İstiyorum ama kalbim kırık konuşucaz dedik zaten şimdi bu mesaj niyeCevap vermek zorunda değilsiniz, konuşmak istemiyorsanız tabi.
E şimdi biz bundan ne anlayalım?Beni üzen bir flörtüm vardı bana böyle yapacaksan görüşmeyelim dedi bende tabii dedim
sizi uzuyor ve görüşmeyelim diyor o kısmı anlamadım ben .İstiyorum ama kalbim kırık konuşucaz dedik zaten şimdi bu mesaj niye
Geçmiş konuşmayı boşverin ssdece bu mesaja nasıl cevap vermeliyimE şimdi biz bundan ne anlayalım?
Naptı da üzdü
Naptın da görüşmeyelim dedi
Ona göre cevap verilir bu konuya
Geçmişi boşverin şu an nasıl cevap vermeliyim bu mesajlar üstünesizi uzuyor ve görüşmeyelim diyor o kısmı anlamadım ben .
Geçmiş olmadan bizim söyleyeceğimiz cevabın hiçbir anlamı yok maalesefGeçmişi boşverin şu an nasıl cevap vermeliyim bu mesajlar üstüne
Geçmiş konuşmayı boşverin ssdece bu mesaja nasıl cevap vermeliyim
BoşlukKorona var görüşmeyelim de
Sizi üzen adamlardan uzak durun. Dengesizin biri belli ki. İlişkiler çocuk oyuncağı değildir; ayrıl, barış, ayrıl, barış olmaz.Beni üzen bir flörtüm vardı bana böyle yapacaksan görüşmeyelim dedi bende tabii dedim ve 1 hafta sonra bir bahane bulup yazdı cevap vermedim 2 hafta sonra sen bana neden yazmıyorsun diye mesaj attı bende sen benimle nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun dedim ( kısa anlatıyorum) daha sonra beni arkadaşına anlatmış falan bir kaç kez yazdı. Bugün sabah günaydınn birgün ofisime gel konuşalım dedi bende çıkmamaya dikkat ediyorum dedim o da en güzeli dedi bende evet dedim sonra o seninle konuşmak istiyordum dedi bende bu tarafa gelirsen görüşürüz dedim o da gelirim haber veririm yazdı. Şimdide özledim amaa yazmış ne yazayım buna ben
Valla iyi uzun sohbet oluşturmuşsun tebrik ederim
Bende özledim amaaaaa yaz
O da buluşalım desin
Sonra da yok ya sen beni üzmüştün de
O da olsun yazdım ama şimdi desin
Sen de ki evett çok haklısın o o zamandı şimdi artık bugün oldu affettim de
O da ofise gel o zaman desin
Sende gelemem görüşmeyelim demiştin sen bana de
Öyle karşılıklı beyin yakmaca oynayın
Eski konuları bilmediğim için önerim budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?