- Konu Sahibi guzelgozlu_dilber
-
Çok doğru söylüyorsun. Benim bebeğim karnimda öldüğü zaman okadar üzülmustum ki bu duygunun tarifi yok. O an ki psikolojim le aklıma gelen ilk şey acaba canı acimismidir oldu. Gormese de kucağına alamasa da insan kiyamiyor9 yaşında bir kızım var ve 55 günlük bir kızım daha var.onlarsiz 1 saniye duramam okula gittiğinde bile diken Üstündeyim sanki. 55 günlük kızımsa sanki yıllardır hayatımdaymis gibi onsuz da duramam. Boşluk olmazmi ya.dunyanin en saf masum temiz ve güzel varlığı çocuklardir.konu sahibi insanı duygular taşımıyor bence. Hani şu müge anliya çıkan tipler varya sevgilisi ile bir olup çocuklarını öldüren sonra ekranlarda yana yakila ağlayıp aranan.onlara benziyo.boylelerinden çıkıyor işte o canilerde. Vicdan yok insanlık yok ne beklersin ki.
çok afedersiniz ama düşüncenizi hiç doğru bulmadım sevgilinizin çocuğu olsaydı siz onun çocuğuna ısınamamış olsaydınız eski eşine göndermeye çalışırmıydı velayeti kendindeyken hem çocuğunuzun babası yurda verecek kadar düşüncesizken siz nasıl onlara emanet etmeyi düşünüyorsun yurt koşul ve şartlarını görüyor duyuyoruz malum siz evlenip yuva kurmaya çabalıyorsunuz anlıyorum ama sizin yerinizde olsaydım benim çocuğumu istemeyen bir insanla yapamazdım direk kesip atardım sonuçta 3 yıl boyunca sizin çocuğunuz olduğu bile bile görüştü bence çocuğunuza yazık etmeyin ya ikna edin yada ilişkinizi gözden geçirin yeterki çocuğunuzu üzmeyin evlat herşeyden kıymetli ........öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
valla ne güzel demişsin ağzına sağlık ...allah senin gibi annenin layığını mutlaka verir...ikinci kocandan da eziyet görürsün.allahın sopası yok.evlat bu ya evlat.evlenecem diye çocuğu sat bari.ver ben bakarım.valla sokakta kalacağına ver ben bakayım.gözüm gibi de bakarım.çok ağır konuşucam da ataralar burdan diye konuşamıyorum.kendine gel.doğurmasaydın.yazık değil mi.allahından bul inşallah.
Allah aşıkına kaç kurtar kednni bu aileden .öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
Beddua etmeyi sevmem ama vallahi hakediyorsunuz. Çok aşık olduğunuz adam uğruna gözden çıkardığınız evladınıza muhtaç olursunuz inşallah.
Yazık yavruma allahınızdan bulun.
Tiksindim sizden ve çirkin düşüncelerinizden. Hangi adam evlattan değerli olabilirki.
Hayatımda hiç küfür etmedim. Şu an sizin için aklımdan geçenleri tahmin edemezsiniz.
Bu yazıda 3. düzeltme yapışım. Hırsımı alamıyorum bir türlü.
Cezada alsam yazacağım pisliksin sen.
Gercekten seni yargilamak istemezdim ama bi anne olarak bu yazdiklarini agzi acik okudum nasil yani ikinci bi erkek icin insan evladindan vazgecermi ya ben kendi evladim icin kocamdan annemden babamdan herseyden vazgecmeye hazirken sen cocugunu birakmak icin planlar yapiyosun yarin bigun ilk evliligindeki sorunu ikincisindede yasarsan nolcak ki kiz cocuklari olanlar evlenirken iki kez dusunmek zorunda gazetelerde haberlerde hergun ne haberler duyuyoz ki insan oz babasindan bile neler cekiyo heleki elin adamiyla ayni evde uasaycak gorunen o baska bi secenek yok ama sen evlencem diyosan vay o kizin haline allah yardimcisi olsunöncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
Beddua etmeyi sevmem ama vallahi hakediyorsunuz. Çok aşık olduğunuz adam uğruna gözden çıkardığınız evladınıza muhtaç olursunuz inşallah.
Yazık yavruma allahınızdan bulun.
Tiksindim sizden ve çirkin düşüncelerinizden. Hangi adam evlattan değerli olabilirki.
Hayatımda hiç küfür etmedim. Şu an sizin için aklımdan geçenleri tahmin edemezsiniz.
Bu yazıda 3. düzeltme yapışım. Hırsımı alamıyorum bir türlü.
Cezada alsam yazacağım pisliksin sen.
Küçükken bizim siteye 3 küçük yavrusu için yiyecek bulmaya gelen bir köpek vardı, bir gün yavrularıyla kaldığı virane ahşap bir tarihi evde yangın çıktı (!) ve yavrulandan birini kurtaramadık , yangın söndükten sonra anne köpek ölen yavrusunu dışarı çıkardı ve bir süre ölen yavrusunun başında gözyaşı döktü ... umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdıröncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
Şükredin çok şanslısınız sizde annenizin size gösterdiği fedakarlıklar karşısında annenizin kıymetini bilin bazı anneler baş üstünde taşınır sizin anneniz gibi bazılarınıda ayaklarının altına bile alasın gelmezİcim acidi okurken. Benimde babam yok 7yasimdan beri annem gencecik yasinda yapayalnız kaldi ne ailesinden biri vardi yanında ne baskasi. Beni babaannemlere birakip gidebilirdi defalarcabbabaannemler istedi, maddi durumları iyiydi annem bi kere bile dusunmedi beni birakmadi. Anneannemin yanina tasinabilirdik izmirden doguda bir ile. Annem alisamam diyr aklina bile getirmedi. Hep basimdaydi. Su an 22 yasindayim anneme istiyorsa evlenebilecegini, arkasinda olacagimi söyledim defalarca. Yinede istemedi ahh benim canim annem ac kaldi ama alin su cocugu ben bakamıyorum annemin yanina gidecegim demedi, yalnizim demedi, açım demedi. basinda olmazsam yavrumu ezerler diye dusundu hep. Eger annem beni biraksaydi okuyan, ustelikte okulunda basaarili olan birisi değil muhtemelen yasadigim travmayı atlatamamis ordan oraya savrulan birisi olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?