Demezmiyim dedim tabi ama sacma sapan gerekceleri var arkadasiymis kiz.E yazisiyorsun hala iste demediniz mi?
Biliyor kiz. Esim 40 yasindaOn yıllık evlilik üstüne bir de hamileyken böyle bir şeyi yaşamanız çok üzücü gerçekten. Aralarında geçen yazışmaları daha önce görmüşsünüz zaten. Eşiniz güveninizi kazanmak yerine, şifrelerini de değiştirerek konuşmaya devam etmiş. Bu durumda kızın mail adresinin şifresini öğrenmenin size ne faydası olacak? Kendinize daha fazla acı çektirmeyin, hamilesiniz, kendinizi yıpratmayın daha fazla. Bu arada eşiniz kaç yaşında, kızı gördünüz mü hiç, o kaç yaşında ? Belki kız evli olduğunu bile bilmiyordur, kızın sizden haberi var mı?
bakın kızımın yuvasında bize bir test uygulamışlardı
kadının olabileceği kimlikleri madde madde yazıp önem sırasına göre dizmemizi istemişti psikolog
hemen hemen tüm kadınlar ilk sıraya "anne" yi koydu
oysa psikolog bunun yanlış olduğunu ilk sırada "kadın" kimliğinin olması gerektiğini ancak bu şekilde kendimizi ve çocuklarımızı mutlu edebileceğimizi anlattı
harika bir konuşmaydı
çocuklarınız için, siz varken başkasına asılan, başkasından hoşlanan bir adamla birlikte olunca nasıl mutlu hissedeceksiniz? kendiniz o kadar mutsuzken çocuklarınızı nasıl mutlu yetiştireceksiniz? biraz daha akılları erdiğinde babalarının durumunu farketmeyecekler mi?
zaten eşiniz çocuklar uyuduktan sonra gelmiyor mu eve?
haaa, illa diyorsanız ki ben evliliğimi kurtarmak istiyorum
o zaman kendinizi değiştirmeniz lazım
siz eşinizin üstine düştükçe, 3 kere 5 kere konuştukça, yapma etme dedikçe bu evlilik düzelmez
çünkü onun avucunun içinde hatta tam ortasındasınız
eşiniz de bunu biliyor
mümkünse avucunun kenarına kayın ve ona hissettirin
yani, mesela, biraz umursamaz davranın
neşeli davranın ama ona karşı değil, hayata karşı
adam bir merak etsin ne oluyor bu kadına diye
mesela yemek yapmayın, önüne koymayın
bugün yemek yapamadım, saati de farketmemişim deyin, istersen bir yumurta kırayım deyin ama asık suratla değil
adam bi şaşırsın yani, neden umursamıyor desin
vs vs vs
bir de, bir düşünün
size aşık olduğu halinizle şu anki haliniz aynı mı?
(eminim değil)
eğer değilse, herşeyi bir kenara bırakıp özünüze dönün bence...
Son yazismalari gormek icinKizin mail adresini ogrenmeyi ne icin istyosunuz? Kendi gozlerinizle gormek icinmi?
Rabbime bol dua et,hepimiz imtihandan geçiyoruz zor ve hassas dönemdesin buna emin ol senden daha zor durumda olanlar var,Allah akıl fikir versin eşine de duanı eksik etme lütfen sürekli Ya Vedut /Ya Cami zikir et aradaki bağ içinSoylede dusunuyorum hamileyken bunlari yasiyorum bunda da bir hayir vardir ama iste nasil yol alacagim ah bir bilebilsem...
Biliyor kiz. Esim 40 yasinda
Son yazismalari gormek icin
Son cumlenize kadar katıldım
Ama son cumlenizi anlamlandiramadim
Evet eşim bana aşık olduğu halde değilim değiştim yüzüm kilom saçım hatta düşüncelerim 15.16 yıl geçti sonuçta
Ama o da değişti sonucta insanlar değişir :/
O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...
Hala kötü bir şey yapmıyorum mu diyor???? Kusura bakmayın ama eşiniz olucak herif yüzsüz ş...z'in birisi. Yanında hamile karısı varken utanmadan başkasıyla nasıl yazışabiliyor? Karnınıdaki çocuk onun çocuğu farkında mı acaba? Siz bir annesiniz bir kadınsınız lütfen kendinizi ezdirmeyin iyi bi avukat tutup boşanın bunları yutup kenara çekilmeyin bir daha yapar yapmaya devam eder pislik herif. Karnınızdaki bebişe de yanınızdaki çocuğa da bakmak zorunda eşşek gibi. Lütfen ayaklarınızı yere sağlam basın bütün ömrünüü böyle geçirmek zorunda değilsiniz yol verin gitsin. Ayrıca sakın evi terk etmeyin onu kapının önüne koyun. Madem geç geliyomuş eve hiç gelmeyiversin!!Az evvel gidip cik hayatimdan dedim. Ama hala ben kotu bisey yapmiyorum diyor. Dedim ben yokken ne istersen yap ama ben boyle yasa
Demezmiyim dedim tabi ama sacma sapan gerekceleri var arkadasiymis kiz.
Konu sahibi size naçizane önerim, bence sakin olun ve bundan sonra ne yapabileceğinize odaklanın; boşanacak mısınız, boşanmayacak mısınız bunları hesaplayın ve ona göre hareket edin. Şu an yaşadığınız şokun etkisiyle mantıklı davranmıyorsunuz, kızın mail adresinin öğrenmenizin size hiçbir katkısı olmaz, eşinin mail şifresini öğrenmek istemenizi bile bir yerde anlarım da kızın şifresi ne alaka? Zaten her şeyi öğrenmişsiniz, aralarında geçen konuşmaları da yakalamışsınız, aldatıldığınızdan eminsiniz; son konuşmalarını görüp ne yapacaksınız? Bundan sonrasını daha fazla didiklemenin bir manası yok, kendinizi yıpratırsınız. Boşanacaksanız eğer açın davanızı onurunuzla bitsin. Ama boşanmayı düşünmüyorsanız -ben pek boşanacağınızı düşünmüyorum- bu konunun üzerinde hiç durmayın. Onurunuz iyice zedelenir. Eşiniz iyice pişkinliğe bağlar. Nasılsa bildiği halde boşanmıyor der, gözünüze soka soka yapar yapacağını da.Biliyor kiz. Esim 40 yasinda
Az evvel gidip cik hayatimdan dedim. Ama hala ben kotu bisey yapmiyorum diyor. Dedim ben yokken ne istersen yap ama ben boyle yasa
Demezmiyim dedim tabi ama sacma sapan gerekceleri var arkadasiymis kiz.
Evet giristede sifre varEsinin telefonunu 2 dkligina eline alma sansini yakalarsan yardimci olabilrim sanirim. Yoksa sifremi var?
Aslinda herkes kadar bende degistim ama asil evrim geciren o oldu son bir kac aydir karsimdaki adami tanimiyorum ben.yooo yanlış anlaşılma oldu
fiziksel özellikleri kastetmedim
kişilik özelliklerinizi kastettim
yani belki kendinize daha fazla güveniniz vardı, daha neşeliydiniz veya daha kaprisliydiniz, belki duygularınızı belli etmiyordunuz veya çok belli ediyordunuz
yani eşinizi cezbeden kişilik özelliklerinizi kastetmiştim
Evet giristede sifre var
Pekii eşinizle araniz nasıldı nasil anladınız
Hareketleri tavrinda bir degisiklik olmuş muydu
Hayir samsung ama ordan baksamda bisey goremem silmistirTelefonunun markasi ne? En son sifre kirmayi ogretmisti kardesim bana. Iphonemu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?