cnm benim annemde hamileyken hastaydı ve haamile oduğunu bilmiyodu ve çok hastaydı bu yüzden çook ağır ilaçlar kullandı hamile olduğunu öğrenip dr a gittiğinde dr a sordu drda çapa tıp fakültesi mezunu ve 50 yaşlarında gayet bilgili bir dr
dr anneme: allah öyle bir düzen yaratmışki siz hamile olduğunuzu bilmiyorsanız ne kadar çok ilaç alırsanız alınnn hiç bir şey olmaz o bebeğe. di nasıl?fakat benim kullandığım ilaç b
cnm benim annemde hamileyken hastaydı ve haamile oduğunu bilmiyodu ve çok hastaydı bu yüzden çook ağır ilaçlar kullandı hamile olduğunu öğrenip dr a gittiğinde dr a sordu drda çapa tıp fakültesi mezunu ve 50 yaşlarında gayet bilgili bir dr
dr anneme: allah öyle bir düzen yaratmışki siz hamile olduğunuzu bilmiyorsanız ne kadar çok ilaç alırsanız alınnn hiç bir şey olmaz o bebeğe. dedi yerimseniben
fragola çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın ama ben anlamıyorum benim doktorum bu kadarmı bilinçsiz zaten doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ben mersinde yaşıyorum doktor bana akdeniz üniversitesinde bir profösere gitmemi önerdi fakat öle sizin dediğiniz gibi bir rapordan falan bahsetmedi.sadece bana aynen kendi anlattıklarını prof.unda anlatıcağını söyledi ve dilersem heyet raporuyla gebeliğin sonlandırılabileceğini söyledi.bende o yüzden gitmedim çünkü her halukarda kararın bana ait olduğunu söyledi
canım korkma allahın izniyle hiç bişey olmaz ama bişey sorabilirmiyim ertesi günü hapını ne zaman içtinki işe yaramadı benim arkadaşım yumurtlama günü içmişti ve işe yaramıştı
planlı sekılde gebe kalsan ve yıne doktorun bebegınde kalbınde böyle bır ıhtımal olabılır dese sonlandıracak mısın canım?
bence sonlandırma...
hersey Allahtan bazı seylerıde ona bırakmak gerek...
umarım hakkında hayırlısı olsur cnm
cnm bende hamıleyım 8 haftalık... bır ınternet sıtesınde ısmını veremeyecegım bıurada ama cok ıyı bır doktorun hamılelıgın ılk haftalarından ıtıbaren neler yasadıgımıza daır vıdeoları var... ben sureklı takıp edıyorum ve orada duydugumu senlede paylasayım,ıstersen özelden soylerım adresı...
hamılelıgın ılk haftalarında anne adayı hamıle oldugunu bılmeden bazı ılaclar ya da sıgara kullanms olabılır dıyor ve anne adayı bu yuzden ya bebegıme bırsey olursa dıye tedırgınlık yasar dıyor.Korkmayın dıyor cunku öyle klay kolay olmaz dıor...cunku henuz cok ufacık... tabıkı kendı doktorunu dınlemen daha da onemlı bunu tavsıye ederım ama sen normal ılac alımının dısında almamıssan korkma canım,hersey Allahtan...
canım benim çok teşekkür ederim izledim videoyu gerçekten içim çok rahatladı ben daha öncde izledim ama benim bebeğim 10 haftalık olduğu için 10. haftayı izledim bundan haberim yoktu çok saol arkadaşım.umarım sendesağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Valla arkadasim sana simdi sormak laziim ALLAH korusun farzet ki problemli bir bebek olsa dahi sen kiyabilecekmisin bebegine? Saglikli olur insaallah iyi dusun iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?