Lütfen beni yargılamayın cıkmazlardayım

evet iki yolum var ama ben ikincisini yanı ona anlatmayı sectım
yüzüne nasıl bakabılecem kı
hep aklıma gelecek onun gozlerıne baktıgımda
bunu once kendıme sonrada ona yapamam insan bazı seylerı kımseye anlatamıyor
hemen yargılayabılıyolar aman bu boylemıymıs falan dıye
ama iyikı sızler varsınız
aklım basıma gelıyo yavas yavas cok teşekkur ederım allah razı olsun yol gosterdıgın için

bekaret mevzusuna o takılmadı hatta bana bu konu hakkında hıc soru sormadı bıle,
ben cinsellık yasamadıgımı soyledım oda o gun bıkac soru sordu nasıl falan dıye bıraz acıklama yaptım
bırdahada agzına almadı bu konuyu
hep benım yuzume keske demeseydım ama agzımdan cıkmıs bulunmustu bıkere

malesef bu pislik erkeklerböyle ve ne yapsak da düzelmeyecekler
belki kendioğullarımızı temiz yetiştirirsek ancak düzelir
evli olduğunu biliyorsa bence keşke gizlemeseydin
ama artık geri dönüşü yok gibi
mesela benm erkek arkadaşım da bekaret olayına çok takıntılı
kendisi ise her haltı yemiş biri
allahtan böyle erkeklere güvenim yokta masallarına inanmıyorum
ne olursa olsun bayanlar kendinizi koruyun

benden bekaret beklentısı yoktu zaten ayrıldıgımı bılıyodu bunun bılıncıyle benımleydı
evlenıp ayrıldıgımı bılıyodu basından berı bılıyodu
aklama eskı yasadıkalrım geldı
aynı seylerı yasamamak için dıktırmeye karar vermıstım
ardından sevgılımede cınsellıgımız hıc olmadı demıstım
ardından pişman olmustum ama laf agzımdan cıkmıs bulunmustu
vicdanen suanda bıle rahat değilim ona karsı
sayet dıktırısem hıc rahat edemıyecem bununda bılıncındeyım
nasıl rahatca kacacım dıyebılecem kandırrark yapamam bunu ona

ilk evlendiginiz adama daha önceki iliskinizi anlatmaniz sacma
ama en sacma olan ikinci adama eski esinizin hasta oldugunu söylemeniz
illa sorun istiyorsunuz sanirim
simdi diktirme islemi gibi sacma bir isle ugrasin iyice basiniz agrisin
kendinize güveninizi sayginizi kaybedin

evleneceginiz adami öyle secmelisiniz ki
sizin önceki cinsel yasaminiza karisma soru sorma hakki olmadigini bilmeli
yoksa evlenmeyin zaten
insanlar birbirine saygi duymali
güvenmeli
ve hayatina giren kisi gecmisinle ilgilenmemeli

susmadıgım için bugun ayrıyız,o saydı ben saydım hergun cam cerceve inıyodu altta kalcak halım yoktu ona yalan konusmamıstım olanı oldugu gıbı dogrusuyla anlatmıstım o da kabul etmıstı
bana bagırdıkca kormu gozun anlattıgımda kabul etmeseydın derdım nerde o aklım keske falan derdı hep bu sebepten kavga cıktı bosanma davasını actım barısmak istedı
barısmadım evlenırken nasıl kararlıydım kımse bu kararımdan gerı cevıremedı bosanırkende oyle oldu ayrılma dıyen basta ailem olmak uzere kımseyı dınlemedım ayrıldım cunku onun yanındayken sureklı kavga edıyoduk ve inanırmısın kendıme olan özguvenımı yıtırır olmustum artık iki lafı bır araya getıremıyodum mutlu değildim nıye hala onunla bı catı altında barınıyım kı bosanmak suc muydu değil di herkes hatalar yapabılır bende bırcok hata yaptım ve bu hatalarımı tekrarlamamk için siz buyukleırm ablalaım kardeslerım sızelre danısıyorum
bu yasadıkalrımı sevgılıme odetemem içim hıc rahat değil,diktirme olayını cok dusunmustum cunku ona karsı agzımdan boyle garıp sacma sapan bısey cıkmıs bulunmustu doktoruna kadar arstırmıstım
ama vercek bı canı var herkesın
ne olursa olsun 2 ay sonra anlatacam
ya sen sağ ben selamet olacagız
yada bırlıkte mutlu mesut yasıyacagız
ayrılırsak üzülecegım gercek ama
hepsını goze aldım artık alnım acık olmalı

soyledıklerınıze katılıyorum fakat ilk evlendıgım insana neden oncekı ilişkımı anlatmam sacma onu anlamadım bılmesı gerıyodu bıldı kabul ettı evlendık yuzume vurdu

hıc dusunmezdım yanı
kımse ayrılcam nıyetıyle evlenmez
hıc dıle getırmıyodu eskı ilişkimi ozamn ben 20 o 21 yasındaydı
erkeklık guruur yaptı evlenınce işte

Merhaba canim
Sadece konunu okuduk yaptigin yanlisti suydu buydu demicem zaten eminim yazmislardir
Sindi bu durumda o ameliyati olup ort bas etmen yuksek ihtimal gozukuyor
Varikosel bir damar tikanikligidir islevsel sorunun tek adi iktidarsizliktir varikosel artik yaygin bir hastalik olup arkabalarinda veya arkadaslarinda var ise evlide olsaniz esin o hastaligin bahsettigin gibi birssy olmadigini anlarsa bosanirsiniz ve 2.bosanman olurmu bunlari goze alabilirmisin
bakirelik bana gore o zarin durup durmamasindan ziyade hicmi sevismedigini dusunuyor sevgilin orada is bitmistir bu yalan omuzlarina yukten baska birsey olmamis

hıc dusunmezdım yanı
kımse ayrılcam nıyetıyle evlenmez
hıc dıle getırmıyodu eskı ilişkimi ozamn ben 20 o 21 yasındaydı
erkeklık guruur yaptı evlenınce işte

öyle tabi benimki belki de en başından söyledi iyi yaptı
ama kendisinin yemediği halt yok insanın zoruna gidiyo
ben hiçbişey yapmamışken o herşeyi yapmış biri olarak
bide böyle namus ayağına yatmıyor mu
sinir oluyorum.

canım o kadar üzüldümki yaşadıklarına ...
doğruyu anlat dicem bu o kadarda kolay değil şu şartlardA,çok iyi düşün ileride pişman olma
en iyisi anlatıp kurtul yüklerinden

sağol canım allah razı olsun..
bende askerden gelınce anlatmayı dusunuyorum artık
vıcdanım rahat etmez yuzunu alnım acık bakamam kı
hep onu kandırdıgım için yuzune baktıgımda gozlerım dolacak
kendımı bılıyorum cunku boyle olacak

Ayrica gercegi soylersen iliskin biter ilk evliliginden daha da cikmaza dusersin gercegi soyliyim diyorsan hic bisey soylemeden anlasmazliga dusur kendinizi ve ayril o cocugunda insanlara karsi olan guvenini zedeleme

Evet, çok yanlış yapıyorsun.
Bir insanı kandırıyorsun.
Olduğun kişiye aşık olmuş olmuyor o, senin onda yarattığın izlenime aşık olmuş oluyor
Eğer gerçekten seviyorsa zaten kabul eder
Kabul etmek de nasıl bir lafsa, sanki defoluymuşsunuz gibi...

Son olarak:

"Olmadığım bir insan olarak sevilmektense olduğum insan olarak nefret edilmeyi tercih ederim."

Son düzenleme:
biz kadınları böyle çıkmazlara sokan yine erkekler.bu toplumun erkekleri.gerçeği açıklamak yapabileceğiniz en iyi şey.doğru bi karar almışsınız ama evlenmeden önceki ilişkinize değinmeden mantıklı bir açıklama yapın.üstü kapalı.''sana daha çok kendimi sevdirmek istedim. daha çok kıymetim artar sandım gözümde' falan deyin bari.fakat çok pişman olduğunuzu falan izah edin.tutup da bir bir geçmişte yaşadıklarınızı anlatmayın.

gecenlerde cok kafama takılmıstı,dıktırmıyecemde anlatmıyacamda demıstım kendı kendıme
daha sonra sudan sebepten ayrılmak istedım
ben senınle mutluyum hayır sen ayrılsanda ben ayrılmam dedı
ayrılma işinide beceremıyorum yalan konusmayıda beceremıyorum
dogruyu konusmasını becerecegımı umuyorum
umarım guvenını sarsmam onun

evet benımde aklıma esımden oncekı ilişkımı anlatmak gıbı bı nıyetım pek yok en azından sımdılık
evlendıgımı ayrıldıgımı zaten bılıyo
askerden geldıgınde kafasıın rahat oldugu bıgun uzun uzadıya anlatmak istıyorum senı kaybetmek istemıyorum istemedıgım içinse boyle bısey dedım sana
bana olab guvenın sarsılacak bılıyorum ama en azından sana karsı benım vıcdanım rahat edecek ve gozlerıne daha rahat bakabılecem derim dıye cumlelerımı toparlarım dıye dusunuyorum

keşkelerle başlayan cümlelerden biri daha.....

keşke yalan söylemeseydınız sonucta evlenıp ayrılmıssınız bu dönem de kocanızla kardeş kardeş uyucak halınız yok ya neden böyle bir şey söyleme geregı duydun dıcem ;
ilk evliliğini söyleyeceksin.

şimdi nasıl bir açıklama yaparsın bilmiyorum ama sakın lise de yasadıklarından bahsetme.sil artık o zamanları hayatından.

Kabullenmesi çok zor olur
Bakire olmadığın için değil, yalan söylemiş olduğun için
Kendimden biliyorum, yalanı sindirip güvenmek çok zordur ben çok denemiştim güvenmeyi yeniden ama seviyorsa o da sizin için dener bence
Böyle böyle oldu ve eşim beni anlamadı, dayak yedim, o yüzden aynılarını seninle yaşamaktan korktum ama sana bu haksızlığı yapamayacağımı fark ettim tarzında konuşursan anlayışlı biriyse ve seviyorsa sana bir şans verir ve sen de o şansı iyi değerlendirirsin :)

ne gerek var ki evleneceğin insana eski cinsel yaşamını anlatıyosun.o sana anlatıp cekiniyormu şunla yattım şöyle oldu falan diye..
Canım bak şimdi:
1.Eski eşin senin helalindi,ne yaşaman gerekiyosa yasadın kimseye hesabın olmaz , olamaz..
2.Evleneceğin bu zat ı muhtereme de şöyle bir düzeltme yap canım: Eşimle ilişkiye tam olarak giremedik ama tabi kızlığın bozulması için tam ilişkiye gerek yok..azıcık bir zorlamada bozulur.
3.Ve en önemlisi ona şunu söyle lütfen:''Bu tür konular mahrem olduğu için detaylı anlatmak istemiyorum bitanem sana.''Eski eşimdi olan oldu bitti.sen beni ,ben de seni böyle kabul ettikten sonra eskiye dayalı bu tür mahrem konularla canımı sıkmayalım daha fazla.''

) bitti bu kadar fazla bile konuştunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…