Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendikten sonrada ayrı kalmaya devam edeceğiz işi gereği ama izindeyken birlikte olacağız kafam çok karışık mantıklı düşünemiyorum sanırım ama yardımlarınız için teşekkürler herkeze bana yardımcı oldunuz kararımın yönü konusundaİşte konunun temeli burada...Şimdi çok ayrı kalıyorsunuz evet, bundan dolayıda tartışsanız dahi uzak kalınca tartışma soğuyor, araya özlem giriyor ve belki de sorun halledilmeden sonuca bağlanmadan unutulup gidiyor. Evlenince daha fazla yan yana olunca tartışmalar soğumuyor. Kavgalar daha şiddetli bir hal alıyor. Kısacası evlenince düzelmiyor üstüne var olan sorunlar daha da büyüyor. Karar sizin tabi ki ama evlenince düzelir belki, diyerek yola çıkılmaz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben evlenmek üzereyim ama ailem daha doğrusu babam çok karşı bu evliliğe hem işinden dolayı hem de biz ayrılıp barıştık çok tartışıyorduk ama ayrıykende yapamadık şimdi yine sorunlarımız var ama birbirimizi seviyoruz beraberkende olmuyor ayrıykende ben tartışmalarımıza rağmen evlenmeyi göze alıyorum çok seviyorum ama babam sırf işinden dolayı kabul etmiyor nişanlım kaptan babam da annemde seninki evlilik olmuyor bir hayatı tek başına göğüsleyeceksin zaten çok iyi anlaşamıyorsunuz nasıl başa çıkmayı düşünüyorsun diyorlar bazen hak veriyorum bazen biz evlenince herşey düzelir belkidiyorum neyapmalıyım sizce ailemidinlemelimiyim işinden dolayı ayrılırsampişman olurmuyum
Ama evlenmesende içinde kalmazmıydı ya başkasını sevemezsem aşık olamazsaBende senin gibi düsündüm evlenince duzelir dedim hayatimin hatasini yaptim. Erkekler zaten normalde odun gibiler evlenince tam kalas oluyolar. Bence yol yakinken ayril..
Şunu bil.
Evlenince daha kötü olur ama kesinlikle daha iyi olmaz hiç bir şey![]()
Ama ya bidaha sevemez aşık olamazsam onu unutamazsam daha çok pişman olurmuyum keşke ayrılmasaydım dermiyimBende senin gibi düsündüm evlenince duzelir dedim hayatimin hatasini yaptim. Erkekler zaten normalde odun gibiler evlenince tam kalas oluyolar. Bence yol yakinken ayril..
Ama evlenmesende içinde kalmazmıydı ya başkasını sevemezsem aşık olamazsa
Ama ya bidaha sevemez aşık olamazsam onu unutamazsam daha çok pişman olurmuyum keşke ayrılmasaydım dermiyim![]()
Ben evlenmek üzereyim ama ailem daha doğrusu babam çok karşı bu evliliğe hem işinden dolayı hem de biz ayrılıp barıştık çok tartışıyorduk ama ayrıykende yapamadık şimdi yine sorunlarımız var ama birbirimizi seviyoruz beraberkende olmuyor ayrıykende ben tartışmalarımıza rağmen evlenmeyi göze alıyorum çok seviyorum ama babam sırf işinden dolayı kabul etmiyor nişanlım kaptan babam da annemde seninki evlilik olmuyor bir hayatı tek başına göğüsleyeceksin zaten çok iyi anlaşamıyorsunuz nasıl başa çıkmayı düşünüyorsun diyorlar bazen hak veriyorum bazen biz evlenince herşey düzelir belkidiyorum neyapmalıyım sizce ailemidinlemelimiyim işinden dolayı ayrılırsampişman olurmuyum