Iki yolun var ya herşeyi anlatacaksin. Şiddet gördüğünü ve normal bir evlilik süreci yaşadığını. .
Ya da bu zar dikimini yaptır. Ve yoluna devam et. Zaten son iki ay kalmış. Burada pekçok kişi böyle konu açıp bu vicdan azabı ile yaşamayı seçti. ..
Doğru olan ise baştan bu kişiye herseyi olduğu gibi anlatmakti. Evlenip ayrılmış kisi için bekaret önemli değildi. Ama şimdi o kişinin de duyguları söz konusu. Hayalleri var ilk gecenize dair.
Bunları düşün ve doğru kararı kendin ver canım
4 ay da olsa evlenip boşanmışsın. Evliliğinde cinsel birleşme olsa nolur olmasa nolur. Keşke hiç cinsellik olmadığından bahsetmeseydin, ne diye kendini bakire biri gibi tanıtmışsın ki. Başından evlilik geçmiş bir kadının kızlık zarı dikimini düşünmesi de çok tuhaf... Evliliğinden önce başından geçmiş olayın hesabını sevgiline vermek zorunda değilsin ki...
Ayrıca boşanmış bir kadınla birlikte olan adamın bekaret mevzusuna takılması da tuhaf...
İlk eşinin hatasını bu adama ödetmek gibi olmuş.
Sonuçta sen boşanmış bir kadınsın.
Bu durumda şimdiki erkek arkadaşının bekaret beklentisi zaten olamazdı.
Acaba evlenip ayrıldığını sonradan mı söyledin ?
Evliydim ama hiçbirşey olmadı diye mi geçiştirdin ?
O erkek ( adam diyemem ) o kadar laf sayarken sen sustun mu ? Susmaycaksın o halin ile kabul ettiyse bu ne lakırtı sustukça ezdirmişsin kendini önceki ilişkin kendi kararın yaşamak istediklerindi kimseye laf düşmez asla. Keşke şuan ki kişiye boşandım deseydin yeterdi he tabi nedeni nedir diye sorarsa geçinemedik derdin daha önce cinsel hayatım vardı kabul etti sonra hakaretlere başladı demene gerek yok sonuçta.
Şuan bunların vebalini o adama ödetmek istiyorsun ona da yazık değil mi? Yarın öbür gün eski eşin bayağı çirkefmiş yine gelip çirkeflik yaparsa ne diyeceksin ?
ilk evlendiginiz adama daha önceki iliskinizi anlatmaniz sacma
ama en sacma olan ikinci adama eski esinizin hasta oldugunu söylemeniz
illa sorun istiyorsunuz sanirim
simdi diktirme islemi gibi sacma bir isle ugrasin iyice basiniz agrisin
kendinize güveninizi sayginizi kaybedin
evleneceginiz adami öyle secmelisiniz ki
sizin önceki cinsel yasaminiza karisma soru sorma hakki olmadigini bilmeli
yoksa evlenmeyin zaten
insanlar birbirine saygi duymali
güvenmeli
ve hayatina giren kisi gecmisinle ilgilenmemeli
malesef bu pislik erkeklerböyle ve ne yapsak da düzelmeyecekler
belki kendioğullarımızı temiz yetiştirirsek ancak düzelir
evli olduğunu biliyorsa bence keşke gizlemeseydin
ama artık geri dönüşü yok gibi
mesela benm erkek arkadaşım da bekaret olayına çok takıntılı
kendisi ise her haltı yemiş biri
allahtan böyle erkeklere güvenim yokta masallarına inanmıyorum
ne olursa olsun bayanlar kendinizi koruyun
hıc dusunmezdım yanı
kımse ayrılcam nıyetıyle evlenmez
hıc dıle getırmıyodu eskı ilişkimi ozamn ben 20 o 21 yasındaydı
erkeklık guruur yaptı evlenınce işte
yalnız varikosel senin sandığın şey değil, eşim iktidarsız de bi dahaki yalanında varikosel bambaşka bişey
canım o kadar üzüldümki yaşadıklarına ...
doğruyu anlat dicem bu o kadarda kolay değil şu şartlardA,çok iyi düşün ileride pişman olma
en iyisi anlatıp kurtul yüklerinden
Evet, çok yanlış yapıyorsun.
Bir insanı kandırıyorsun.
Olduğun kişiye aşık olmuş olmuyor o, senin onda yarattığın izlenime aşık olmuş oluyor
Eğer gerçekten seviyorsa zaten kabul eder
Kabul etmek de nasıl bir lafsa, sanki defoluymuşsunuz gibi...
Son olarak:
"Olmadığım bir insan olarak sevilmektense olduğum insan olarak nefret edilmeyi tercih ederim."
biz kadınları böyle çıkmazlara sokan yine erkekler.bu toplumun erkekleri.gerçeği açıklamak yapabileceğiniz en iyi şey.doğru bi karar almışsınız ama evlenmeden önceki ilişkinize değinmeden mantıklı bir açıklama yapın.üstü kapalı.''sana daha çok kendimi sevdirmek istedim. daha çok kıymetim artar sandım gözümde' falan deyin bari.fakat çok pişman olduğunuzu falan izah edin.tutup da bir bir geçmişte yaşadıklarınızı anlatmayın.
gecenlerde cok kafama takılmıstı,dıktırmıyecemde anlatmıyacamda demıstım kendı kendıme
daha sonra sudan sebepten ayrılmak istedım
ben senınle mutluyum hayır sen ayrılsanda ben ayrılmam dedı
ayrılma işinide beceremıyorum yalan konusmayıda beceremıyorum
dogruyu konusmasını becerecegımı umuyorum
umarım guvenını sarsmam onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?