- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Sen ayrılacağım dedin ve adam eve gelmeyecekse sen bu evliliğin üzerini çiz, zaten bu kız olmaz başkası olur bununla mücadele edemezsin adam flirt ediyorum yatmıyorum birşey yok diyor ama gözü seni ve oğlunu görmediğine göre aşık olmuş bile, kızı ara avukata gidip boşanacağım seni de söyleyeceğim mahkemeye geleceksin yazışmalarınız yasal olarak incelenecek gör bakayım evli adamla sohbet güzelmiymiş de , unut bu şerefsizi çocuklarınla önüne bak lanet olsun deVermez cunku bu normal bur daveanis olmaz bizde. Zaten sanirim o 3vreleri gectik dun aksam ayrilma istegimi soyledim muhtemelen gelmeyecek eve ben evdeyken
Sen ayrılacağım dedin ve adam eve gelmeyecekse sen bu evliliğin üzerini çiz, zaten bu kız olmaz başkası olur bununla mücadele edemezsin adam flirt ediyorum yatmıyorum birşey yok diyor ama gözü seni ve oğlunu görmediğine göre aşık olmuş bile, kızı ara avukata gidip boşanacağım seni de söyleyeceğim mahkemeye geleceksin yazışmalarınız yasal olarak incelenecek gör bakayım evli adamla sohbet güzelmiymiş de , unut bu şerefsizi çocuklarınla önüne bak lanet olsun de
Uc defa sans verdim ona ne olur yapma bitirme bu evliligi diye ama olmadi.
O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...
O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...
O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...[/QUOTE
itiraf eden erkek var mıdır acabaya da suçunu kabul eden hayır, ya inkar ederler ya da yağ gibi üste çıkmaya çalışırlar
Gözünün önünde yapıyor zatenaldatildigini bile bile 2.cocuk bunu hic anlamiyorum.yazismalarini gorsen vazgeciremeyeceksin cunku ilk gordugunde hic bisey yapmamissin adamin ayagi yer tutmus bu kez gozunun onunde yapar.en iyisi kapa uzeri otur
yooo yanlış anlaşılma oldu
fiziksel özellikleri kastetmedim
kişilik özelliklerinizi kastettim
yani belki kendinize daha fazla güveniniz vardı, daha neşeliydiniz veya daha kaprisliydiniz, belki duygularınızı belli etmiyordunuz veya çok belli ediyordunuz
yani eşinizi cezbeden kişilik özelliklerinizi kastetmiştim
Ne yani, artik esini cezb etmiyor diye mi aldatiliyor konu sahibi? Bu bir nevi aldatmaya kilif bulmak degil mi?
Yazdigin seyler "kirmizi don" tavsiyesinin farkli türü degilmi? Sonucta aldatilma oldugunda, o evlilik artik kurtarilmaz. Ya bosanirsin, yada olayi kabul edip yasarsin. Sonucta adam konu sahibi özüne dönmedigi icin aldatmiyor, karakterinde bozukluk var oldugu icin aldatiyor.
acaba tek yorumumu okuyup cevap yazmış olabilir misin?
bence zaten illa fiziki aldatma olması gerekmiyor
adamın başka bir kıza asılmış olması bile yeter bence evliliği bitirmek için (tabi büyük konuşmamak lazım, başa gelmeden anlayamayız tam olarak) bunları yazdım
fakat konu sahibi diyor ki çocuğum için....
"çocuğum için" için de farklı şeyler yazdım
ama konu sahibi emin olamıyor işte
o zaman ne yapalım
madem öyle sen bilirsin mi diyelim
soru köküne göre cevap vermek lazım
eğer bunlar yeterli değilse boşanmaya, devam etmek istiyorsa konu sahibi
bari dır dır a bir son verip, yapma etme demeye bir son verip özüne dönsün (fiziksellikten bahsetmiyorum), en azından!
en azından adamın "nasıl olsa avucumda" diye düşünmesine bir son versin
şu yazdıklarımın, kırmızı donla ne alakası var???
ayrıca
burada hatalı olanın hatta daha farklı kelimelerle tabir edilmesi gereken kişinin eş olduğunu hepimiz biliyoruz, yazmaya gerek dahi görmedim
Iste senin ile celistigimiz konu bu kirmizili yazdigin seylerde. Konu sahibi ne yaparsa yapsin, zaten esi bunu daima öyle görecek. Konu sahibi 3 defa uyarmis, hatta yalvarmis. Istedigi kadar kendini geri cekse bile adamin umrunda degil.
Senin tavsiyen monoton giden evlilikler icin iyi. Hani eger erkek, kadini birazcik olsada sevse, saysa. Adam iste bunlari zaten yapmiyor ve konu sahibi ne yaparsa yapsin, esi onu umursamaz, yada gururlu kadin olarak görmez.
Iste senin ile celistigimiz konu bu kirmizili yazdigin seylerde. Konu sahibi ne yaparsa yapsin, zaten esi bunu daima öyle görecek. Konu sahibi 3 defa uyarmis, hatta yalvarmis. Istedigi kadar kendini geri cekse bile adamin umrunda degil.
Senin tavsiyen monoton giden evlilikler icin iyi. Hani eger erkek, kadini birazcik olsada sevse, saysa. Adam iste bunlari zaten yapmiyor ve konu sahibi ne yaparsa yapsin, esi onu umursamaz, yada gururlu kadin olarak görmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?