lutfen bana yardım

der26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
13
2
3
36
arkadaşlar bana yardım edermisiniz zayıflamak istiyorum kendimi deyiştirmek istiyorum çünkü kacamıın aşalamalarına dayanamıyorum ondan bişey istesem kilomu one suruyo biyere gidelim desem kilo kilo kiloo çok üzgünüm onu surundurmek istiyorum

boyun kaç kilon nedir..

Bi rahatsizligin var mi once onu ogren sayet kilo almani tetikleyecek vermeni engelleyecek saglik sorunun yoksa bogazini tut biraz hunharca yiyip cok fazla kilo alanlarin bence kendilerine saygisi yok bedenlerinede ve kendinize gostermediginiz saygiyi baskasindan beklemeyiniz...

Önce doktora git bir kan tahlili yaptır tiroitlerine ve diğer hormonlarına baktır belki bir sağlık problemin vardır o yüzden kilo alıyorsundur.

bir şeyi başarmak yapmak istiyorsan önce kendin için yapmalısın eşin çok mu mükemmel birisi insanoğluyuz kilo da alırız hasta da olabiliriz her durumda eşin senin yanında olmalı o çok şişman olsaydı sen onu aşağılasan çok mu doğru birşey sanki madem beğenmiyor hoşlanmıyor aşağılamak yerine daha başka şekilde belirtebilir eşinin davranışını yanlış buldum

yeme sorun deyip yemediğimi kendiside biliyo 3doğum yaptım ikisini kaybettim sitres sıkıntı derken kilolar geldi

ablacım kilo verince sana ilgi gösterse seni sevse mutlu mu olcaksın ? tabiki kilo ver ama kendin için sağlıklı olmak için.
sabah kalkınca ılık suya limon sık iç çok işe yarıyor
her gün en az bir saat yürüyüş yap
canın çikolata istediği zaman çok yediğini düşünüyorsan tarçın kokla
şimdilik aklıma gelenler bunlar
kolay gelsin :)

teşekkürler

o aptal kocan için deilde kendin için zayifla sagligin için canim

karatay diyetini bi arastir, uyarsa sana dene , guzel uygularsan sporunu yaparsan eminim zayiflarsin

yeme sorun deyip yemediğimi kendiside biliyo 3doğum yaptım ikisini kaybettim sitres sıkıntı derken kilolar geldi
bence bu yaşadığınız sorunlar karşısında eşiniz sizi aşağılamk yerine yanınızda olsa zayıflamanızda daha kolay olur.yaşadıklarınız kolay şeyler değil 3 hamilelik doğumlar kaybettiğiniz bebelerin acısı.eşiniz ben cvicdansız bir nsan.peki o kilolu olsaydı siz onu aşağılasaydınız nasıl olurdu.

Kendi sine hiçbir zaman eleştiri yapamazsın

öncelikle bir rahatsızlığınız var mı onu öğrenin ona göre tedavi+diyet+sporla istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz.
boyum 172, 102 kilodan 68e düşmüştüm(50 bedenden 38 bedene)

her gün yürüyüş yap, her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı ve ılık su tok kalmanı sağlıyor. sirke+su karışımını denedim midemi rahatsız etti çok.
bir de canın tatlı falan istediğinde yedikten sonraki mutluluk ya da mutsuzluğunu düşün. ben ağzımla değil beynimle yiyordum
ben patates diyetiyle zayıflamıştım en son. bebeğim doğsun sağlıkla da hiç beklemeden gelsin yeniden diyet yaza incecik olacağım yine kararlıyım. en önemli şey kafanda bitirmek. 4 ay ağzıma pirinç tanesi girmemişti mesela benim.
eşinizin de yanınızda olması lazım tabi, o üzerinize geldikçe daha çok stres olursunuz maalesef.

patates diyeti nasıl oluyo

internette aratırsanız bulabilirsiniz 2 haftada 5.5-6 kg vermiştim ama ara vermek gerekiyor hızlı kilo verdirdiği için.ben 2 hafta diyet-2 hafta ara olarak 3 kere uyguladım.
bir de şeker problemi varsa yapamıyorsunuz malum şeker hastalığında çok aç kalmamanız gerekiyor ve patates şekeri çok yükseltiyor.

burada var ben de kk den öğrenmiştim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/patates-diyeti-listesi.613808/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…