• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana bir fikir verin kafam çok karışık

İşte konunun temeli burada...Şimdi çok ayrı kalıyorsunuz evet, bundan dolayıda tartışsanız dahi uzak kalınca tartışma soğuyor, araya özlem giriyor ve belki de sorun halledilmeden sonuca bağlanmadan unutulup gidiyor. Evlenince daha fazla yan yana olunca tartışmalar soğumuyor. Kavgalar daha şiddetli bir hal alıyor. Kısacası evlenince düzelmiyor üstüne var olan sorunlar daha da büyüyor. Karar sizin tabi ki ama evlenince düzelir belki, diyerek yola çıkılmaz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
evlendikten sonrada ayrı kalmaya devam edeceğiz işi gereği ama izindeyken birlikte olacağız kafam çok karışık mantıklı düşünemiyorum sanırım ama yardımlarınız için teşekkürler herkeze bana yardımcı oldunuz kararımın yönü konusunda

Aileni dinle günlerce bazen aylarca yalnız kalacaksın sürekli kavgalı haliniz bide tlfnda olacaksınız birbirinizin düşüncelerine müdahele edemeyeceksiniz belki atışma sonra Günlerce görüşemeyeceksiniz , Allah göstermesin belki güvenemeyeceksin kaptanlar çapkın olur derler zaman gelecek içine bu konular düşecek, çocuğun olacak belki çoğunlukla yalnız kalacaksın,.. e ne anladık bu evlilikten.
Herşeyi düşün aşk sevgi ile olmuyo herşey evlenmeden önce neyse evlendikten sonra da aynısı belki artık evlendik diye daha fazlası olur biraz daha geniş düşün derim ben...

Ben evlenmek üzereyim ama ailem daha doğrusu babam çok karşı bu evliliğe hem işinden dolayı hem de biz ayrılıp barıştık çok tartışıyorduk ama ayrıykende yapamadık şimdi yine sorunlarımız var ama birbirimizi seviyoruz beraberkende olmuyor ayrıykende ben tartışmalarımıza rağmen evlenmeyi göze alıyorum çok seviyorum ama babam sırf işinden dolayı kabul etmiyor nişanlım kaptan babam da annemde seninki evlilik olmuyor bir hayatı tek başına göğüsleyeceksin zaten çok iyi anlaşamıyorsunuz nasıl başa çıkmayı düşünüyorsun diyorlar bazen hak veriyorum bazen biz evlenince herşey düzelir belkidiyorum neyapmalıyım sizce ailemidinlemelimiyim işinden dolayı ayrılırsampişman olurmuyum

Şunu bil.
Evlenince daha kötü olur ama kesinlikle daha iyi olmaz hiç bir şey :(

Bende senin gibi düsündüm evlenince duzelir dedim hayatimin hatasini yaptim. Erkekler zaten normalde odun gibiler evlenince tam kalas oluyolar. Bence yol yakinken ayril..

Bende senin gibi düsündüm evlenince duzelir dedim hayatimin hatasini yaptim. Erkekler zaten normalde odun gibiler evlenince tam kalas oluyolar. Bence yol yakinken ayril..
Ama evlenmesende içinde kalmazmıydı ya başkasını sevemezsem aşık olamazsa
Şunu bil.
Evlenince daha kötü olur ama kesinlikle daha iyi olmaz hiç bir şey :KK43:
Ama ya bidaha sevemez aşık olamazsam onu unutamazsam daha çok pişman olurmuyum keşke ayrılmasaydım dermiyim :(

Ama evlenmesende içinde kalmazmıydı ya başkasını sevemezsem aşık olamazsa

Ama ya bidaha sevemez aşık olamazsam onu unutamazsam daha çok pişman olurmuyum keşke ayrılmasaydım dermiyim :KK43:

Kimse unutulmaz değil.
Seversin sevilirsin o yaşadığım aşk mıymış be bile dersin.

Tartışma sebebi ne? Asıl önemli olan o. Kimisi mesafeden kimisi arayıp sormamaktan,mesaj atmamaktan tartışırken bazıları da daha hayati konularda problem yaşar. Siz 2. Grupsanız evet zor olma ihtimali daha yüksek

Baban haklı gibi geldi bana. Bak burada okuyorsun bayanlar eşlerinin eve geç gelmesinden ne kadar rahatsız oluyor. Sen hep yalnız olacaksın.

Ben evlenmek üzereyim ama ailem daha doğrusu babam çok karşı bu evliliğe hem işinden dolayı hem de biz ayrılıp barıştık çok tartışıyorduk ama ayrıykende yapamadık şimdi yine sorunlarımız var ama birbirimizi seviyoruz beraberkende olmuyor ayrıykende ben tartışmalarımıza rağmen evlenmeyi göze alıyorum çok seviyorum ama babam sırf işinden dolayı kabul etmiyor nişanlım kaptan babam da annemde seninki evlilik olmuyor bir hayatı tek başına göğüsleyeceksin zaten çok iyi anlaşamıyorsunuz nasıl başa çıkmayı düşünüyorsun diyorlar bazen hak veriyorum bazen biz evlenince herşey düzelir belkidiyorum neyapmalıyım sizce ailemidinlemelimiyim işinden dolayı ayrılırsampişman olurmuyum

oncelikle hem mutluluklar diler hem de tamamina ermesini temenni ederim yolunuzun.

benim esim akademisyen. universitede dersi yoksa evdedir ki haftada dersi 2 yahut 3 gundur. fakat evde oldugu butun sure zarfinda sadece makale yazar, okur, arastirma yapar. yani evde olan kocanin da mental yahut hissi varligi evde olacak demek degil :))))

eger iliskinizden eminseniz kararinizin arkasinda durun. gerisini yalnizca siz bilebilirsiniz cunku.

Bende eşimle senin gibi bi küs bi barışık sevgililik ve nişanlılık dönemi geçirdim evlenince düzelir dedim hiçte düzelen birşey olmadı huylu huyundan vazgeçmiyor hala iki günde bi kavga ederiz falan evlenince duzelmez yanı sanmam ama seviyorsan katlanirim diyosan sen bilirsin derim iş olarak değilde geçim olarak bak huzur önemli

Keske evlenmeseydimde icimde kalsaydi ne demisler leyla ile mecnun kavussalardi asklari dillere destan olurmuydu aslaaa... Suan verecegin karar butun gelecegini etkileyecek o yuzden anlasabilme suphelerin oldugu biriyle kimse evlenmesin derim iş konusu ikinci planda bence

Back
X