Lütfen bana yorum yapar mısınız?

Ayyynen katiliyorum arkadasa ... sak diye dugune gelip gelin odasnda esin papyonunu duzeltme bile ne alaka illaki bisey hissettgnden degil bazi insanlar dha rahatlar bu bi gercek ama bana gore de degil rahatsiz olurdm yani
edep lazim ince düşünmek lazım. evinde rahat ol esine rahat ol samimi arkasina karsi rahat ol ama herkese karsi olmaz iste ne bilim insanlar cok tuhaf bazen kasten yaptiklarini dusunuyorum

Açmayınca sürekli aradı bugün bilet almş bana sormadan müsait miym neyim yani birde doğumu hesaplamıs belkide uzun kalmayı planladı
Açıp bileti iptal etmesini soyle mesaj at riskli gebelik oldugunu ve eve kaynananin vb gelecegini söyle. Bu ısrar saçma..Dugune bile cagrilmadan gelmesi acayip.Belki geçmişten bir kiskanma var bilemezsin sakin eve alma sakin 1 gece bile vakit kaybi.

Neler oluyor hayatta daha önce hiç aynı evde kalmadık bilemem tabiki

Size bunu tamamen tarafsız bakış açısıyla yazıyorum
“arkadaşınızın eşinizde gerçekten gözü var” böyle insanlar mutsuzluğuyla başa çıkamadıkları İçin başkalarını mutsuz edip mutlu olurlar.
İlerde keşke dememek istiyorsanız size tavsiyem tamamen iletişiminizi kesin.

Direk engellemek çözüm olur mu esime kafayı takmıssa baska yerlerden musallat olur mu acaba

Aslında direk engellemeden once uzaklasmasını saglamakta gerekebilir cunku direk engelleyince ulasamıyorum der cıkagelr eve felan.. Ama adresi bılmıyormus.bu kadına dikkat edin..

Ya gerçekten abim bile gelmiyor kızım ortalık durulsun diyor

düğün günü tanışmadılar mı?
yani görür görmez çarpılacak hali yok ya.
bilemedim papyon düzeltme yeni tanıştığın samimi olmadığın biri için fazla ama mevzu mantıksız.
20 saatlik yoldan eşiniz için gelmesi de mantıksız adam mı kalmamış arkadaşının eşine göz koyacak.

Ben olsam hayatta evime almazdım. Benim evime can ciğer olduğum bile olsa bekar asla sokmam. Bunun eş ile ilgisi yok kimseye güvenemem. Sende kendini kötü hissetme bence

Son düzenleme:
Ben safım galiba ya düğüne gelmesine onca yıla rağmen ne vefalı diyordum ama içten içe bir sıkıntı olmuştu

Ben artniyetli oldugunu düsünmedim.

Sonucta ard arda sacmaliklar yapmamis.
Papyon konusu gereksiz olmus sadece.

Yinede Sevinmis sizin adiniza gelmis süpriz yapmis dügünde. Yardimci olmaya calismis.
Hatta o sirada sevgilisi varmis herhalde ve sonradan evlenmis sonucta.

Suan da bosandi veya bosaniyor diye kafa dagitiyor sanirim.
Size hamileyken yatiliya gelmek istemesi düsüncesizce yalniz.

Yani yatili kalmasini red edebilirsiniz ama geri kalan konuda gereksiz evham yapiyorsunuz bence

Virüs konusunu bahane ederek red edin en iyisi..

Son düzenleme:
Uzulme lütfen zaten hamilesin kendini ve bebegını bu kadın ıcın strese sokma onlemını al sadece...
Ama bisey soyleyecegım esine guvenıyorsan bu kadar korkmana gerek yok bence onlemını al yeter..

Olsun ne olacak ki esine de anlat dikkat etsin terslesin.Esinize guveniniz yok gibi.Bu kadin olmaz başka biri olur bir gün şu guven meselesini yani ozguven meselesini çözün.
Daha önce aldatıldığım için nişan attım sonrada düğünde olanlar bende problem olusturdu sanırım esime güveniyorum ama kimse için yüzde yüz diyemeyiz de aynı zamanda

Teşekkür ederim kabul etmicem bu kadar yorumdan sonra demekki yanlıs hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…