- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
belki de
sizin ortamınız nasıldı mesela
yani ben patronun arabasına binip yanına oturup bir yerlere de gittim hatta bizimki ben şehri bilmediğim için bana takılır aaa kavşağı kaçırdık nereden döneceğiz vs de derdi
ne bileyim sevgilimizi de sorar düğünümüze de gelir doğumuna ne kadar kaldı da derdi
adamın adını yazsam ülkenin yarısı tanır o kadar da bilinen birisidir
bir yandan tv den canlı yayına katılır bir yandan da bizimle muhabbet ederdi, yediğini paylaşır, bölüşürdü
neden despot olsun
başka özleyen yok mu demesin ki eşiniz ya da ne demesini beklerdiniz özledim geliyorum diyene
ya da şöyle soralım o gruptaki çalışanlardan birisi de siz olsaydınız ve eşinizin cümlesini okusaydınız ne düşünürdünüz
bence olay burada düğümleniyor bu cümle sizde ne uyandırıyor
eşiniz değil son patronunuz size o cümleyi yazsaydı tepkiniz ve içinizden geçirdiğiniz ne olurdu
Patronlarım yaşça benden çok buyuktu hep. Bi tanesi çok babacandı, çok severdim. Ama çok da çekinirdim. İşim neyse hepsini yapardım.
Patron ağırlığından kastım da şu; eşim onlara dükkanda iş yaptıramıyor. Kendisi de rahatsız. Sebebini de söylüyorum senden çekinceleri yok diye. Mesela bi tanesi dükkanı boş bırakıp yan tarafta öğrencilerle pişti oynuyor. Benimkini umursayan bile yok :) sinirlenip bana anlatıyor. Ben de diyorum işveren ağırlığın yok kanka görüyolar seni. Mevzu bu yani. Hem şikayet edip hem aynen devam ediyor.
Son işverenim de bana özlemedin mi burayı dese ben şahsen rahatsız olurdum.