve yine kavga özellikle arkadaşlarının yanındayken beni hiç hatırlamıyor.ne arıyor nede bi msj atıyor. Bana karşı değiştin dedimde hyr değişmedim falan diyor. birde içki meselesi var tabii :S arkadaşlarıyla her toplandığında içki içiyorlar ve ben içmesini istemiyorum. ailelerimz biliyor ve ciddi düşünüyoruz. ileride evlenirsek yine içicekmisn die sorduğumda hayır şimdi bekarım die içiyorum diyor ve içitiğinde ertesi gün hiç birşey hatırlamıyor. :S böyle bi sorunu olan var mıı? bana yardım edermisnz acaba ileride de böyle olur mu ne yapmam nasıl davranmam lazımm? :14

Ne yaptığını bilmeyecek kadar içen adamla ciddi ilişkini sonlandırmanı tavsiye ederim...

askerdeyken seni kullanmış. Kendini rahatlatmak adına. Psikolog gibi düşün. Hayatında biri var arıyor soruyor ilgileniyor. Dönünce kendi ortamına dalıp seni unuttu gitti. Alkol meselesine gelince, evlenince de içecek. ha bana göre içki bir sorun mu? kesinlikle değil. ortamına girince zevktir içki içmek. Neşe keyif verir insana. Her gün içmiyorsan, içince kendin kaybedip ona buna sarıp olay çıkarmıyorsan sorun yok. Ertesi gün hatırlamama olayı da ancak zil zurna sarhoş olursan olur. o da her zaman olmaz. ben bir kere yaşadım bunu. onda da bu narin bednime 3 bira, br otuzbeşlik, 2 kadeh de şarap girmişti. Unutacak kadar olması için bi 70lik götürmesi lazım. Her seferinde o kadar içiyorsa da alkoliktir bu adam. Ama bana yaptıklarının, söylediklerinin sorumluluğunu almamak için hatırlamıyor numarası yamaya getiriyor gibi geliyor.

kendini kaybedecek kadar içen biriyle işiniz olmamalı
şimdi bekarım evlenince içmem demesi de çok komik geldi sizi teselli etmek için böyle demiş bence evet evlenince de içicem kendimi kaybedince de dövecem mi diyecekti.

biraz şizofreni gibi geldi
kalbini kırıyor sonra hiç bişi yokmuş gibi hatırlayıp özür diliyor

bizim iş yerinde çaycı ablanın eşi de böyle kızınca ağzına geleni söyler sonra 1 hafta küser sonra alttan alırmış
kendisi psikoloji ilaçlarıyla ayakta suan
ayrılmanızı tavsiye ederim arkanıza bile bakmayın

eşimle sevgili olmadan tanışıyorduk biz... o dönemde içki kullanıyordu ama kendini kaybetmedi biliyorum ... arada 1 2 bira ... ama benim tutumumu bildiği için sevgili olduğumuz an bıraktı ... 2 sene oldu şimdi kendi rahatsız oluyo alkolden ... içene saygım var ama o kişi eşim olmadığı müddetçe .... sende bırakacaksa devamını düşün yoksa devam etme derim ... içki bütün kötülükleri n anasıdır arkadaşım ...

Son düzenleme:
Ickiyi erteso gun hatirlamayacak kadar icenden uzak dur arkadasim.bir akrabam da boyle biriyle evlendi ickiliyken okadar eziyet ediyordu ki dayak falan ertesi gun ben sana bunları jasil yaptim diyordu tabi kadin dayanamadi cocugu olmasina eagmen bosadi.

Arkadaşım sevgilimin davranışları değişti derken bir geçmişinizin olması lazım. Siz adamla askerdeyken sevgili olmuşsunuz. Askedeki adamın psikolojisi zaten bambaşka oluyor. Onu tanımak ve gerçek huyunu öğrenmek için askerden önce de tanımanız lazımdı. Tanıyordum ama konuşmadık demişsin o tanımak olmuyor. Yani bana sorarsan sevgilin değişmemiş zaten hep buymuş. Sen bunu kaldırabilir misin kaldıramaz mısın onu düşünmen lazım ki hayat bunları çekmek için çok kısa.

Ne yaptığını bilmeyecek kadar içmek mi diğer ilgisi hatası falan bilemem değişmiştir degişmemiştir ama bir insan içiyorsa evlenince de içer 7 de neyse 70 de odur değişmez ilk başlarda değişti gibi görünür ama değişmez belki çok çok isterse nefsine hakim olacak kadar severse bilemem ama nadirdir yani bu kadar strese sıkıntıya girmeye ne gerek var

Evin yolunu buluyo içmesi haftada bir çok içmiyor. kendini ve ne yaptığını hatırlıyor sadece bazı dediklerini hatırlamıyor. askerden ilk geldiği zamanlarda iyiydi . beni sevdiğinden de eminim benim için çok fedakarlık yaptı. askerden geleli 6 ay olcak şu aralar sadece şu aralar böyle :S

Asker psikolojisiyle yolunu bekleyen birinin olması için sizi elinde tutmak istemiş, bunu anlamak çok zor değil..
keşke hemen aileleri dahil etmeseydiniz..
çünkü arkadaşlarıyla olduğu zmaan arayıp sormayan, içtiği günün ertesi gün bazı şeyleri hatırlamayan biriyle ben çok sağlıklı bir gelecek düşünemedim..
resmi hiçbir bağınız yokken kurtarın kendinizi..

oda bırakırım ama hemen olmaz diyo, zaten haftada bir içiyo kendini beni biliyo. arkadaşlarıykende şu zamana kadar hep konuşuyoduk mesaj atıyodu arıyordu, unutmuyordu şu sıralar sadece öyle. acaaba kendimmi çok üstüne gidiorum diye düşünüyorum çüünkü işle ilgilide sıkıntıları var. ben mi hatalıyım diye düşünüyorm.

tatlım hatayı niye kendinde arıyorsun ve kendine niye eziyet ediyorsun ki
erkek köküne kıran mı girdi
yani çok belli pek adam olacak gibi durmuyor.
sen suçlu değilsin sen saf duygularınla seviyorsun ve mantıklı düşünemiyorsun
sevgi aşk elbette güzel şeyler ama karın doyurmuyor

kendi ailesi ne durumda
içki içmesinden dolayı annesine sorun bir de
annesi de içki içmesinden şikayetçidir muhtemelen
ailesini dinlememiş sizi de dinlemiyor
fazla uğraşmayın bak olumlu yorum yapan hiç kimse yok

kesinlikle değişmeyecektir,hemen ayrılın.Sonra çok üzülürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…