Lütfen bana art niyetlisin diyin

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.974
248
Ben mi abartıyorum lütfen bana diyin ki senin abartman bu.

Mevzuyu anlatıyorum. Eşim market işletiyor. İkisi erkek biri kız olmak üzere 3 tane part time çalışan öğrenci var. Eşim birbirlerinden haberdar olmak için bir grup açmış whatsapta. Mesela yarın sabah kim açabilir diyor, x kişisi diyor ki sınavım var, y kişisi ben açarım abi diyor falan buraya kadar sıkıntı yok.

Sıkıntı şu ki grupta sohbet de dönüyor espriler gülüşmeler falan. Eşim 32 yaşında. Kız 23-24 falan. Kızla alakalı sorunum yok, sorunum eşimin lakayitliği. Sanki işveren değil de onlara denk bekar öğrenci gibi takılıyor.

Birine ahmet birine mehmet ötekine de ayşe diyelim. Yaz tatilindelerdi malum burda değildi üçü de. Ahmet demişki memlekette sıkıldım artık özledim oraları. Eşim de demişki "ahmetten başka özleyen yok heralde". Ayşe de demişki "yoldayım abi geliyorum yarına"

Allah aşkına ya normal mi bu muhabbetler. Kendimi anormal görmeye çalışıyorum yemin ederim kendime fesat diyorum. Ama şu mesajları okuduktan sonra da başıma ağrılar girdi

Eşimle daha önce konuştum bunları. Çocuklarla aranda resmiyet yok dedim, işveren ağırlığın yok dedim. Burdaki kastım kimsenin üstünden ego tatmini yapması değil. Orası sonuçta bir işletme, ve eşimin çalışanlarla arasında bir ağırlığı olması gerekiyor. Doğum yapana kadar çalıştım, çok işte çalıştım, bugune kadar hiç bir patronum bana ofisi özlemedin mi burayı özlemedin mi gibi bi soru sormadı. Yada bu kadar samimi bi işveren görmedim.
Ben bu konuyu açınca kavga ediyoruz, asla haklısın demiyor. Fesatsın diyor, yanlış düşünüyorsun diyor. Telefonunu karıştırıyorum diye de gruptaki mesajları siliyor.

Bence haklısınız. Sanki cilveleşme gibi tövbe estağfurullah. Bende sinir olurdum.

Dimi dimi. Bunun adına başka şey koyamıyorum. İyi niyet diyemiyorum iyi niyet bu değil.
Mesela bir patron olarak çalışanını ezmez, kalplerini kırmaz. Tersine de ben müsade etmem.
Ama iş bu sohbet muhabbete gelince sıkıntı oluyor işte.
Mesela bikaç ay önce sigara bırakmak için iddiaya girmişti hepsi.
Patronum benle sigara bırakmak için iddiaya giriyor?

Art niyetlisin. Senin abartman bu. Istediklerini söyledim :)) Yaa gerçekten çok fazla gidiyorsunuz eşlerinizin üstüne gören de sanacak ki aşk mesajı yakaladınız. Herkesin bir tarzı vardır, art niyetli olmadığını biliyorsan neden sorun yapıyorsun. Burda yazdıklarınızı okudukca ben darlanıyorum.Kimseyi bu kadar sıkmayın bir sonuca varamazsınız sadece mesajları silmesini sağlarsınız. Ben eşimin telefonuna elimi sürmem o da benimkine sürmez.

Art niyetlisin. Senin abartman bu. Istediklerini söyledim :)) Yaa gerçekten çok fazla gidiyorsunuz eşlerinizin üstüne gören de sanacak ki aşk mesajı yakaladınız. Herkesin bir tarzı vardır, art niyetli olmadığını biliyorsan neden sorun yapıyorsun. Burda yazdıklarınızı okudukca ben darlanıyorum.Kimseyi bu kadar sıkmayın bir sonuca varamazsınız sadece mesajları silmesini sağlarsınız. Ben eşimin telefonuna elimi sürmem o da benimkine sürmez.

Hayır vallahi şu mesajı okumak için yazdım, kesinlikle düşüncemi onaylatmak için değil. O yuzden diyorum art niyetliysem söyleyin diye.
Peki objektif olarak yazdınız, şu kısım sorun değil mi buraları başka özleyen yok heralde diye sormak?

göz görmeyince gönül katlanır derler. görmemeye çalışın. çünkü adam gevşekse gevşektir, düzelmez.

ben muhabbette abes bir şey görmedim

"artık gelin"i farklı bir şekilde söylüyor işte

bu arada çalıştığım iş yerlerinde patronlar da daha özlemedin mi vs diyebilirdi de izinler kısa olunca pek mümkün olamadı

ama valla bizim patron seminer adı altında bizi şehir dışına otel konaklamalı tatile götürdü sevgilinizi de getirin diye tek tek konuşup darladı hatta

hiç de garip gelmedi eşinizin yazdığı

eşiniz de laubali falan değil ki orası market

yani merkez bankası başkanı gibi davranmasını gerektirir bir ortam yok ki

yoksa gün geçmez iş bitmez sabahtan geceye kadar

Art niyet demeyim de abartıyosun diyim. Herkesin bi tarzı uslubu vardır insanlarla muhabbet ederken. Ben bi sıkıntı görmedim yazışmalarda..yine de sen bilirsin tabi. Eşini böyle sürekli darlarsan konuşmalarını da siler herşeyini de senden gizlemeye başlar bilgine..

Ben kurcalamıyorum normalde telini. Çok arada bakıyorum böyle. Hatta bu yazışma geçeli bikaç gün olmuş. Gene yazışıyolar mı diye bakayım dedim bugun oyle gordum

Hayır vallahi şu mesajı okumak için yazdım, kesinlikle düşüncemi onaylatmak için değil. O yuzden diyorum art niyetliysem söyleyin diye.
Peki objektif olarak yazdınız, şu kısım sorun değil mi buraları başka özleyen yok heralde diye sormak?
Bana göre bir sıkıntı yok ve gercekten ciddi söylüyorum bu tip aşırı kısıtlama, karısma vs. yüzünden erkekler evlilikten soğuyor pisman oluyor yapmayacaksa da daha beterini yapıyor. Basit şeylere fazla anlam yüklüyoruz. Kendinizden yola çıkın, gecen konu vardı eski sevgiliye instagramdan bakmak kimlere kimlere bakmıyoruz ki meraktan birşey mi hissdiyoruz hayır, zerre önemi yok bu da öyle. Kesinlikle katılıyorum arkadaşa bırakın bazı şeyleri fazla kurcalamayın neye bakmış, kimi aratmış, ne mesaj atmış kafanız rahat eder. Eşim kursa başladı dün 6-7 kişilik gruplar halinde devamlı ing. sohbet ediyorlar birbirleriyle dilimin ucuna geldi ama sormadım kaçı kadın kaçı erkek vs. gerek yok.

Bana göre bir sıkıntı yok ve gercekten ciddi söylüyorum bu tip aşırı kısıtlama, karısma vs. yüzünden erkekler evlilikten soğuyor pisman oluyor yapmayacaksa da daha beterini yapıyor. Basit şeylere fazla anlam yüklüyoruz. Kendinizden yola çıkın, gecen konu vardı eski sevgiliye instagramdan bakmak kimlere kimlere bakmıyoruz ki meraktan birşey mi hissdiyoruz hayır, zerre önemi yok bu da öyle. Kesinlikle katılıyorum arkadaşa bırakın bazı şeyleri fazla kurcalamayın neye bakmış, kimi aratmış, ne mesaj atmış kafanız rahat eder. Eşim kursa başladı dün 6-7 kişilik gruplar halinde devamlı ing. sohbet ediyorlar birbirleriyle dilimin ucuna geldi ama sormadım kaçı kadın kaçı erkek vs. gerek yok.

Benim de lise arkadaşlarım var çok sevdiğim ama görüşmüyorum artık
Hatta grup açmışlar, eşim sorun yapar diye ekletemedim kendimi. Bu saygı karşılıklı olmaz mı peki?
Demekki kadın erkek bir arada bulunamaz diye düşünüyor, ama kendisi yapmakta sorun görmüyor.

Benim de lise arkadaşlarım var çok sevdiğim ama görüşmüyorum artık
Hatta grup açmışlar, eşim sorun yapar diye ekletemedim kendimi. Bu saygı karşılıklı olmaz mı peki?
Demekki kadın erkek bir arada bulunamaz diye düşünüyor, ama kendisi yapmakta sorun görmüyor.

yapar mıydı sorun

siz kendinizi frenlemişsiniz

siz ekletseydiniz o sorun yapsaydı

kadın erkek bir arada bulunamaz diye düşünmesi olanaklı değil o zaman kadın çalıştırmasın

ofisin çay ocağının diafonunda sorun var

cep numarasını dağıttı adam oradan arıyoruz hatta takıldık watsap grubu kur yazalım oraya diye

bu durumda eşimizi mi aldatmış oluyoruz

herkes yerini bildikçe grup olması da orada yazışmak da sorun olmamalı

Back
X