niye boyle birsey yaptigini anlamadim sonucta evliydik derdin
benim bir fikrim var tamam kocam oyleydi demissin ilk gece birlikte olduk desen
seni seviyorsa boyle kabulensin herkes ayni degil sen korkuyorsun ama
merhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.
benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord
aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık
sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım
hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun
(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )
hatalar hataları yalanlar yalanları getirmiş. Zaten karşınızdaki insan sizi boşanmış biri olarak kabul edecekti.keşke o yalanı söylemeseydiniz.bir kere daha karşınızdaki kişiyi kandırmış oldunuz ve bence hiçbir yalan gizli kalmaz kalamaz.
kendi yasadiklarina, kendine, kararlarina saygisizlik etmis olacaksin ama bu erkekler hakediyo bu yalanlari. Ne hikayeler duyacagiz daha..
Eski esinin sana hic bi sekilde yanasmadigini soylemeyeceksen, baska turlu bekaretini bozdugunu soyle. Acikca yazmak istemiyorum anlamissindir umarim.
[sıze=2]merhabalar...
[sıze=2]basini[sıze=2]zdan gecen [sıze=2]talihsiz olaylar cok üzücü maalesef ama simdiki sevgilinize neden yalan söylediniz onu anlamis degilim :s
[sıze=2]sonucta lisede yaptiginiz hatayi söylemek istemey[sıze=2]ebilirsiniz ama bence evlenip bo[sıze=2]sandi[sıze=2]ginizi bilen birine eski esiniz[sıze=2]e olan kizginliginizdan dolayi on[sıze=2]u suclamaniz [sıze=2]ve bu yüzden e[sıze=2]vliligi yürütemedi[sıze=2]ginizi söylemek cok yanlis. [sıze=2]eski [sıze=2]esinizin yaptigini desteklemiyorum ama [sıze=2]sevgi[sıze=2]linize onunla anlasamadiginizi[sıze=2], bize anlattiginiz gibi siz[sıze=2]e el kaldi[sıze=2]rdigini diyebilirdiniz en azindan.
Ki bence bastan beri gercekleri söyleseydiniz daha iyi olurdu belki de...
[sıze=2]sizi yanlis yönlendirmek istemem, [sıze=2]askerden geldik[sıze=2]ten sonra söyle[sıze=2]yin diyecegim[sıze=2] [sıze=2]cünkü böyle birseyin yalani olmaz ama aradan [sıze=2]aylar gecmis, [sıze=2]böyle bir yalan'la birdaha size gü[sıze=2]venmeyebilir.[/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze]
[/sıze]
O kadar çok ki sizin bu yaşadıklarınızı yaşayan. O an sanki hiç ayrılmayacakmışsınız gibi sonsuza kadar sürebilcekmiş gibi beraber olunuyor. Sonucu da bu. Kesinlikle yargılamıyorum ama bunları okuyunca da çok üzülüyorum. Mahvolan hayatlar yitip giden yıllar
Bunca şey kaybetmişken tekrar yalana başvurmayın hataya düşmeyin. Sizi seven her halinizle kabul eder zaten. Yalanla duracaksa yanınızda ne sizin bu ilişkiye saygınız kalır ne de karşısınızdakinin kandırılmış gerçeğini değiştirmez.
Umarım en doğru olan yolu seçersiniz. O insanında kandırılmak hakkı değil...
canm varikosel o demek değil ki ne kadar yanlış bir bilgi vermisşin sen..varikosel çok farklı bir durumdur ve erkeklikle falan ilgisi yoktur.
ayrıca her yalan birgün ortaya çıkar diye düşünüyorum ki senin söylediğin yalan değil iftira olmuş bence.tamam bu kızlık zarı nedeniyle kötü şeyler yaşatmış sana eski eşin ama bu yalan çok büyük bir yalan ve bir gün ortaya çıkması ihtimali de var.iyi düşün,evliliğini sağlam temeller üstüne oturtmuyorsun şu anda.
canım varikosel o demek değil ki ne kadar yanlış bir bilgi vermişsin sen..varikosel çok farklı bir durumdur ve erkeklikle falan ilgisi yoktur.
ayrıca her yalan birgün ortaya çıkar diye düşünüyorum ki senin söylediğin yalan değil iftira olmuş bence.tamam bu kızlık zarı nedeniyle kötü şeyler yaşatmış sana eski eşin ama bu yalan çok büyük bir yalan ve bir gün ortaya çıkması ihtimali de var.iyi düşün,evliliğini sağlam temeller üstüne oturtmuyorsun şu anda.
Bende tam onu yazacaktım sen yazmışsın varikosel o demek değil yanlış öğrenmişsin anlamını hatta alakası yok. Ayrıca zaten evlenip ayrılmış bi kadın olduğunu biliyo çok gereksiz bir yalan söylemişsin üstelik varikosel ne diye araştırıp gerçek anlamını öğrenirse kötü olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?