Pekii eşinizle araniz nasıldı nasil anladınız
Hareketleri tavrinda bir degisiklik olmuş muydu
40 yas sendromunu yasiyor aslinda.ben yaslanmadim genc kizlari hala tavlayabilirim kafasi
Eger bunlardan birini yapacaksam sanirim icinde bulundugum durumda en iyisi avukatla konusmak olurGeçmiş olsun dasli, bence seçenekler şöyle olabilir:
1- Kız ile konuşmak,
2-Kızın ailesi ile konuşmak,
3-Eşinin ailesi ile konuşmak ve yaptıklarının normal olmadığını ve üzüldüğünü belirtmek,
4-Direk bir avukat ile konuşmak..
Hakkında hayırlısı olsun..
Evet calisiyorumsen calisiyor musun peki?
eşiniz öğretim görevlisi falan mı? eğer öyleyse belki öğrenci diye yaklaşıyodur..O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...
Ama bu bir bahane olamaz ki ? O zaman sizde hala çıtırım tavlayayım şu çocuğu diyin bari..Gittigim psikologda bunu soylemisti.
Hayir samsung ama ordan baksamda bisey goremem silmistir
Hayir degil.eşiniz öğretim görevlisi falan mı? eğer öyleyse belki öğrenci diye yaklaşıyodur..
Evet calisiyorum ama ailemin yani olmaz.Bence öyle bir şey yapmayın, yaptırmayın. Ki siber suça girer ceza alırsınız. Size tavsiyem evli diilim ama o adamı görmezden gelin. Umursamayın. Bu hamilelik sürecinde sağlığınız için ailenizin yanında kalın tavsiyem. Ve kesinlikle boşanın..
Maddi gücünüz var mı ? Çalışıyor musunuz ?
Vermez cunku bu normal bur daveanis olmaz bizde. Zaten sanirim o 3vreleri gectik dun aksam ayrilma istegimi soyledim muhtemelen gelmeyecek eve ben evdeykenBisey gorememeniz sorun olmazdi. Telefonun sadece bi seferligine alicaktiniz ve laptopla telefonu birbirlerine connect yapicaktiniz. Tek seferlge mahsus. Daha sonra telefona gelen her whatsapp mesaji sizin laptopada geliyor olucakti. Aninda o dk. Yazisirken takip etme imkani yakaliycaktiniz.
Peki varsin silsin mesajlari, annemi ariycam diyip yada baska bi bahaneyle telefonu alip odada bu islemi yapmaniza imkan varmi? Dedigim givi bi seferine mahsus. Ve o ne kadr onlem alirsa alsin. Birazdan telefon lazim de msela. Oda tedbirli davranip senin ikinci istemenden once mesajlari silsin. Sorun degil.
Bzim taktik bambaska.
Verirmi telefonu?
Hemen hemen sizinle ayni donemdeyiz hamilelikte. Cok dogru cok daha yogun yasiyorum bu zaten agir olan durumu. Gozumun onunde devam ettikce yapamiyorum bekleyemiyorum iste.Çok üzüldüm gerçekten bide hamileyken bunu yaşamak çok zor anlayabiliyorum.Yazışmaları görmek istemenizide anlıyorum ama şimdi hamileyken boşanmayı kaldırabilecekmisiniz?Doğuma ne kadar var bilmiyorum ama bebeğinizi dünyaya getirdikten sonra bir karara varmanız daha iyi olur sanki çünkü hamilelikte duygu durumumuz daha zayıf oluyor bu süreçte çok yıpranır insan Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?