lutfen banada yardim edin. Aldatiliyorum. Mail sifresini bulmam lazim...

Biliyor kiz. Esim 40 yasinda

Son cumlenize kadar katıldım

Ama son cumlenizi anlamlandiramadim
Evet eşim bana aşık olduğu halde değilim değiştim yüzüm kilom saçım hatta düşüncelerim 15.16 yıl geçti sonuçta

Ama o da değişti sonucta insanlar değişir :/

Kizin mail adresini ogrenmeyi ne icin istyosunuz? Kendi gozlerinizle gormek icinmi?

Soylede dusunuyorum hamileyken bunlari yasiyorum bunda da bir hayir vardir ama iste nasil yol alacagim ah bir bilebilsem...
Rabbime bol dua et,hepimiz imtihandan geçiyoruz zor ve hassas dönemdesin buna emin ol senden daha zor durumda olanlar var,Allah akıl fikir versin eşine de duanı eksik etme lütfen sürekli Ya Vedut /Ya Cami zikir et aradaki bağ için

yooo yanlış anlaşılma oldu
fiziksel özellikleri kastetmedim
kişilik özelliklerinizi kastettim
yani belki kendinize daha fazla güveniniz vardı, daha neşeliydiniz veya daha kaprisliydiniz, belki duygularınızı belli etmiyordunuz veya çok belli ediyordunuz
yani eşinizi cezbeden kişilik özelliklerinizi kastetmiştim

Son düzenleme:

Peki karşısına çıkıp artık ciddi ciddi boşanmayı düşündüğünüzü söyleyin. Belki tavrı değişir güveninizi yerine getirir, hoş güven ruh gibidir çıktığı bedene bir daha girmez demiş birileri ama ben kal masajına inanıyorum

Az evvel gidip cik hayatimdan dedim. Ama hala ben kotu bisey yapmiyorum diyor. Dedim ben yokken ne istersen yap ama ben boyle yasa

Demezmiyim dedim tabi ama sacma sapan gerekceleri var arkadasiymis kiz.
Hala kötü bir şey yapmıyorum mu diyor???? Kusura bakmayın ama eşiniz olucak herif yüzsüz ş...z'in birisi. Yanında hamile karısı varken utanmadan başkasıyla nasıl yazışabiliyor? Karnınıdaki çocuk onun çocuğu farkında mı acaba? Siz bir annesiniz bir kadınsınız lütfen kendinizi ezdirmeyin iyi bi avukat tutup boşanın bunları yutup kenara çekilmeyin bir daha yapar yapmaya devam eder pislik herif. Karnınızdaki bebişe de yanınızdaki çocuğa da bakmak zorunda eşşek gibi. Lütfen ayaklarınızı yere sağlam basın bütün ömrünüü böyle geçirmek zorunda değilsiniz yol verin gitsin. Ayrıca sakın evi terk etmeyin onu kapının önüne koyun. Madem geç geliyomuş eve hiç gelmeyiversin!!

rest cekmen lazim boyle devam ederse bonanacam de kotu bisey yapmiyorum diyo ya o zaman goster de niye sifre koyuyorsun de hem 20 yasindaki kizla ne konusuyorsun bukadar de butun gun is yeride berabersiniz zaten ne ogreteceksen orda ogret de .yani de biseyler cik hayatimdan diyorsun devamini da getir.seni de onuda rezil ederim de biraz sesini cikar artik patlama noktasina geldigini anlasin allah yardimcin olsun

Biliyor kiz. Esim 40 yasinda
Konu sahibi size naçizane önerim, bence sakin olun ve bundan sonra ne yapabileceğinize odaklanın; boşanacak mısınız, boşanmayacak mısınız bunları hesaplayın ve ona göre hareket edin. Şu an yaşadığınız şokun etkisiyle mantıklı davranmıyorsunuz, kızın mail adresinin öğrenmenizin size hiçbir katkısı olmaz, eşinin mail şifresini öğrenmek istemenizi bile bir yerde anlarım da kızın şifresi ne alaka? Zaten her şeyi öğrenmişsiniz, aralarında geçen konuşmaları da yakalamışsınız, aldatıldığınızdan eminsiniz; son konuşmalarını görüp ne yapacaksınız? Bundan sonrasını daha fazla didiklemenin bir manası yok, kendinizi yıpratırsınız. Boşanacaksanız eğer açın davanızı onurunuzla bitsin. Ama boşanmayı düşünmüyorsanız -ben pek boşanacağınızı düşünmüyorum- bu konunun üzerinde hiç durmayın. Onurunuz iyice zedelenir. Eşiniz iyice pişkinliğe bağlar. Nasılsa bildiği halde boşanmıyor der, gözünüze soka soka yapar yapacağını da.

Az evvel gidip cik hayatimdan dedim. Ama hala ben kotu bisey yapmiyorum diyor. Dedim ben yokken ne istersen yap ama ben boyle yasa

Demezmiyim dedim tabi ama sacma sapan gerekceleri var arkadasiymis kiz.

Pekii eşinizle araniz nasıldı nasil anladınız
Hareketleri tavrinda bir degisiklik olmuş muydu

Aslinda herkes kadar bende degistim ama asil evrim geciren o oldu son bir kac aydir karsimdaki adami tanimiyorum ben.

Pekii eşinizle araniz nasıldı nasil anladınız
Hareketleri tavrinda bir degisiklik olmuş muydu

Cok iyiydi askinda nasil desem elle tutulur hicbir problemimiz yoktu heleki son senelerde artik o kadar alismistik ki nasil desem herkesin bakinca ozenecegi turden bir evlilikti. Ama demekki eksikmis biseyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…