Lütfen bana art niyetlisin diyin

Ben art niyet görmedim doğrusu, abi-kardeş muhabbetleri hepsi de.
Ayrıca eşiniz bir market işletiyor, ciddi olunması gereken bir iş yeri değil ki.
Ciddi olunması gereken bir iş yeri olsaydı, söylediklerinizde haklı olabilirdiniz belki ..

Siz insanlar iş arkadaşlarıyla hiç sakalaşmıyor falan mı zannediyorsunuz :işsiz: market işletiyor sonuçta office değil sonuçta ne kadar ciddi olabilir senin derdin kız zaten kiz değil deme özledim diyen ahmet ama sen ayşenin yazdığına takıyorsun art niyetlisin

Hayır ayşeye değil, eşimin aslında ayşeye soruyor oluşuna takıldım. Yani sorunum kesinlikle eşim. Kızdan yana rahatsızlığım yok

Doğru söylüyorsunuz çalışan kız için de sinir bir durum. İnsan niye patronuyla şakalar komiklikler yapmak zorunda kalsın ki. Eşinize ayar verin ne sizi ne de kızı huzursuz etmesin hatta böyle söyleyin kızın nişanlısı filan görse o da sinir olabilir deyin

Dimi dimi. Bunun adına başka şey koyamıyorum. İyi niyet diyemiyorum iyi niyet bu değil.
Mesela bir patron olarak çalışanını ezmez, kalplerini kırmaz. Tersine de ben müsade etmem.
Ama iş bu sohbet muhabbete gelince sıkıntı oluyor işte.
Mesela bikaç ay önce sigara bırakmak için iddiaya girmişti hepsi.
Patronum benle sigara bırakmak için iddiaya giriyor?
Kurumsal binlerce kişinin calıstıgı bir işyerinde calısıyorum ve patron konumuna yakın biri calısanıyla sigara icin iddiaya girdi hatta birbirlerine tuhaf bişey diyeceklerdi kaybeden olursa
Calıssakta insanız yahu niye bu kadar tepkin

Ben kurcalamıyorum normalde telini. Çok arada bakıyorum böyle. Hatta bu yazışma geçeli bikaç gün olmuş. Gene yazışıyolar mı diye bakayım dedim bugun oyle gordum
kurcalamak değil de baskı anlamında söyledim aslında.. Sürekli kime nasıl davradıcağıyla ilgili yorum yaparsanız böyle bi süre sonra -çoğu erkekte olduğu gibi- siz yokken çok farklı siz varken çok farklı davranan bi insana dönüşür yaşantısında.. Sonra 5-10 yıl sonra da bi yerden yakalarsanız gerçek bi davranışını.. Benim evlendiğim adam bu değil diye isyan edersiniz.. Halbuki sizin evlendiğiniz adam odur.. Sadece yıllarca size kendini farklı göstermek zorunda kalmıştır..

Hayır ayşeye değil, eşimin aslında ayşeye soruyor oluşuna takıldım. Yani sorunum kesinlikle eşim. Kızdan yana rahatsızlığım yok
Ahmet soylüyor ali ve ayşe var grupta belki aliye söylüyor bilemezsin ki :110: bide eşim rahatsiz olur diye kendi kendine gruba girmiyorsun eşinde öyle yapsın istiyorsun bu erkekler düz mantık o kadar detaylı düşünemez ;)

Kurumsal binlerce kişinin calıstıgı bir işyerinde calısıyorum ve patron konumuna yakın biri calısanıyla sigara icin iddiaya girdi hatta birbirlerine tuhaf bişey diyeceklerdi kaybeden olursa
Calıssakta insanız yahu niye bu kadar tepkin

Sanırım gerçekten ben problemliyim bilmiyorum. Bikaç işte çalıştım böyle bi ortamım olmadığı için tuhaf geliyor belki de.

bence abartmışsınız çünkü öğrenci diyorsunuz. kardeşi gibi gördüğü kişilere ''başka özleyen olmadı mı? '' demesi onları kardeşi gibi gördüğü içindir. neden kafaya taktığınızı anlayamadım, öğrenci nihayetinde abileri sonuçta.

Ahmet soylüyor ali ve ayşe var grupta belki aliye söylüyor bilemezsin ki :110: bide eşim rahatsiz olur diye kendi kendine gruba girmiyorsun eşinde öyle yapsın istiyorsun bu erkekler düz mantık o kadar detaylı düşünemez :KK66:

Öteki arkadaş onlardan önce gelmiş çünkü. O yuzden ayşeye sormuş.

İyi de bunda bir anormallik yok ki. Alt tarafi market orasi,takim elbise kiravat giyip ,resmi konusulacak bir yer degil. Kendi isyerlerinizle kiyaslamaniz da garip olmus. Ozleme meselesine gelince esiniz baska ozleyen yok galiba demis sadece diger calisan da ben yarin geliyorum demis. Simdi bunda ask mesaji yok,flort yok. Hic bir sey yok. Abartiyorsunuz.

Kucuk bir markette 3 calisana karsi iş veren agirligi mi yapacak adam?
Eşim CEO ile bile esprili konusur. Kurumsal ve buyuk biyer ustelik. Markette "iş verenim" diyip mesafe koymak ne?

Is arkadalari gibi goruyor demekki adam onlari.
Bu muhabbetler hergun olmuyorsa, isle ilgili bisey isterken, bisey yaparken esprili konusulmasi dogal geldi bana.

Ahmet soylüyor ali ve ayşe var grupta belki aliye söylüyor bilemezsin ki :110: bide eşim rahatsiz olur diye kendi kendine gruba girmiyorsun eşinde öyle yapsın istiyorsun bu erkekler düz mantık o kadar detaylı düşünemez :KK66:

He şunu demeyi unuttum. Liseden kızlarla grubumuz var. İlk açtığımzda grupta erkek var mı diye açıp bakmıştı. Sorun yapıyor yani benim öngörüm değil

Sanırım gerçekten ben problemliyim bilmiyorum. Bikaç işte çalıştım böyle bi ortamım olmadığı için tuhaf geliyor belki de.

belki de

sizin ortamınız nasıldı mesela

yani ben patronun arabasına binip yanına oturup bir yerlere de gittim hatta bizimki ben şehri bilmediğim için bana takılır aaa kavşağı kaçırdık nereden döneceğiz vs de derdi

ne bileyim sevgilimizi de sorar düğünümüze de gelir doğumuna ne kadar kaldı da derdi

adamın adını yazsam ülkenin yarısı tanır o kadar da bilinen birisidir

bir yandan tv den canlı yayına katılır bir yandan da bizimle muhabbet ederdi, yediğini paylaşır, bölüşürdü

neden despot olsun

başka özleyen yok mu demesin ki eşiniz ya da ne demesini beklerdiniz özledim geliyorum diyene

ya da şöyle soralım o gruptaki çalışanlardan birisi de siz olsaydınız ve eşinizin cümlesini okusaydınız ne düşünürdünüz

bence olay burada düğümleniyor bu cümle sizde ne uyandırıyor

eşiniz değil son patronunuz size o cümleyi yazsaydı tepkiniz ve içinizden geçirdiğiniz ne olurdu

Sadece bu kadarsa bir şey yok bence. Siz abartıyorsunuz. Sonuçta devlet dairesinde çalışmıyorlar. Karşısındakilerde öğrenci.

ben olsam bende kıskanırdım , sonuçta evli adamsın azıcık çeki düzen vermen lazım kendine

Yersiz gereksiz farkli yerlere cekilebilecek tarz bir konusma olmus. Ha belki adamin icinde kotu niyet yok. Ama niyet de olculemez bir matematigi yok. Kiz da acar buralara bir baslik patron bana boyle dedi acaba niyeti ne diye. Bilemezsin. Yoruma acik. İnsan iliskilerinde yakinlik derecesini gozeterek samimi ol mesafeli ol ama net ol.

Back
X