Lütfen bana art niyetlisin diyin

belki de

sizin ortamınız nasıldı mesela

yani ben patronun arabasına binip yanına oturup bir yerlere de gittim hatta bizimki ben şehri bilmediğim için bana takılır aaa kavşağı kaçırdık nereden döneceğiz vs de derdi

ne bileyim sevgilimizi de sorar düğünümüze de gelir doğumuna ne kadar kaldı da derdi

adamın adını yazsam ülkenin yarısı tanır o kadar da bilinen birisidir

bir yandan tv den canlı yayına katılır bir yandan da bizimle muhabbet ederdi, yediğini paylaşır, bölüşürdü

neden despot olsun

başka özleyen yok mu demesin ki eşiniz ya da ne demesini beklerdiniz özledim geliyorum diyene

ya da şöyle soralım o gruptaki çalışanlardan birisi de siz olsaydınız ve eşinizin cümlesini okusaydınız ne düşünürdünüz

bence olay burada düğümleniyor bu cümle sizde ne uyandırıyor

eşiniz değil son patronunuz size o cümleyi yazsaydı tepkiniz ve içinizden geçirdiğiniz ne olurdu

Patronlarım yaşça benden çok buyuktu hep. Bi tanesi çok babacandı, çok severdim. Ama çok da çekinirdim. İşim neyse hepsini yapardım.
Patron ağırlığından kastım da şu; eşim onlara dükkanda iş yaptıramıyor. Kendisi de rahatsız. Sebebini de söylüyorum senden çekinceleri yok diye. Mesela bi tanesi dükkanı boş bırakıp yan tarafta öğrencilerle pişti oynuyor. Benimkini umursayan bile yok :) sinirlenip bana anlatıyor. Ben de diyorum işveren ağırlığın yok kanka görüyolar seni. Mevzu bu yani. Hem şikayet edip hem aynen devam ediyor.

Son işverenim de bana özlemedin mi burayı dese ben şahsen rahatsız olurdum.

Hiii Türkiye dedinmi zaten is, etik, disiplin felan akillara geliyor :işsiz:

Kaldi ki kücük bir market ve ögrenci söz konusu. Tabiki arada sakalar, espiriler felan olacak. Siz calismiyorsunuz galiba. Is yerinde insan saatlerce beraber zaman geciriyor. O zamanin kaliteli ve verimli olmasi icin birazda keyifli gecmesi gerek. Laflarinda birsey yok. Bir flört yok, ask ilan etmek yok.

Yani evet abartiyorsunuz hemde cok

Hayalinizdeki patron gibi davranmıyor olabilir ama bir art niyetle yapılmış muhabbetler değil ki bunlar. Çok da takmamak lazım. Özellikle kıza bir şey ima ettiğini filan mı düşündünüz acaba? Eğer öyleyse, ortada böyle bir durum da yok bence. Sonuçta ortak gruptan yazılmış, alelade şeyler.

Adam flörtez bi yapıya mı sahip başkalarına karşı nasıl

Ya işte tam net böyledir diyemiyorum. Ben kendimde arıyorum kabahati. Eğer flörtleşmeye çalışıyorsa gerçekten arkama dönüp bakmam affım yoktur bu konuda. Ben öyle hissediyorum, öyle anlıyorum. Ondan rahatsızım yada öyle olmadığını kendimi iknaya çalışıyorum.

Normalde kibar konuşan biridir başkalarına karşı. Ama karşısındaki müşteri kız öğrenciyse adamın ses tonu 2 ton inceliyor. Kırılıyor resmen kibarlıktan konuşurken. Her müşteriye karşı değil, sadece kızlara karşı böyle.

Bence de abartıyosunuz eğer sadece bu kadarsa hiç bir şey yok bu konuşmada
Sonuçta yapı meselesi bazı insanlar daha böyle içli dışlı olabilir siz eşinizi tanırsınız sonuçta kişiliğine göre değerlendirin
Mesela benim eşim asla böyle konuşmaz çünkü çok somurtkan ve asosyaldir
Ama ben böyle bir durumda olsam daha beter espriler bile yapardım yani bence normal

Ya işte tam net böyledir diyemiyorum. Ben kendimde arıyorum kabahati. Eğer flörtleşmeye çalışıyorsa gerçekten arkama dönüp bakmam affım yoktur bu konuda. Ben öyle hissediyorum, öyle anlıyorum. Ondan rahatsızım yada öyle olmadığını kendimi iknaya çalışıyorum.

Normalde kibar konuşan biridir başkalarına karşı. Ama karşısındaki müşteri kız öğrenciyse adamın ses tonu 2 ton inceliyor. Kırılıyor resmen kibarlıktan konuşurken. Her müşteriye karşı değil, sadece kızlara karşı böyle.

Canım bizim bi hocamız üniversitede daha ilk ders " tabiki kızların bu dersten yüksek alma olasılığı erkeklere göre çok yüksek" demişti
Yapısı öyle olabilir yanlış bir yola meyletmiyosa çokta problem yok
İnsanlar değişmez çünkü

ayrıca adama seni takmıyorlar vs demeniz filan da hoş olmamış. o nun bileceği iş, bence siz fazla karışıyorsunuz. insanlar çalışırken gergin oluyor. o da onların çalıştıkları yeri seviyor mu sevmiyor mu onu öğrenmek istemiş. severek mi çalışıyorlar yoksa mecburiyetten mı diye merak etmiş. demek ki onları önemsiyor ve sevmelerini istiyor. bi iş yerine sevmeyerek gitmek var bir de severek gidip çalışmak var.

Benim de gönüllü olduğum bir vakıf var. 10 erkek 9 kadınız mesela. Oranın büyüğü bir abimiz var ve hep beni sorar. Oğlun oldu unuttun özlemedin mi diye. Asla da yanlış anlamayız çünkü bizim muhabbetimiz bu. Çok da seviyorum kendisini. Grupta en büyük gönüllü de benim erkeklerle de samimi konuşuyorum kızlarla da. Hatta çok sevdiğim erkek gönüllüler var grupta ayrı havada takılıyoruz. Ne ben onlara pis gözle bakmış oluyorum ne de onlar bana. Eşim de beni bildiği için asla zaten telefonumu kurcalamaz ama yanında da mesajlaşırım hiç sorun etmez. Çünkü ben hem kendimi biliyorum hem de onları biliyorum.
Sorun şu ki siz eşinizi tanımıyor musunuz?

Resmi bir kurum değil ki aralarında resmiyet olsun. Art niyetli değilsin ama yanlış anlıyorsun bence.

alt kadromda yaklaşık 10 tane çalışan var ve hepsi erkek :27: o whatsapp grubunda ne şakalar, muziplikler, kişisel meseleler gelip geçiyor görseniz şaşırırsınız.. kaldı ki benim ki çok ciddi bir şirket ve ben bir hayli ters bir yöneticiyim ama full ciddiyet ya da full disiplin insanı işten soğutuyor emin olabilirsiniz.. arada geyiği de hoşgörmeniz gerekiyor.. :)

Benim de lise arkadaşlarım var çok sevdiğim ama görüşmüyorum artık
Hatta grup açmışlar, eşim sorun yapar diye ekletemedim kendimi. Bu saygı karşılıklı olmaz mı peki?
Demekki kadın erkek bir arada bulunamaz diye düşünüyor, ama kendisi yapmakta sorun görmüyor.
Çok art niyetlisiniz, o kadar art niyelisiniz ki kendinizi lise grubuna bile ekletememişsiniz. yazık...
bunu nesi saygı allah aşkına, siz kendinize saygısızsınız asıl..

Babam yıllarca esnaflık yaptı, yanında tek eleman oluyordu genelde. Kız da çalıştı erkek de. Hepsi iftarda bize gelir yemek yer, bizimle biraz oturur babamla dükkana dönerdi. Akşam evlerine bırakır yeri geldiğinde sabah alırdı babam evlerinden. Hepsini de tanırdık , hepsi düğününden tutun tüm özel günlerinde davet ettiler bizi ve hala bayramlarda vs görüşürüz. Yaşları da 20li civarlardaydı o zamanlar babam 30lu yaşlarındaydı. Whatsapp vs yoktu tabii ama hep elemanlarıyla arkadaş gibi olmuştur. Yani demem o ki bence sıkıntı yapılacak bir durum yok, bu durumlar fazla laubali olmak gibi gelebilir ve size hoş gelmeyebilir ama çalışanlar için aile gibi olmak her zaman daha güzeldir ki size bir kazık atmazlar :)

Tamam vurmayın öldüm :) öz eleştiri yapıyorum yazdıklarınızla. Bugun bi kendimle konuşup iç dunyamda bu işi çözmem lazım. Eşim bana nedense güven duygusu vermiyor. Somut bişeyim yok ama hissiyatım bu yönde.

Eşiniz herkese karşı böyle samimi davranıyor mu? yoksa sadece onlara karşı mı böyle? eğer herkese karşı samimiyse yapacak bir şeyiniz yok ama grupta böyle gereksiz samimiyet kurduysa haklısınız.

Ben soyle art niyet gormedim, bence esiniz genel olarak gevsek ve lakayt. Ozellikle bu guruba karsi oldugunu dusunmuyorum.

Esiniz hic patron ya da 30luk aile babasi gibi davranmiyor, yani ne olgun insan ne de isveren agirligi var. Ben de isyerimde takim lideriyim mesela, takimimdakiler birbirlerine espri falan yazar gun icinde ama kimse bana bu tip seyler yazmaz, anlatabildim mi?

Bence sizin derdiniz bu sohbet grubu veya ogrenci kiz falan degil genel olarak esinizin olgun olmamasi, bir agirligi olmamasi. Ben de agir abi severim mesela:halay: ogrenci gibi konusan, davranan, yasayan 30luk erkekle isim olmaz misal yani alici gozuyle bile bakmam.

Son düzenleme:

Hımm var bence onda bişeyler sizde yüklenmeyin çok kendinize

Ben amcamın yanında çalışmama rağmen iş yerinde gayet ciddiyiz daha kaldı ki personellerle böyle olması bence haklisiniz

Back
X